Şimdi Ara

Elden Ring & Shadow of the Erdtree (21.06.2024) [PS ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.286
Cevap
103
Favori
331.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • veteran_gamer kullanıcısına yanıt

    Doğrudur. Ayrıca tekrar belirtiyorum ben grafikleri de beğendim. Ezelden grafikten çok oynanış önemli benim için, ama şu konuda size katılıyorum FromSoftware'in alameti farikası hiç bir zaman grafik kalitesi olmadı.

  • veteran_gamer kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlamayın ama sizler böyle konuştukca yapımcıda önemsemez. Eleştireceksin birdakine daha iyisini yapsınlar . Bence böyle düşünerek hata yapıyorsunuz. Bak yapımcının gücü yetmez anlarım bu kadar yapabiliyor derimde koskoca from software yani ayıp. Grafik dışında ki herşey güzel olacağı kesin tabi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Grafikler ve tasarım Dark Souls 3 hatta bazı animasyonlar dahi aynı duruyor. Açık dünya Dark Souls olmuş gibi duruyor. Dünya gördüğüm kadarıyla epey geniş ve dolu. Binek çağırma olayına bayıldım. Hele o duvarın üstüne atlaması yok mu... İlk fragmana göre gayet iyiydi bolca boss gösterdiler ki daha kim bilir neler vardır neler.


    Grafik vs bekleyen arkadaşlar artık bir sonraki oyunlarını bekleyecekler ya da PC için grafik modu vs beklenecek. Elden Ring & Shadow of the Erdtree (21.06.2024) [PS ANA KONU] en oyunları çıkış yaptıkları şekilde oynamayı tercih ediyorum. Oyun PC için çıkan ilk dark souls gibi bozuk değilse hiç ellemem, ihtiyaç da duymam zaten.


    Arka arkaya kaç kere izledim hatırlamıyorum bile. Yalnız ilk izlediğimde pek beğenmemiştim sonraki izlemelerimde hoşuma gittiğini fark ettim. Elden Ring & Shadow of the Erdtree (21.06.2024) [PS ANA KONU] 


    Kesinlikle Platin kupa alınacak. Elden Ring & Shadow of the Erdtree (21.06.2024) [PS ANA KONU] 





  • Yapımcılar oyuncuların grafiğe takılmadan oynadığını biliyor o yüzden üstüne düşmüyor.SoulsBorne kemik kitlesi için grafik pek de önemli değil zaten.Grafiğe takılmayan zaten bu kemik kitle. Adamların kafadan 5 Milyon oyuncusu var ve günden güne büyüyor.
    4 kişilik coop çöp oyunların yığıldığı dönemde yatın kalkın şükredin yine muhteşem çok kaliteli oyun gelecek.
    2022'de Ragnarok ve Elden Ring yarışacak ayrıca şimdiden belli oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 11 Haziran 2021; 1:6:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel güzel yazmışsınız hocam yanlış anlamam.



    Ortada koskoca bir açık dünya yapımı var. Hikayesi nasıl, yapımcısı, içinde G.R:R Martin olması. hepsi merak, hepsi heyecan verici.


    Karakter gelişimi olacak mı? combat sekiro gibi mi?


    Oyunda keşvedilecek tonlarca alan olacak.Gece gündüz döngüsü, değişen hava şartları olacak.


    Çok değil 5 sayfa geriye gidin, oyun yapımı durduruldu mu, oyun 2 seneye gelmez diyorduk.



    Şimdi tüm bunlar dururken, kardeşim grafikler rezalet demek, kusura bakmayın yırtık kağıttan çıkmaya benziyor. Yoksa her oyuncu daha iyi grafik ister. Bundan dogal ne olabilir.

