Şimdi Ara

Elektrik Üzerinden İnternet MetroNet (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
845
Cevap
3
Favori
113.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: einhander

    4 mbıt 46 lıra cokta uygun
    fıber ınternetın gırmedıgı yerlerde alternatıf olabılır
    ttnettende kurtarır ınsanı


    Daha İstanbul'da bile doğru dürüst uygulamaya geçmemiş, Tekirdağ'a artık 2015'te filan gelir herhalde
  • Piyasada birçok alternatif türedi fakat hiçbiri istikrarlı değil. öyle 3-5 binaya hizmet vermekle olmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cüneyt Aykaç

    Piyasada birçok alternatif türedi fakat hiçbiri istikrarlı değil. öyle 3-5 binaya hizmet vermekle olmuyor.


    +1

    100mbit neti 50 liraya verseler, bana gelmedikten sonra benim için hiçbir değeri yoktur. Ne zaman bana seçim hakkı gelir, ttnetmi superonline mı metronetmi işte o zaman bir değer kazanır.
  • eşit upload benim gibi torrentçiler için çok iyi
  • yeni bir deneyimi olan veya duyumu olan var mı arkadaşlar.Adsl bırakılıp bu naneye geçilirmi.Ne dersiniz
  • ben kullanıyorum arkadaslar 4 gündür adsl yle birebir hiçbi kopma veya yavaşlama yok sadece toki ve kiptaş evlerine veriyorlar bunları daha doğrusu merkezi uydu sistemi olan yerlere veriyorlar 1 ay da ücretsiz deneme sürümü veriyorlar hatta adsl varsa evde iptal kağıdı getirirseniz indirim bile yapıyorlar normalde sınırsız 2mbps internet 33.90 tl modemle birlikte iptal kağıdı gösterirseniz 3 ay 9,90 tl
  • merkezi uydu sistemimiz yok ama apartmana çekmek istesek bize pek bir maliyeti olur mu bu işlemin ?
  • fıberınde bununda toplu yerlerde kullanılmasına kıl oluyorum
    tt ye mecbur bırakıyorlar adamı
  • bu metrointernet kullanan arkadaşlar varsa birşey sormak istiyorum.Fibernettek gibi adil kullanim hakki ile ilgili birşeyler var mı ?
  • biraz müşteri sayısı artttığı zaman heemen adil kullanım getiriyorlar bence umutlanmayın zamanında superonline 100 megabit hızı 130 liraya veriyordu upload download simetrikti hatta. İlk baş upload hızlarını düşürdüler. 5 megabite çektiler. Sonra fiyat artışı yaptılar. 100 mbps yi 200 liraya çektiler en sonunda da tüm paketlere kota getirdiler. Adil kullanım hakkı diye bir şey çıkararak. Şimdi de tüm upload hızlarını 1mbps ye çekiyorlamış sanırım. Koca turkcell alternatif olamadıysa Metronetmiş turbonetmiş borusan telekommuş uydunetmiş hikkaye bence türkiye de rekabet olmaz internette unutun bunu.

  • Simetrik hız olması çok iyi bir olay.. Ancak superonline gibi sonradan sapıtırlar mı meçhul
  •  Elektrik Üzerinden İnternet MetroNet



    Benim zavallı internetim biricik birim bu halde 1 aydır.ADamlar hatta sorun yok diyor.Ne ps3 de ne laptopda nede masa üstü pcimde verim alamıyorum.Düşü birden oldu..KAblolamalarda değişen bişe yok.Farklı kjablolar ile deneme şansım oldu.Sonu aynı..SMile geçecem ama ne değişecek bilmiyorum..

    Bu metronet dedikleri..Madem elektrik kablolarını kullanıyor,madem bir modemi pirize tak çalıştır falan?Neden yaygın değil?...
  • Aynısı bizde oldu. Üstelik 99 TL'lik 8Sınırsız tarifesini kullanıyoruz. Bir gece hız düştü ve kaldı öyle. 0.6 DL, 0.8 UL veriyor. O kadar uğraştık ama sorun yok dediler. Önümüzdeki hafta kapatacağız büyük ihtimalle. Keşke sorunun kaynağı bulunabilseydi.
  • Arkadaşlar sakın metronet e geçiyim demeyin !!!!!! Turk telekom u benım gıbı cok ararsınız... Hız berbat 10mb sınırsız a uye oldum hız testlerı yapıyorum en fazla 5 mb gordum.... detek yok... sureklı sorun var... haftasonu elektrık kesıntısı oldu pazar sabah arasım arıza bıldırdım. pazartesi gece 11 gıbı sorunu yenı cozduler.. arkadaslar calısıyorlar sıtede dıyorlar ınıp bakıyorum elektrık odasına calısan yok... eger metronet e gecersenız cok pısman olursunuz... rapıdden download yok... bır ıp var herkes ondan cıkıyor. rapıd ten free download et dedıgınde su an download yapılıyor mesajı verıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tutukluyum

