Şimdi Ara

ELEPHONE S7 İNCELEME.(Yazı ile)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Bu telefon ile ilgili maalesef herhangi bir paylaşım yok Türkiye de ilk deneyimlerini paylaşan ben olacağım galiba.
    Video çekmedim sevmediğimden yazı ile paylaşım yapacağım.Yurt dışından beğendiğim inceleme videolarını aşağıda paylaşacağım.
    Hem telefon hem pc üzerinden kullandıkça deneyimlerimi paylaşacağım için yazım hataları için kusura bakmayın.
    Bende ki telefon MAVİ RENK.

    Her telefonun muhakkak eksi ve artıları vardır.Önemli olan eksi olan yerleri sizi olumsuz yönde çok etkiler mi.Çünkü her kullanıcının telefondan beklentisi farklıdır.
    Mümkün olduğu kadar ne gördüysem onu yazmaya gayret edeceğim kimseyi yanıltmamak için.
    Cihaz açılır açılmaz 1 gb dan fazla bir güncelleme geldi.Android 7 hazırlığı olduğu belli yıl içinde alacakmış.Gelir gelmez güncellediğime pişman oldum güncellemenin neleri değiştirdiğini göremedim maalesef.

    EKSİ OLARAK GÖRDÜĞÜM YÖNLER İLE BAŞLAYALIM:

    KAMERA:
    Aslında eksi olarak sayılır mı bilmiyorum.Çünkü bu fiyat aralığında ki telefonlar ile hemen hemen aynı performansı veriyor.Kamera benim için çok çok önemli diyenleri pek memnun etmez.Benim gibi dışarıda arada çeker paylaşım yaparım,bazen de gün içinde lazım olursa kullanırım diyenler için iş görür kesinlikle.Orta seviye bir kamerası var.İDARE ETSİN YETER DENMİŞ.

    SES:
    Hem hoparlör hem avize hem kulaklık sesi işini görsün yeter diye konmuş.Telefon ile ilk birini arayınca dııt sesi biraz tiz geliyor ama karşı taraf açınca en ufak problem yok gayet net ses.Güncelleme ile dahada iyi olabilir.Mİ5S Plus ve K5 Note konularında göreceksiniz ki aynı sorunlar yaşanmış ve güncelleme ile düzeltilmişti.İşinizi görüyor ama gümbür gümbür son ses müzik dinlemeyi seven insanı pek tatmin etmez.
    Eğer ki güncelleme ile ilgili bir sorun değilse ses olayı da İDARE ETSİN YETER DENMİŞ.

    DÜZELTME:Kaliteli bir kulaklık ile tekrar denedim ve kulaklık sesi baya iyiymiş aslında.

    Olumsuz olarak görülecekse bildirim çubuğunda ki kısayolları istediğiniz gibi değiştiremiyorsunuz.(Belki de vardır ayarlarda bulamadım)
    Gerçi işe yarar her şeyi koymuşlar bildirim çubuğuna, gereksiz veya eksik pek bir şey yok.

    EKSİ OLARAK GÖRDÜKLERİM BUNLAR ŞİMDİ ARTILARINA VE DİĞER ÖZELLİKLERİNE GEÇELİM.

    TASARIM VE EKRAN:
    Telefonun tasarımı için pek söylenecek bir şey yok.Gerçekten harika.Arka kapak mika benzeri bir malzeme ve çok şık.Ekran ve arka kapak arsında ki çerçeve dandik değil kaliteli bir plastik.Ergonomi olarak mükemmel, avuç içine inanılmaz güzel oturuyor
    K5 NOTE,SAMSUNG J7,REDMİ PRO,Mİ5S kullandım son zamanlarda hiç biri bu kadar şık ve elde bu kadar güzel durmuyordu.
    Mİ5S ve REDMİ PRO 2,5d ekrandı ama 2,5d ekranın hiçbir olumlu yanı yoktu.2,5d yüzünden tam kapatan ekran koruyucu bile bulunmuyor maalesef.Bu telefonda ise kavisler yan çerçevelerin tamamen kaplaması ile hem estetik hemde kullanım olarak çok güzel bir şey ortaya çıkmış.Ekran koruyucu olarak Çin den membran diye bir ekran koruyucu aldım ekranı kavisleri ile beraber mükemmel kapatıyor ama değişik bir maddeden yapıldığı için tam başarılı olamadım.Yeni alacaklarımda daha başarılı olurum artık.
    Ekran ise standart full hd ips ekran diğer bu seviyedeki ekranlardan pek farkı yok.Yalnız parlaklık seviyesi çok yüksek %25-30 fazlasıyla yetiyor.Kavisli ve yanlardan çerçevesiz ekranıyla bir şeyler izlemek baya keyifli.