  • Ps4 (ve önceki nesil konsol) defteri kapanmadan her iki platforma da çıkacak oyunlarda iyi grafik falan beklemeyin ki adamlar sanki iyi grafik sözü vermiş gibi çoğu kişi ilk aklına geleni söylemiş "grafik kötü bilmem ne" diye. Oyunlarda kolaylıkla basabilecegin ilk şeylerden biri grafik ama ortalama donanım müsaade etmiyor, bırakın artık şu dandik muhabbeti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 11 Haziran 2021; 0:54:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafik falan bilmem yapacak bir şey yok. From software taş çıkarsa yenir + George R.R

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En sevdiğim oyun Bloodborne en sevdiğim firma da buna bağlı olarak Fromsoft'dur. Her oyunlarını alır oynarım ayıla bayıla. Oynanış tatmin ettiği sürece oyunlarda grafiğe falan da hiç takılmam.


    Ama kardeşim bu görsellik nedir ya? Şimdi bu oyunun grafikleri 2015 yılında çıkmış Bloodborne'dan daha mı iyi? İyiyse de bir tık daha iyidir. Arada 7 sene var yahu. Her türlü alınıp oynanacak ama göze hitap etmedi açıkçası. Sanat tasarımı eminim yine harikulade olacaktır ama bunu biraz yeni nesle yakışır grafiklerle desteklemek gerekirdi diye düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 11 Haziran 2021; 1:1:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KrallŞaplakçı

    Hocam yanlış anlamayın ama sizler böyle konuştukca yapımcıda önemsemez. Eleştireceksin birdakine daha iyisini yapsınlar . Bence böyle düşünerek hata yapıyorsunuz. Bak yapımcının gücü yetmez anlarım bu kadar yapabiliyor derimde koskoca from software yani ayıp. Grafik dışında ki herşey güzel olacağı kesin tabi.

    Adamların grafik basarken tek yapması gereken biraz daha fazla poligon koyup detay kasmak, çok zor bir şey değil. Donanım müsaade etse zaten yaparlar. Kaldı ki görsel bir iş yapıyorlar güzel görünmesini son tüketiciden ziyade kendileri ister ama oyuncuların yarısı bu oyunu Ps4-Xbox One ve 1650 ekran kartıyla oynayacak. Buglı ve bazı sahnelerde fps droplu mu oynamak istersin yoksa Ps4'te bile yağ gibi akan oyun mu. Hiçbir şeyden anlamayan grafik delilerinin oyun sektörünü sürükledikleri durum göz önüne alınınca grafik eleştirisi yapmak çok saçma artık firmalara. Oyunlarda yapması en basit şey grafik haline geldi çünkü artık


