Şimdi Ara

Elden Ring & Shadow of the Erdtree (21.06.2024) [PS ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.270
Cevap
102
Favori
331.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Siparişe açıldığında alacağım direk.
  • Elden, "soylu" insanlara verilen bir isim olmakla beraber Yidiş dilinde de "Ateş" anlamına geliyormuş.

    Trailer da "Göğü kontrol eden, hayata canlılığı veren Elden Ring, biri ya da bir şey tarafından parçalandı. Görebilirsin, gök yüzüne bak, yanıyor." deniyor.

    Hangi temayı kullanıyor belli değil ama çekiç kullanan karakteri Slav mitolojisinden Svarog ile ilişkilendirmişler. Svarog, çekici ile Toprağı yaratıyor, vururken ortaya çıkan küller ise gökyüzünü yakarak yeni tanrıları ortaya çıkarıyor.

    Yine muhteşem bir dark fantasy geliyor gibi duruyor.
  • Webtekno diyor ki;

    Oyun hakkında şu anda çok fazla bir bilgi yok. Oyunun çıkış tarihi, gereksinimleri gibi bilgiler şu anda belli değil. Tanıtım videosuna göre oyun, Lord of the Rings tarzı ortaçağ fantezilerinden biri olacak ve karanlık bir evrende geçecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fromdan babam ciksa yerim.Adamlar zamansiz is yapiyor.Uzerinden yillar gecse yine oyunlarini skilmadan oynadigim birkac yapimcidan biri.R.R emminin dokunusuyla ne cikar heyecanlanmamak elde degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm ds lar, bloodborne ve benim için en iyisi olan sekirodan sonra büyük merakla bekliyorum. Yukarıda arkadaşın dediği gibi zamansız oyunların üstadı ve günümüz oyunculuğuna yeni bir tür yaratabilen nadir firmalardan. Vizyon meselesi neticede. Duyuru ve tanıtım anlayışlarına biraz yabanciyim, takipçisi olan arkadaşlar sizce ne zaman gameplay görürüz? çok merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Combatlar hızlı olsa da Sekiro'nun değil de Souls'un çizgisinden gidecek olması da ayrıca sevindirici. Sekiro aksiyon ağırlıklıydı bunda ise RPG elementleri baskın olacakmış. Üstelik Dark Souls'tan daha daha büyük ve daha komplex olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sekiro gibi hikayeyi direkt olarak anlatmaz umarım. FS tarzına yakışmıyor. Biz oyunlarının hikayelerini hep bulduğumuz notlardan okuduk. Ayrıca Sekiro’da adım başı statue olduğu için yine DS gibi oyunlarına çok ters düşüyordu. Bloodborne’da boss’a giden kestirme yolları az aramamışızdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarim dark souls'un ruhani devamı olur. Keza fragman dark souls 3 ü anımsattı bana daha doğrusu hissettirdi diyelim. Ne olursa olsun bir oyunu From Software yapıyorsa gözüm kapalı alırım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "I doubt you could even imagine it.
    That which commanded the stars, giving life its fullest brilliance, the elden ring.
    Oh, elden ring, shattered by someone or something.
    Do not tell me yo do not see it. Look up the sky, it burns."

    Bu arada "Elden Ring" İsveççe de ateş yüzüğü demekmiş.
    Miyazaki ateşe takmış anlaşılan.

    Bu trailer, garip bir şekilde, sessizce, oyuncuların içindeki közü harladı.
    Şimdi, tüm oyuncular, köz gibi, içten içten yanıyor.

    Gerçek hype böyle yapılmalı,
    ateşi oyuncuların kalbinde yakacaksın.