    Arkadaşlar sakın metronet e geçiyim demeyin !!!!!! Turk telekom u benım gıbı cok ararsınız... Hız berbat 10mb sınırsız a uye oldum hız testlerı yapıyorum en fazla 5 mb gordum.... detek yok... sureklı sorun var... haftasonu elektrık kesıntısı oldu pazar sabah arasım arıza bıldırdım. pazartesi gece 11 gıbı sorunu yenı cozduler.. arkadaslar calısıyorlar sıtede dıyorlar ınıp bakıyorum elektrık odasına calısan yok... eger metronet e gecersenız cok pısman olursunuz... rapıdden download yok... bır ıp var herkes ondan cıkıyor. rapıd ten free download et dedıgınde su an download yapılıyor mesajı verıyor.

    Kesinlikle katılıyorum... Şu an için berbat bir bağlantı var. Modemi sigortalara en yakın prize takın dediler, taktık. Hiç bir değişiklik olmadı. Üstelik dediğiniz gibi herkes tek ip kullanıyor. Bu da hiç sağlıklı bir olay değil... Bir süre daha deneyeceğim. Düzelirse devam, düzelmezse bakacağız başka yollara...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mc_fosil

    biraz müşteri sayısı artttığı zaman heemen adil kullanım getiriyorlar bence umutlanmayın zamanında superonline 100 megabit hızı 130 liraya veriyordu upload download simetrikti hatta. İlk baş upload hızlarını düşürdüler. 5 megabite çektiler. Sonra fiyat artışı yaptılar. 100 mbps yi 200 liraya çektiler en sonunda da tüm paketlere kota getirdiler. Adil kullanım hakkı diye bir şey çıkararak. Şimdi de tüm upload hızlarını 1mbps ye çekiyorlamış sanırım. Koca turkcell alternatif olamadıysa Metronetmiş turbonetmiş borusan telekommuş uydunetmiş hikkaye bence türkiye de rekabet olmaz internette unutun bunu.





    aynen katılıyorum sana başka ülkede rekabet yaparlar bizim burda da omuz omuza veriyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sniper83us

     Elektrik Üzerinden İnternet MetroNet



    Benim zavallı internetim biricik birim bu halde 1 aydır.ADamlar hatta sorun yok diyor.Ne ps3 de ne laptopda nede masa üstü pcimde verim alamıyorum.Düşü birden oldu..KAblolamalarda değişen bişe yok.Farklı kjablolar ile deneme şansım oldu.Sonu aynı..SMile geçecem ama ne değişecek bilmiyorum..

    Bu metronet dedikleri..Madem elektrik kablolarını kullanıyor,madem bir modemi pirize tak çalıştır falan?Neden yaygın değil?...


    yok yaa mantık diğer firmalarla aynı. Fiber kablolar çekiliyor elektrik santrallerine mi artık panolarına mı tam bilmiyorum. Ondan sonra geliyor evinin prizlerine internet. Yani alt yapı maaliyeti yine elektrik panolarına gelene kadar var =)
  • Ya arkadaşlar benim hızım 5mb olarak gözüküyor 5 gb lık filmi 45 dk da indiriorm superonline kullanıyorum böle abidik kubidik sitelerin yaptığı hız testi hiç birşeyi kanıtlamaz şimdi taşınmadan dolayı mecburen metronete geçtim ve 2mgbt sınısrız 33 tl ödüorum ve hızıda gayet iyi ama hız testi yapınca yerlerde sürünüor :)
  • yanlız ataşehirlileri avrupalı yapmışlar sitede =)
  • yaaa arkadaslar bi kullanan warsa bizi tam manasıyla bilgilendirirse cok iiyi olcaq
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.