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu nesilde daha doğrusu son 3-4 yılda en nefret ettiğim şey çözünürlük ve grafik ayarları yok 1440p yok 4K...
    Konsolda her zaman ana kriter oyunun iyi olmasıydı,benim gibi eski PlayStation kullanıcılar ne dediğimi anlarlar.
    Z kuşağının oyun piyasasına girmesiyle oyun ve oyunculuk kalitesi o kadar düştü ki hemen hemen tüm yapımcılar grafiğe abanıp içi boş oyunlar yapmaya başladı, bir de üstüne yeni IP göremez olduk.
    Bu adamları rahat bırakalım ki yepyeni oyunlar yapabilsinler,grafiği orta oyun mekanikleri sağlam olsun.
    Cyperpunk 2077 mesela bu dediğim olayın kurbanı oldu.
    İşin temelinde beklentiler büyüdü ve günden güne daha da devam etti sonu hüsran oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafiklerden ziyade oyunda nasıl bir açık dünya dizayn edilmiş, oynanış konusunda nasıl bir çeşitlilik var, daha önemli mevzular bence. Yaptıkları oyunlar hiçbir zaman grafikleriyle ön plana çıkmadı ancak her defasında da sundukları dünya, arka plan, düşman tasarımı ve bunlara eşlik eden muazzam müziklerle harika bir ambiyans sunmayı başardı. Grafiği iyi olan çoğu oyun From Software oyunlarındaki ambiyansı, kaliteli dünyayı sunamıyor. Grafikleri iyi olsa ekstra olurdu, olmaması sıkıntı değil bence. Açık dünya olayıysa ayrı bir mevzu, Dark Souls 1'deki gibi harikulade bir dünya tasarımı yapan bir firmanın açık dünya yorumu nasıl olacak ciddi anlamda merak ediyorum. Dark Souls 1'deki dünya tasarımı gerçekten akıl doluydu, çıkalı yıllar dahi olsa yakalayabilen oyun pek yoktur bana göre. İşin içine hava durumu ve gece gündüz döngüsü de girecek, bunların ne kadar etkili kullanıldığını da merak ediyorum açıkçası. Oynanış konusunda ise Sekiro'dan sonra beklentim oldukça yüksek, Sekiro kadar iyisi yok şuan. Sekiro çıkmadan kılıçların çarpıştığını hissedeceksiniz demişlerdi ve gerçekten de öyle olmuştu. İnanılmaz bir vuruş hissiyatı ve olağanüstü akıcılıkta bir aksiyonu vardı. Elden Ring'in Sekiro kadar yüksek tempolu bir dövüş sistemine sahip olacağını düşünmüyorum fakat Dark Souls ve Bloodborne benzeri bir sisteme dönmelerini de beklemiyorum. İşin içerisine binek de girdi ve videoda net bir şekilde aktif olarak kullanıldığını gördük, dövüş mekaniklerine nasıl bir etkisi olacak merak ediyorum. Sekiro'dan aldıkları şeyler var mı, üzerine ekledikleri şeyler var mı bunlar da merak konusu benim için. Gerek kendilerinin yaptığı en büyük oyunumuz olacak açıklaması ve G.R.R.M işin için de olması gerekse de fragmandan az da olsa gördüklerimize bakılırsa From Software standartlarına göre bile iddialı bir oyun geliyor. Beklenti yüksek, 2 senenin ardından fragmanla da güzel bir dönüş yaptılar. Umarım verilen tarihte çıkar ve erteleme almaz.





  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

    Hocam güzel hoş yazmışsın da Bloodborne PlayStation Exclusive oyunu ve Japan Studio destekli bir oyun.Grafiginin bir tık iyi olması normal.

    Mesela SuperMassive Games'den örnek verelim birde.

    Until Dawn oynamısındır mutlaka o da PS Exc. oyunu sessiz sedasız çıktı. Klişe hikayeyi ve karakter döngüsünü o kadar iyi yaptılar ki oyun büyük sürprize imza attı.

    Bir de aynı studyonun yaptığı Dark Anthology serisi var mesela. Vasatın altında iki oyunu Until Dawn'a göre her konuda 👍




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 11 Haziran 2021; 1:19:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen bu oyunun ps4'de yag gibi akacagi mi saniyorsun? Sabit 30 verirse sukret. Ds3 ve sekiro'da bile 30 veremedigi zamanlar frame droplar yasaniyordu. 1650 dedigin kart 1080p, orta ayarlarda rdr2'de neredeyse 60 fps veriyor. Bu grafiklerimi kaldiramayacak. Bu adamlarin optimizasyon zafiyeti yada grafikle ugrasmadigi belli. Bu kaplamalarin 2022 yilinda aciklamasi olmaz. Ki bu firmada artik dusuk butceli bir firma degil. Goty sahibi surekli buyuyen bir firma. Ben yakistiramiyorum from software'e bu grafikleri. Siz yakistiriyorsunuz bilemem.


    Edit: gulme gifini silemiyorum buglandi sanirim sizde de oyleyse yanlis anlamayin isteyerek koymadim.Elden Ring & Shadow of the Erdtree (21.06.2024) [PS ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 11 Haziran 2021; 1:32:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UcanHollandali

    Sen bu oyunun ps4'de yag gibi akacagi mi saniyorsun? Sabit 30 verirse sukret. Ds3 ve sekiro'da bile 30 veremedigi zamanlar frame droplar yasaniyordu. 1650 dedigin kart 1080p, orta ayarlarda rdr2'de neredeyse 60 fps veriyor. Bu grafiklerimi kaldiramayacak. Bu adamlarin optimizasyon zafiyeti yada grafikle ugrasmadigi belli. Bu kaplamalarin 2022 yilinda aciklamasi olmaz. Ki bu firmada artik dusuk butceli bir firma degil. Goty sahibi surekli buyuyen bir firma. Ben yakistiramiyorum from software'e bu grafikleri. Siz yakistiriyorsunuz bilemem.