    YAZILIM:
    Çin telefonlarında herkesin dertlerinden biridir bu acaba yazılım nasıl diye.Arkadaşlar bu telefonda yazılım çok çok iyi.Aldığınız gibi hattı takıp kullanmaya başlayın.Rom,Root vs hiç bir şey yapmanıza gerek yok.Çok sade,kullanışlı ve tamamen Türkçe bir yazılım var(sadece ek özellik bölümünde bir kaç kelime ingilizce var.3 parmak aşağı çekince ekran görüntüsü al,2 parmak çekince ses aç,kapa bölümü)10 yaşında bir çocuk bile kullanabilecek basitlikle.Herhangi bir elektronik marketten bir telefon almış gibi rahatlıkla kullanabilirsiniz.
    Mtk işlemcili Xiomilerdeki kameradan galeriye gidememe problemi bu telefonda yok.

    BATARYA:
    Batarya olarak geceden şarja takıp sabah çıkaran için yeterli bir performans gösteriyor.Gün boyu bekleme süresiyle yarı mobil veri yarı wifi ile ortalama 5 saat ekran süresi alıyorum.Çok aşırı yoğun kullanmayan ve çok oyun oynamayan birini tatmin eder.

    PARMAK İZİ OKUYUCU:
    Tek kelime ile MÜKEMMEL.Bu kadar iyi çalışması beni çok şaşırttı.10 basışta 10 açıyor.
    Bu arada yan kapasitif tuşlar yok.Onun yerine ekrana dilediğinizde kaybolan sanal tuşlar koyabiliyorsunuz ama ben koymadım.Zaten home tuşuna dokununca geriye,tek basışta ana ekrana, 1 saniye basılı tutunca uygulama menüsüne rahatlıkla gidebiliyorsunuz.Home tuşuna bir atama yapabiliyorsunuz.Mesela 2 kere dokunup ekran görüntüsü alabiliyorsunuz vs..

    ÇEKİM:
    Arkadaşlar bu konuda da söylenecek tek şey MÜKEMMEL.Türkcell kullanıyorum ve İstanbul içinde neredeyse her yerde 4G görüyorum.Muazzam bir çekim gücü var.

    Kullandıkça paylaşıma devam edeceğim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 3 Nisan 2017; 13:20:33 >







  • Bunlarda ekran süreleri. Genelde wifi, mobil veri %50-50 sayılır.





    ELEPHONE S7 İNCELEME.(Yazı ile)



    ELEPHONE S7 İNCELEME.(Yazı ile)


    ELEPHONE S7 İNCELEME.(Yazı ile)


    ELEPHONE S7 İNCELEME.(Yazı ile)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 3 Nisan 2017; 6:58:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İmei yi nasil degistirdiniz hocam bana da geldi bi telefondan yardimci olursaniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vedatkosem

    İmei yi nasil degistirdiniz hocam bana da geldi bi telefondan yardimci olursaniz sevinirim

    Maui meta programı ile yaptım. Maui meta imei değiştirme yazın akıllı be. sitesinde çok güzel şekilde anlatılıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim biliyorum o programı ise yariyorsa root yapmaya bile gerek yok sagolasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazla ilgili bu geçen aylar sonucundaki yorumunuz değişti mi? alınır mı

    banggood'da şu anda 675tl 179dolar ve almak istiyorum. Galaxy Note 4 kullanıcısıyım alışamazsam beğenmezsem başka şekilde değerlendirebilirim 675tl bir telefon için çok büyük bir meblağ değil. Banggood da zaten gümrükten dönerse para iadesinde sorun yapmıyor hatta kargo parası da almıyor diye hatırlıyorum telefon durumlarında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kitmaker

    cihazla ilgili bu geçen aylar sonucundaki yorumunuz değişti mi? alınır mı

    banggood'da şu anda 675tl 179dolar ve almak istiyorum. Galaxy Note 4 kullanıcısıyım alışamazsam beğenmezsem başka şekilde değerlendirebilirim 675tl bir telefon için çok büyük bir meblağ değil. Banggood da zaten gümrükten dönerse para iadesinde sorun yapmıyor hatta kargo parası da almıyor diye hatırlıyorum telefon durumlarında.

    Telefonu sattım .675 tl bedava bu telefon için.Bangood gönderim yapmıyor diye biliyorum .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.