Şimdi Ara

EL İNSAF YA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  EL İNSAF YA


    birisi saat 12:45 te açılmış diğeri 16:3 te aralarında 3saat 15 d var biraz okuyun lütfen.

     EL İNSAF YA

    bakın burdada aynı durum var.







  • arkadaşlar lütfen konudaki,

     EL İNSAF YA


     EL İNSAF YA



     EL İNSAF YA



    resim benzeri aynı konuları açmamaya özen gösterelim. biraz arama yapalım. veya bu tip konular için klima tavsiyesi bölümümüzden yardım talep edelim.

    edit: eksik resim ve resim düzenleme eski mesaj--->http://i.imgur.com/Hc6XfXB.png



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9köy -- 16 Eylül 2013; 1:49:09 >





  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mbirol







  • Gereksiz yere konu açma len!!!!

    Şu başlığa ilave et ,gereksiz yere konu açmayın diye...Birde bu konu ile ilğiliğ forum kurallarındaki maddeyi koy en başa ,kalınca olsun...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mbirol

    Gereksiz yere konu açma len!!!!

    Şu başlığa ilave et ,gereksiz yere konu açmayın diye...Birde bu konu ile ilğiliğ forum kurallarındaki maddeyi koy en başa ,kalınca olsun...

    konu eski le tarihine bak kuralalrı işleriz o kolayda eklem enasıl yeni konu açanlarımı buray aekleyelim:)) dolar taşar len ozaman.

    yenhi konulara en iyi yapılıcak iş tavisye linkini gösterip şikayet etmek.
  • @nigne @nigne2011 2011 arkadaşım her yere site reklamı atlamışsın.Silinecek bilesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 9köy

     EL İNSAF YA


     EL İNSAF YA


     EL İNSAF YA


    MÜŞAVİR arkadaşımıza teşekkürlerimizle.

    http://forum.donanimhaber.com/m_3306812/mpage_419/tm.htm






  •  EL İNSAF YA
  •  EL İNSAF YA


    yahweh arkadaşı anlayışından dolayı tebrik ediyorum.
  •  EL İNSAF YA


    kardeş önce cevabınızı vereyim. sonra biraz bozuk atayım kızmak yok. sizde kendinize göre haklısınız devamlı yazan bir kaç arkadaş olarak bizde forumu temiz tutmak açısından haklıyız.


    sze cevap verenler olmuş ana topikte ben vaktim yok dedim biliyorsunuz.

    cevap verenler olmuş, ama sormamışlar size siz bütün evimi ısıtmak istiyorsunuz. yoksa 65m2 alana sahip odasız işyerimi. şayet evinizse vaz geçiniz benim anladığım o çünkü. soğutma olsaydı bir nebze olurdu ısıtmada olmaz bu iş. işyeri ise oda farklı bir durum. bir basit paint çizimi yaparsanız. çok daha iyi olur.

    siz oda m2 çizimle tavsiye bölümüne yazınız. 1800 tl ye 12lik inverter klima alabilirsiniz. airfel zibro65 alarko flair york marka alabilrisiniz . airfel alıcaksanız baştan bakır boru için anlaşın kabul ediyorlar merkezi arayıp şart koşunca. yoksa ya almayın, yada aradaki bakır boru farkını ödeyiniz airfele. unutmadan midea inverterde alabilirsiniz.

    klimanın tüketimine gelince ne yaktığınıda kimse bilemez kullanıma bağlıdır. emin olacağınız tek durum tek oda kullnımında en ekonomik ısınma aletidir. eğer ne yakıcak diye hesap edeceksenizde inanın rahatsız olursunuz. biz herzaman diyoruz öneriyoruz. kimseden ne çıkarımız olabilirki.

    şimdi gelelim kızma durumuna kardeş bende ne öğrendiysem bu forumdan öğrendim. ve ilk klimamı inanın kendim seçtim ama forumu resmen hatim ettim. ve çok memnunum şimdi klimamdan. klimamı alırkende foruma birtek yazı bile yazmadım aldıktan bay sonra üye oldum.

    kardeş kusura bakmayında telefon deyince en iyisi oluyor ne işe yarıyorsa artık kızanalr kızsın bana. araba deyince gene zorluyoruz kendimizi. ama klima bunlardan önemsiz değilki.. klimaya gelince cimriliğimiz tutuyor. çeşitli saldırgan ruh hastalarının hışmına bile uğruyoıruz burada neymiş bizler çok biliyormuşuz. bakarsın yazdığında meymenet yok adamın bir yerde vesteli övmüş aradan 3-5 gün sonra vesetel almayın sigma alın demiş.

    birine deriz sorununu oku şu şekilde aram yap. adam çok affedin resmen piç ağzı ile cevap verir çok affedin.. der ben geri zekalımıyım buraldrdan geldim. e geri zekalı olmasan oralarda yeterli bilgi vardı. senin amacın anında cevap almak birde cevap gelmeynce klavye delikanlılığı yapmak.

    it oğlu it konusu silinir kimsildi ulan konumu der ymnetimde lan kim şikayet ettiyse oda lan. yani butür serserilerlede uğraşıyoruz. ne mecburiyetimiz var.. yönetim sahip çıkmazken biz sahip çıkyoruz bir kaç arkadaş forumun klima bölümüne. ben zar zor yazan birisiyim yazdığım yazıların hepsinde tonalrca klavye hatsı bulunur. yeri gelie işimi asr yazarım. ama inanın Allah affetsin çokta hak etmeyen var. yırtıyoruz kendimiz yeni konu açmayın diyoruz gene açıyorlar. peki cevap alabiliyorlarmı ancak kliamcı olmayanlardan aalbiliyorlar cevaplarını.

