Şimdi Ara

Electrolux ENA 3440 Kombi Tipi Buzdolabının Buzluğu Dondurmuyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Yaklaşık 12 senelik olan dolabımız(Electrolux ENA 3440 kombi tipi), yaklaşık 1 -2 senedir buzluğu tam anlamıyla çalışmamaya başladı. İçindekileri eritmeye ve dondurucudan daha çok sadece soğutma yapmaya başladı.

    Ayrıca FrostFree teknolojisini çok anlamasamda, no-frost'a benzer bir şekilde çalıştığını öğrendim. Normalde buz tutmaması gereken dolap, buz tuttuğu için 1 gün boyunca eritip tekrar çalıştırdım. Belli bir süre düzgün çalıştıktan sonra yine buz tutmaya başlıyor ve dondurucu bölgesinin sadece en üst kısmına koyduğumuz ürünleri donduruyor.

    Sorunu ne olabilir? Tamir ettirmeye değer mi? Tamir yerine yeni dolap mı almak mantıklıdır? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

    Electrolux ENA 3440 Kombi Tipi Buzdolabının Buzluğu Dondurmuyor!







  • Defrost ısıtıcısı, sensör ya da elektronik kart problemi olabilir. Yüksek ihtimalle ısıtıcının değişmesi gerekiyor. Buzdolabınız dondurucunun üzerinde yer alan soğutma ünitesindeki (dondurucu evaporatörü) karlanmayı düzenli olarak eritemediği için sistem buz ile bloke oluyor ve soğutma sorunu yaşıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    İlk önce cevabınız için teşekkür ederim. Peki bu bahsettiğiniz ısıtıcının değiştirilmesi çok maliyetli midir? Yoksa değiştirmeden yeni bir buzdolabı mı almak daha mantıklı?
    Ayrıca bu ürünle ilgili neredeyse hiçbir bilgiyide bulamadım nette.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.