    İlk iki saatinde kolu fırlatıp atacak olduğumu bildiğim halde,
    Bu oyunu en az Cyberpunk 2077 kadar merakla bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broodofqueen -- 11 Haziran 2019; 10:25:10 >
  • forumlarda action rpg karanlık fantezi olacağı ve vampir temalı olacağından felan bahsedenler olmuş.
  • ykrr kullanıcısına yanıt
    Action RPG karanlık fantazi olacağı kesin zaten.
    Miyazaki ve Martin'den şirin şirin bir JRPG beklemem ben.
    Ama vampir bilemiyorum, ilk defa duydum.
    Olabilir.
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 21 Şubat 2022; 5:27:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: broodofqueen

    Action RPG karanlık fantazi olacağı kesin zaten.
    Miyazaki ve Martin'den şirin şirin bir JRPG beklemem ben.
    Ama vampir bilemiyorum, ilk defa duydum.
    Olabilir.
    eğer souls un vampir temalısını yapacaklarsa yapmasınlar.değişik bir iş bekliyorum.ha dark souls a hayır demem.ama değişik isimli dark souls ta oynamak istemem.
  • Miyazaki ile yapılan söyleşi;

    Kaynak :https://news.xbox.com/en-us/2019/06/09/hidetaka-miyazaki-and-george-rr-martin-present-elden-ring/

    Bugünün en etkili fantastik dünya yaratıcılarından ikisinin zihninden doğan Elden Ring , sizi yeni ve tamamen baştan tasarlanmış bir mitolojik evrene götürüyor. Bu iddialı yeni IP’nin ayrıntılı karakterlerini, hikayelerini ve mitolojilerini oluşturmak için; eleştirmenlerin beğenisini kazanmış Dark Souls serisinin yaratıcısı Hidetaka Miyazaki ile New York Times'ın en çok satan fantezi serisi “Buzun ve Ateşin Şarkısı”(Game of Thrones)’un dünyaca ünlü yazarı George RR Martin işbirliği yaparak benzersiz yeteneklerini birleştirdiler. Sizleri Elden Ring'in keşfedilmemiş dünyasına hazırlamak ve bizleri bekleyen deneyim hakkında özel bilgiler edinmek için Miyazaki-san'la konuştuk.

    Sam Wilkinson, Bandai Namco: Öncelikle, lütfen bize Elden Ring'in geliştirilmesinin ne zaman ve nasıl başladığını söylermisin?
    Hidetaka Miyazaki, Oyun Direktörü: Elden Ring’i geliştirmeye , Dark Souls 3 DLC’sinin hemen bitiminde başladık. O zamanlar, Elden Ring , henüz planlanan ya da zaten gelişimin erken aşamalarında olan diğer yapımlara kıyasla daha klasik bir fantezi olarak planlanıyordu.
    Dark Souls dizisinde yapamadığımız şeylerle dolu yeni bir karanlık fantezi aksiyon RPG yaratmak istedik.

    Wilkinson: Elden Ring , Sekiro ile aynı zamanda geliştirilmiş gibi görünüyor. Geliştirmeye asıl başladınız?
    Miyazaki : Genel geliştirme süreci Sekiro ile aynı oldu.
    Her iki projeye yardımcı yönetmenler atadık, aynı anda iki oyunun da çeşitli tasarım, sanat ve müzikal bölümlerini yönlendiriyordum.

    Projelerimizde, var olan kısıtlı süremizi en iyi şekilde kullanmak için tepe-geliştirme sürecine alan yaratma eğilimindeyiz, ancak, bu tarz bir geliştirme yönteminin mümkün olabilmesi, yardımcı yönetmenlerimizin ve geliştirme ekibinin de bizim vizyonumuzu paylaştığına dair güvene dayalı bir ilişki kurmamız sayesinde sağlanabilir. Tüm ekibe ve sıkı çalışmalarına inanılmaz minnettarım.
    Tabii ki, bu proje için yapılacak daha bir sürü iş var. (kahkahalar).

    Wilkinson: Elden Ring'in hangi tür bir oyun olacak?
    Miyazaki : Üçüncü şahıs aksiyon RPG.
    Aksiyona yoğun bir şekilde odaklanan Sekiro'nun aksine, Elden Ring RPG unsurlarına daha fazla odaklanıyor.
    Tabii ki, tepkisel yakın dövüş temelli combat zevkinden vazgeçmiyoruz, bu unsurlar da mevcut olacak.
    (Yine osurtacağız merak etmeyin diyor)

