Şimdi Ara

Eljif İkiyüzlülüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu çocuk yeteneksizse niye sezon başında iyi oynarken söylemiyodunuz kanaatinizi, bu adam yeteneksiz diye
    bu çocuk yetenekliyse şimdi niye takımdan gönderilsin istiyosunuz

    sezon başı iyi oynarken ortalığı yıkıyodunuz eljif şöyle eljif böyle... bugün gelinen noktada adamlar "eljif formsuz oynamasın kulübede otursun" da demiyolar, direk eljif takımdan gönderilsin hatta mümkünse futbol hayatı bitirilsin istiyo adam...

    ha bu arada eljif elmas 24 eylül 1999 doğumlu



  • https://forum.donanimhaber.com/eljif-elmas-a-neden-bu-kadar-guveniliyor--135297678

    Zamanında da dedik. Romantiklere dinletemedik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut hoca elif kiralanmalı pişmeli iyi bir oyuncu ama şapkadan tavşan da çıkaramaz dediğinde denmedik kalmamıştı adama yine haklı çıktı taraftar yine haksız ama bu yorumları yapanlar morinyo edasında takılıyor halen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 Aralık 1998 Mbappe
    31 Ekim 1997 Rashford
    12 Mayıs 1997 Frenkie De Jong
    12 Ağustos 1999 Matthijs de Ligt
    18 Nisan 1997 Donny van de Beek
    25 Şubat 1999 Gianluigi Donnarumma


    Beceri olarak bunlarla kıyaslanamaz tabi ama beklenti/yaş olarak örnek verişmişsin ben de yaşının genç olduğunu fakat onun yaşıtları neler başarıyor onun örneğini vermek istedim.Bu oyuncular sadece birkaçı hepsini yazsak sayfalar olur elif sezon bası iyiydi sonra oyun anlamında sapıttı yok uzaktan şut çekmeler, pas atmamalar, çalım atmaya çalışmalar, adam düşürüp kart görmeler, ki hepsinde de başarısız yani adam geçse eyw deriz çalım atsa eyw deriz ama hiçbiri yok ve beklenti büyüktü.

    Çok büyük ihtimalle takımı iplemiyor kendini takımdan büyük görüyor bu da takımın kalitesinin, klasının ne kadar ayaklar altında olduğunu gösterir.

    Fenerbahçe kalıcı futbolcular geçicidir, kim ne yaparsa kendine yapar bugün elif oynamazsa gelecek kariyerini bitirir, kendini geliştirmezse kariyerini bitirir. Kimse sana burada yaşlan demiyor, iyi oyna, çalış ve fenerbahçeyi basamak olarak kullanıp daha büyük avrupa takımlarına git.

    Elifin acilen kulağının çekilmesi lazım ve dinlendirilmesi lazım gerekirse sezon sonuna kadar.




  • Eljif orta şeker bi oyuncu. kaç kere izledim yani fener 11 i için çok zayıf..

    Ama çok güçlü bi yönü var.

    Böyle bi kasap oyuncu ben uzun zamandır görmemiştim Alt kategorilerde oynarken de böyleymiş her çıktığı maçta da bunu hissettiriyor. Kim bu çocuğa futbol öğrettiyse, Futbol dünyasına bir el bombası bırakmış. yazık.
  • Bazı fundamental özellikleri çok iyi bazıları çok kötü olan dengesiz ve savruk bir oyuncu. Para eder dediğimiz zaten bu işlenebilirliği ve potansiyeli. Yoksa dortmundda direkt 11 oynar diye kimse demiyor.
    Son maç benim bile sabrımı taşırdı neredeyse ama hala potansiyelli ve yetenekli olduğu gerçeği değişmiyor, önünde futbol oynayabileceği en az 15 sene olan bir çocuk.
    Sezon başında takımın en iyisi, müthiş gelecek vadeden biri değilmişcesine "ehe ben dedim bu çocuq çöp ehe" gibi gereksiz laflara kulak asılmamalı. İyi bir para kazandıracaktır ama fener onun için doğru yer değil.
  • Her genç potansiyelli futbolcunun çok iyi olmasını beklemeyin, bazıları orta şekerli futbolcular olabilir. Eljif bunlardan biri gibi geliyor, mücadeleci hareketli fakat onun dışındaki hiç bir özelliği ortalamanın üzerinde değil...Tabi fark yaratan özellikleri yaşından dolayı da olabilir fakat ben çokta ileriye gideceğini düşünmüyorum. Salih Uçan bile daha fazla gelecek vaat ediyordu, ancak Salih Uçan da Eljif kadar mücadeleci yada hareketli değildi.

    19 yaşındaki futbolcunun artık çok fazla özelliği gelişmez, belli özellikleri gelişir ancak onlar potansiyelini değiştirmez.

    Konuyu açan arkadaş biraz yanlış telden girmiş, üstat futbolcu hakkında taraftar 1 2 maçta genel kanı oluşturamaz anlık yorumlar üstünden de gereksiz yargı oluşturma :) Ozan Kabak bizde her penaltı yaptırtığı zaman çöp ilan edildi, bundan stoper olmaz dediler adam 11 m euroya transfer oldu, o sebeple yok buradakiler yetenekli dedi şimdi çöp diyor üstünden yürüme...Buradaki herkes futboldan anlıyor diye bir halt yok, anlık reaksiyon yorumları...




  • elif elmas kanat oyuncusu değildir arkadaşlar bu maçtaki performansına çok da saldırmamak gerekir lig liderine karşı oynuyorsunuz ve en iyi alan savunmasını yapan takım ligde başakşehir
  • Elifin en büyük problemi soğukkanlılık kesinlikle bunu zamanla aşacaktır yoksa pozisyonları süzmesi gayet iyi çok pozisyona giriyor orta saha olmasına rağmen sezonda 10 gol attığı sezonlar bile olabilir ileride. Ama en büyük problem Fenerbahçe bu çocuğa sabır göstermemeliydi resmen bunun kaçırdığı goller yüzünden küme düşme hattındalar şuan çocuk yeteneksizlikten değil soğunkkanlı olmadığı için kaçırıyor golleri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.