    Edit: gulme gifini silemiyorum buglandi sanirim sizde de oyleyse yanlis anlamayin isteyerek koymadim. 

    Tamam yağ gibi akmak abartı olmuştur, Bloodborne harici oyun oynamadım Ps4'te, o yüzden diğerlerini bilmiyorum ama optimal seviyede anca bu grafiklerde oynatıyor demek ki. Ps5 hala 8 milyon satmışken millet hala neyin derdinde onu anlamıyorum. Bu adamlar "next-gen oyun yapacağız" dediler de yapamadılar, eleştirenler onu mu eleştiriyor ne yapıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • anladığım kadarıyla at ile girdiğimiz savaşlarda olacak.


    Elden Ring & Shadow of the Erdtree (21.06.2024) [PS ANA KONU]



    en çok bu mekaniği merak ediyorum oyuna nasıl yedirdiler diye. açık dünyada kullanımı okeyde savaşlarda efektif kullanılırsa ve güzel kombinasyonlar olursa epic bir şey çıkabilir. asıl fromsoftware oyunlarından ben yeni bir savaş mekaniği bekliyorum. tamam Dark Souls iyi işliyor ama çoğunlukla zıpla doğru anda vur, çapraza zıpla vur, geri zıpla vur temelinde gidiyor. Umarım iyi, yenilikçi bir savaş mekaniği olur. her türlü oynanacak ama artık farklı bir şeyler denenir umarım savaş sisteminde. fanlara oynarlarsa da gene kazanırlar orası ayrı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 11 Haziran 2021; 1:38:40 >




  • Bu sadece konsola cikan bir oyun degil ki. Biz bu aksam ps4'den alinmis video kayitlarida izlemedik. Pc'ye de cikan her oyun zaten konsollardan daha iyi gozukuyor. Daha sonra grafik ayarlari dusurulerek konsolda calisabilir hale geliyor. Bu izledigimiz pc'de calisan hali ise ps4'de daha kotu gozukur. Firmalar oyun ps4 cikacak diye grafikleri kotu birakmaz. Oyle olsa Pc'de oyunlarin ps4'den daha iyi gozukmemesi lazim. Valhalla'nin, Witcher 3'un pc vs ps4 haline bakin isterseniz ne kadar fark var oyun ps4'e cikacak diye pc'ye kotu cikarmamislar. Ps4'e cikacak, ps5 daha az satti mantigi cok sacma oyun pc'ye de cikiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 11 Haziran 2021; 2:15:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaş grafiğiniz batsın. Ben heyecanla bekliyorum. Sırf grafik uğruna şu oyunlar hem geç hem boş çıkıyor ps4 nesli başladığından beri. Bu adamlar zanaatkar oynayın işte. Grafik istiyorsanız başka bir sürü oyun var boş onları oynayabilirsiniz. Yani sanat tasarımı ve dünyası konuşulacağına kaplama kalitesi konuşulması ben gerçekten üzdü.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sfgsfgsfg

    Ya arkadaş grafiğiniz batsın. Ben heyecanla bekliyorum. Sırf grafik uğruna şu oyunlar hem geç hem boş çıkıyor ps4 nesli başladığından beri. Bu adamlar zanaatkar oynayın işte. Grafik istiyorsanız başka bir sürü oyun var boş onları oynayabilirsiniz. Yani sanat tasarımı ve dünyası konuşulacağına kaplama kalitesi konuşulması ben gerçekten üzdü.

    Sanatıda konuşulur grafiğide. Biri olmadan diğeri olmuyor. Malum next gen e geçtik ve grafikler gelişim göstermeyecekse ps5 çıkmasına gerek yoktu. 5 yıl daha ps4 kullanabilirdik mesela. Bana göre de iyi duruyor dünyası ve grafikleri ama bunların konuşulmasıda gayet normal.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.