    Wilkinson: Bu oyunun da From-like(artiz, sende herkes gibi souls-like desene) benzeri zorlu bir oyun olacağına inanıyor musunuz?
    Miyazaki : Evet, inanıyorum.(Hah, tamam, yine s**tık)
    Oyuncunun zorlukların üstesinden gelmek için yaşadığı hazza verdiğimiz önem, diğer oyunlarımızdaki gibi olacaktır. Çok tatmin edici bir deneyim olacağına inanıyorum.
    Daha önce, bu oyunun (Elden Ring) RPG öğelerine daha fazla odaklandığını söylemiştim. Bu oyunda, çok çeşitli silahlar, sihir ve düşmanları meşgul edecek diğer yöntemler bulunacak ve bu da kullanıcılara kendilerine uygun bir oyun tarzı ve strateji yaratmayı mümkün kılacak.
    Bu oyunun Dark Souls’a kıyasla bile, oyuncuların zorlukların üstesinden gelme ve düşmanlarla karşı karşıya kaldıklarında taktiklerini düzenlemelerinde daha fazla çeşitlilik sağlayacağına inanıyorum.

    Wilkinson: Elden Ring , Dark Souls'da olduğu gibi karakter özelleştirme unsurları içerecek mi, yoksa Sekiro'ya benzer şekilde oyuncunun kontrol ettiği sabit bir kahraman mı olacak?
    Miyazaki : Evet, karakter özelleştirme unsurları içerecek.
    Dark Souls serisine benzer şekilde, Elden Ring oyuncuların kendi benzersiz karakterlerini tasarlamalarını ve kontrol etmelerini sağlayacak. Daha önce de söylediğim gibi, bu oyun RPG öğelerine yoğun bir şekilde odaklanıyor ve bu yaklaşımın bu odağa en uygun seçenek olacağını düşündük.

    Wilkinson: George RR Martin ile işbirliğine ilişkin olarak, bu işbirliğinin nasıl ortaya çıktığını ve proje boyunca hangi rolü oynadığını açıklayabilir misiniz?
    Miyazaki : Sanırım bu işbirliğinin ana fikri, şahsen GRR Martin'in çalışmalarının büyük bir hayranı olduğum gerçeğinden geldi.

    “Buz ve Ateş’in Şarkısı” ve “Tuf Voyaging” serilerini sevmiştim, ama favorimi soracak olursanız “Fevre Dream” derdim.

    Şahsen “Fevre Dream” ı vampir fantezisinin bir şaheseri olarak görüyorum ve daha önce tüm yeni çalışanlara tavsiye etmiştim.

    Martin’in bu kadar tanınmış bir hayranı olmam, işletme müdürümüz Eiichi Nakajima’nın geri çevrilmeme ümidi ile GRR Martin ile irtibata geçmesine sebep oldu.

    Ancak, GRR Martin ile birebir konuşma fırsatı bulabildik, inanılmaz eğlenceli ve teşvik edici bir deneyimdi. O anda GRR Martin ile çalışmak istediğimi hissettim.

    Teklifimizi kabul ettiği için GRR Martin’e halen ne kadar minnettar olduğumu anlatamam.

    GRR Martin ile asıl işbirliğimiz, oyun ile ilgili benim öngördüğüm temaların ve fikirlerin yanı sıra oyun ile ilgili özellikleri onaylaması ile çok nazik bir şekilde başladı.

    Bu başlangıç bize, GRR Martin’in daha sonraları oyunun dünyasının mitolojilerini yazmak için temel aldığı, oyunla ilgili birçok özgür ve yaratıcı sohbet yapmamızı sağladı.

    Bu mitlerin, mistik ve gizemli unsurların bolluğuyla birlikte ilginç karakterler ve dramlarla dolu olduğu kanıtlandı. Bu da benim ve geliştirme ekibim için harika bir teşvik kaynağı oldu.

    Elden Ring’in dünyası bu mitler ve teşvik temel alarak inşa edildi. Ben bile, zaman zaman heyecanımı saklamakta zorlanıyorum. Umarız herkes yarattığımız bu dünyayı dört gözle bekliyordur.

    Wilkinson: Önceki oyunlarınızla karşılaştırıldığında ne gibi farklılıklar var (özellikle Dark Souls )?

