Şimdi Ara

Elektrikle tek oda ısıtma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yazın kiraya çıktım. Evde kombi var ama sayacı falan daha takılmamış, açtırmadım daha. Birkaç ay sonra da yine taşınma ihtimalim çıkınca 500 lira abonelik vs. parası verip bir de kapattırmaya uğraşmayayım sonra dedim.
    Ev apartman cephesinin tam ortasında kalıyor, üstüm, altım, yanlarım her tarafım dolu yani. Bundan dolayı da şimdiye kadar camı açık da tutsam evin içinde 15 derece altını görmedim.
    Şuan eski bir İhlas ısıtıcı var dört rezistanslı ki ikisi çalışıyor tek. Ufak bir tamirle bir üçüncüyü de çalıştırabilirim ama dördüncü ölü. Bugünlerde iki rezistans ile yaklaşık 20 - 22 dereceye kadar ısıtabiliyor ki havalar 5 - 10 derece civarı. Ama 0'a indiğinde falan 19 dereceye kadar düşüyor. 20 derece civarı da benim için yeterli. Çocuk vs. yok zaten evde, tek başıma kalıyorum. Akşam ve gece açarım zaten tek ki akşam tarifesi elektrik biraz pahalı ama gece ucuz oluyor.
    Elektrikle en ekonomik şekilde nasıl ısınabilirim? Bu İhlas'a devam mı edeyim yoksa daha iyi ısıtabilecek ufo vs. türü bir şeyler ne tavsiye edebilirsiniz. Bu şekilde ne kadar ortalama fatura gelir mesela.







  • 250

  • Drahmizm kullanıcısına yanıt

    90 - 95 lira civarı geliyordu genelde. En fazla 115 geldi. Ancak her şey elektrikti. Mutfakta ocak, banyoda su ısıtma vs... Şimdi dediğin gibi 250 geldi son fatura. Oda daha büyük ve dizüstü 7/24 yükte çalışıyordu. Zamlar gelince dizüstünü yüklü kullanmaz oldum artık. :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.