Şimdi Ara

Elektrikli ve hibrit araçlar fuarı e-drive TURKEY, 9 Aralık'ta kapılarını açacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elektrikli ve hibrit araçlar fuarı e-drive TURKEY, 9 Aralık'ta kapılarını açacak



    Çevre dostu mobilite çözümlerinin bir araya geleceği, Türkiye'nin ilk Elektrikli ve Hibrit Araçlar Fuarı e-drive TURKEY, ziyaretçileriyle buluşmak üzere gün saymaya başladı. İstanbul Yenikapı'da organize edilecek fuarda elektrikli ve hibrit araç üreticileri, distribütörleri, şarj operatörleri, ekipman üreticileri, otonom sürüş ve araçlar arası iletişim sistemleri geliştiricileri, otomobilden scooter’a kadar farklı elektrikli araç modelleri, meraklıları ile buluşacak.



    Covid-19 önlemleri kapsamında, güvenli bir ortamda gerçekleştirilecek Elektrikli ve Hibrit Araçlar Fuarı ile ilgili olarak açıklamada bulunan e-drive TURKEY Fuar Direktörü Burcu Uca "Kısa bir sürede hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelecek elektromobilite kavramı konusunda ülkemizdeki farkındalığı artırmayı ve nihai tüketici seviyesindeki satın alma tercihlerinde e-mobilite doğrultusunda yeni bir pencere açmayı hedefliyoruz.



    Bu projeyle aynı zamanda ülkemizdeki üreticiler, distribütörler, tedarikçiler, servis sağlayıcıları ve devlet kurumları arasındaki ilişkileri de kuvvetlendirmeyi amaçlıyoruz. Ulaşım sektöründe geleceği bugünden görme fırsatını yaratacak e-drive TURKEY fuarına herkesi bekliyoruz." şeklinde konuştu.



    Ayrıca Bkz.Honda, çok yönlü "Sensing 360" güvenlik sistemini tanıttı



    Geleceğe yön verecek elektrikli araçlar dünyasının tek çatı altında buluşacağı e-drive TURKEY, 9-12 Aralık 2021 tarihleri arasında, İstanbul Yenikapı'daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Sanat ve Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilecek.









  • yüzde bilmem kaç zam geldiğinden beri, elektrikle olan iletişimimi kestim.

  • Aman sanki alabiliyoruz... İnsanlar karnını zor duyuruyor hatta doyuramayanlar var gelmişler elektrikli cihaz diyorlar. Biliyorum yeri burası değil ama insanlar harap olmuş durumda. Yeter artık...

  • Tesla mezarında ters dönmüştür bizim ülkedeki elektirik le olan gelişimi 😬

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • önce ülkedeki hybrid araçlara destek verin

  • Fuarın ismi bile Bizim dilimizden değil. NE OLURDU FUARIN ISMI TÜRKIYE ELEKTRIKLI ARACLAR FUARI OLSAYDI? Ne yani e-drive turkey olunca havalı falan mi oldu?? Yerli üretim yapacağız falan diye kasım kasım kasılmak yerine önce başkasının ürettiği arabaları tanitirken Kendi dilimizi kullanın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doç. Dr. Sinan Sağıroğlu -- 19 Ekim 2021; 17:3:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fuar Türkiye'de istanbulda. Katılanlar türkiyede. Fuar direktörü Türk. Alacağımız para türk parası. E PEKI NEDEN KARDEŞİM FUARIN İSMI TÜRKİYE ELEKTRİKLİ ARACLAR FUARI DEĞİL DE E-DRIVE TURKEY??

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.