    sizde hat ayapmışsınzı üstünüze alınmayın siz gene iyisiniz efendice yazmışsınız. bakın hatnız şu

     EL İNSAF YA


    5 ekim saat 07:49 da konu açmışsınız.

    peşi sıra aynı tarihte

     EL İNSAF YA


    saat 8de tavsiye bölümüne yazmışsınız bu kirlilik değilmi güzel kardeşim.

    bana kendine misyon yüklüyor diyen desin artık. artık değerlendirenler değerlendirir misyon hevselisimiyim öenmsiyormuyum. ben ustada değilim dediğim gibi sadece bir kaç klima olduğu için meraklıyım rahtsızlığım olduğundan dolayı zaman zaman pc başıan mahkum olduğumda baya mesaj yazıyorum alışkanlık. yani hepsi bu.

    inanın yeri geliyor ustalarlar kavga ediyoruz burada arkadaşalra bilgi verebilmek için. bu kötü birşeymi. siz demişsiniz konum arkada kaldı. ama kalmamıştır kızıp cevap vermemişte olabilirler. ben şahsen vaktim olduğunda yeni konuları şikayet edip yazıyı alıp tavsiye bölümünde cevaplıyorum. ama herkez içinde vakit meselesi.

    şuna bakın kardeş

     EL İNSAF YA


    sanki hiç arifel konusu yok en çok bahsi olan klimalrdan biri şikaye edim dedim birisi benden önce etmiş eline sağlık.

    artık kimse kusura bakmasın kendilerini birşey sanıyorlar diyecek olanlar için söylüyorum. sanbiliriz kafa patlatıyoruz. emek harcıyoruz bu mesajı birle 1 saatte yazdıysam Allah görüyor her şeyi. kocaustayı bile kaçırdılar adam deli oldu. arık durumu katı protesto eden arkaaşlarımızda var onal kendini bilirler.

    sizi üzdüysemde özürdilerim selamlarımla.




  •  EL İNSAF YA


    yine kısacık alanda dolu tavsiye konusu.

     EL İNSAF YA


    quote:

    Orijinalden alıntı: 9köy

    quote:

    Orijinalden alıntı: -Antonio-

    Bakarmısınız lütfen. Yardıma ihtiyacım var...

    http://forum.donanimhaber.com/m_82266405/tm.htm


    sizde şu konuya bakınız.

    http://forum.donanimhaber.com/m_72822314/tm.htm

    var olan konular için yeni konu açmak yasaktır. herkez yeni konu açarsa bölümdediki kirliliği düşünün. lütfen. bizler okunması açısında bir şeyler yazıyoruz. ama herkez kolayına kaçarsa ne olacak durumlar.



    alttaki link yönlendirmesinizde yöneticimiz yapıp konuyu kilitlemiş. ben yapmadım.

     EL İNSAF YA




  • ellerine sağlık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mbirol

    ellerine sağlık.

    ah birde dinlensek kötülük yapmıyoruzki be kardeşim tolu oldumu konular google a yazdınmı otomatikman çıkıyor yazılan konu.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_82328202/tm.htm

     EL İNSAF YA


     EL İNSAF YA

    bir altta tavsiye bölümü var. heman altında ısıtmayla ilgili senin açtığın konunun aynısı var. yeni konu açarak hemen cevap alacağınımı sanıyorsun kirliliği görmüyormusun. kontrol et bakalım yeni açılan konulara devamlı yazan arkadaşlar giryormu.

    ayrıca forum kuralları gereği var olan konuların aynını açmak yasak. bakın aşağıda konulara yönetici kilitlemiş tavsiye bölümüne link verip yönlendirmiş. yeni üye değilsinizki 2007 den beri üyesiniz. dikkat edin biraz. ve daha önemlisi okuyun lütfen.

    http://forum.donanimhaber.com/m_82066196/tm.htm

     EL İNSAF YA


    http://forum.donanimhaber.com/m_81985316/tm.htm

     EL İNSAF YA


    http://forum.donanimhaber.com/m_82101113/tm.htm




  • Bu kadar mesajı örnek olarak bir araya getirmişsiniz.Sizi bu bölümün yöneticisi yapalım.Kimse birşey anlatmanıza gerek yok o zaman.Silersiniz veya ceza verirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: loko

    Bu kadar mesajı örnek olarak bir araya getirmişsiniz.Sizi bu bölümün yöneticisi yapalım.Kimse birşey anlatmanıza gerek yok o zaman.Silersiniz veya ceza verirsiniz.

    sağol loko kardeşim.. bu tür mesaj derleme işlerini becerebilrim ama yöneticilik benim işim değil.

    bilgisayardan anlamıyorum ve devamlı takip edemem. klavyem deseniz berbat. ama yönetici yazmasa nickimde yani belli bir kalıba girip iş beklenilen biri olmayacak şekilde. bu tür mesajlarda silme yetkisi verilse gördükçe silerim hiç anlamam




  •  EL İNSAF YA

    ah birde şu sayfanın sinemaskop olma olayı olmasa.. tüm mesajların içindeki fotoları tek tek simage yapıp düzeltmek zor:((

  • nasıl ama benim sinemaskop

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • good.. süper nasıl görememişsen koca konuyu harbiden tam sinemaskop olmuş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.