    Miyazaki : GRR Martin ile yaptığımız işbirliği neticesin ortaya çıkan teşvik edici yenilikler ile dolu dünyayı bir kenara koyacak olursak, en büyük fark bu oyunun bir açık dünya oyunu olması.

    Bu nedenle, oyun dünyasının ölçeği ve anlatısı, keşif derinliği ve keşif özgürlüğü çarpıcı biçimde arttı.

    Kuşkusuz bu oyun en büyük oyunumuz olacak, tabii ki hacim olarak büyüklükten bahsediyorum.

    “Açık dünya” terimi için birçok tanım var ve doğru bir şekilde ifade etmiyor olabilirim, ancak geniş, açık bir alana sahip olan bir oyuna kendi yaklaşımımızı getirdik.

    Tehlike ve tehditlerle dolu bir dünya, keşfedilecek birçok alan var.

    Bu alanlar arasında, ayrıca karmaşık tasarlanmış, çok katmanlı kaleler vb. bulabileceksiniz.

    Wilkinson: Oyunun adının anlamı nedir?

    Miyazaki : Elden Ring , oyun evrenini tanımlayan gizemli bir konsepte verilen addır.
    E3 fragmanında da söylendiği gibi, “Elden Ring” paramparça oldu. Bu olay(parçalanma) oyunun önemli temalarından biri olacak.

    Şimdilik söyleyebileceğim tek şey bu. (Kahkahalar)

    Wilkinson: Elden Ring , hepimizin sevdiği ve From Software’dan görmeye alışkın olduğumuz, cesur, yoğun boss dövüşlerini içeriyor mu?
    Miyazaki : Evet, elbette. Boss dövüşleri yapmaktan zevk aldığımız bir şey ve bu oyunun da belirleyici özelliklerinden birisi olacak. Oyuncuların sabırsızlıkla beklediği çok çeşitli benzersiz ve korkunç bossların olduğunu düşünüyoruz.(burada altıma bıraktım, yine lets play izleyeceğiz anlaşılan)

    Wilkinson: Bize yayınlanan konsept çiziminde gösterilen karakter hakkında ne söyleyebilirsin?
    Miyazaki: Bu karakteri, eksantrik yönlerinin yanı sıra, dünyanın ve hikayenin sahip olduğu karanlığı canlandırması nedeniyle seçtik.

    Elden Ring klasik bir kara fantezi oyunu gibi dursa da, aslında daha da fazlası.

    Bu karakter aynı zamanda daha önce belirtilen eksantrikliğe ek olarak bir temayı daha temsil ediyor.

    Bu tema, insanlığın iradesi ya da hırsıdır.

    Bu işbirliğini nihayet dünya ile paylaştığımız için çok heyecanlıyız. Gelecekte sizinle paylaşacağımız çok daha fazla şey var. @ELDENRING'i Twitter, Instagram ve Facebook'ta takip ettiğinizden emin olun, bu sayede George RR Martin, Hidetaka Miyazaki ve Bandai Namco Entertainment arasındaki bu heyecan verici işbirliğine dair yeni bilgileri ilk siz öğrenebilirsiniz.




  • Umarim boss dovuslerinin muziklerini Yuka Kitamura besteler
  • E3 Fragmanını Türkçeye çevirdim arkadaşlar izleyen isteyebilir
    https://youtu.be/KjFtjj680HQ

    İnanılmaz bir oyun geleceğine inanıyorum hatta goty bile alabilir ayrı dünya bile yaratmışlar umarım souls oyunlar kadar zor olmazda tadını alarak oynarız (oynarım) şu oyunu G. R. R. Martin'den beklentim çok yüksek
    (Üstte ki yazıyı okudum yine souls zorluğunda olacakmış )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levenbreh -- 13 Haziran 2019; 0:34:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Miyazaki ve FromSoftware’in yaptıkları zaten rakipsizdi. Şimdi yanına George R.R Martin geldi.
    Çok acayip bir oyun bekliyorum... Oyun dünyasına sağlam bir tokat atabilirler :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yav bırak oyunu kitabını tamamla , gittikçe şişiyon zaten fazla yaşamayacaksın bu gidişle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yigit1044 kullanıcısına yanıt
    İşi bitti artık oyunla, otursun yazsın kitabı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.