Şimdi Ara

El Dokuma Halı Nasıl Yıkanır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • El Dokuma Halı Nasıl Yıkanır ?



    El Dokuma Halı Nasıl Yıkanır ? El Dokuma Halılar kaliteli ve doğal yöntemlerle dokunduğundan dolayı temizliği de kaliteli bir şekilde yapılmalıdır. El dokuma halılarınızı evinizde temizlemeniz mümkün fakat biz bunu tavsiye etmiyoruz nedenlerine biraz sonra deyineceğim. Öncelikle halınızın el dokuma mı makine halısımı olduğunu öğrenmek istiyorsanız El dokuma halı nasıl anlaşılır ? isimli makalemize gözatın.

    El Dokuma Halı Nasıl Süpürülür ?

    El dokuma halılarınızı süpürürken özellikle saçak kısımlarına çok dikkat etmeniz gerekmektedir. Çünkü gelişen teknoloji ile birlikte artık neredeyse tüm elektrikli süpürgeler çok yüksek emiş gücüne sahiptir. Peki bu emiş gücünün yüksek olması iyi bir şey değildi diyeceksiniz. Evet normal gündelik hayatımızda halılarımızı süpürürken dip köşe derinlemesine çekim yapmasını istiyoruz elektrikli süpürgelerin fakat bu çekim gücü yüksek süpürgeler el dokuma halıların saçakları için çok büyük risk tehlike oluşturmaktadır.

    Yüksek emiş gücünden dolayı el dokuma halılarınızın saçaklarını koparma ihtimali vardır. Bunun için el dokuma halılarınızı süpürürken saçak kısımlarını çektireceğiniz zaman elektrikli süpürgenizin çekim gücünü minumum seviyeye getirmenizi öneriyoruz. El Dokuma Halı Nasıl Yıkanır ? yazı dizimiz devam ediyor.

    El Dokuma Halılar Nasıl Temizlenir ?

    El dokuma halıların temizliği makine halılarına göre çok daha dikkatli ve özenli yapılmalıdır. Bunun için kesinlikle profesyonel Çorum Halı Yıkama fabrikasından destek almanızı öneririz. Bunun nedeniyse el dokuma halıları kök boya kullanımından dolayı boyalarını bırakabilirler. Yani boya yüzeye çıkabilir sorun boyanın yüzeye çıkması değildir aslında esas sorun boya çıktıktan sonra farklı noktalara dağılarak halınızın görünümünü tamamıyla bozmasıdır.

    El dokuma Halınızı evde temizlemenizi önermiyoruz ! Ama yine de temizleyecekseniz yada yıkayacaksanız temizlerken asidik özelliği olmayan doğal temizleyiciler kullanmanızı tavsiye ederiz. Halınızın kök boyasının çıktığını ve diğer yüzeylere dağıldığını fark ederseniz hemen halınızı bol suyla durulayın kesinlikle boya dağılmış şekilde kurumaya bırakmayın ! El Dokuma Halı Nasıl Yıkanır ? yazı dizimiz devam ediyor.


    El Dokuma Halı Nasıl Yıkanır ?

    Çorum El Dokuma Halı Yıkayan Firmalar ?

    Çorum’da el dokuma halılarınızı yıkatabileceğiniz kurumsal ve profesyonel halı yıkama firması Çorum Star Halı Yıkama Fabrikasıdır. Halılarınızı özenle ve itinayla tüm yapısal özelliklerini koruyacak şekilde garantili olarak tertemiz yıkamaktadır. Yıkanan halılarınız özel kurutma odalarında klimalı ortamda hızlı ve nemiz çekilerek kurutulmaktadır. Bu sayede halılarınızda renk sorunları ortaya çıkmaz ve daha uzun yıllar kullanılabilir. Hemen el dokuma halılarınızı yıkatmak için Çorum Halı Yıkama Fabrikası olan Çorum Halı Yıkama Telefon Numarası üzerinden bizimle iletişime geçin.

    Çorum El dokuma Halı Yıkama Fiyatları ?

    El dokuma halılarınızı yıkatmak istiyorsanız, Çorum’un en ucuz ve hesapları fiyatlarını görmek için hemen Halı Yıkama Fiyatları web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Güncel fiyatlarımız ve kampanyalarımızla halılarınızı ucuz ve hesaplı şekilde mis gibi yıkatabilirsiniz. Müşteri yorumlarımıza bakarak el dokuma halılarınızı nasıl yıkadığımızı görebilirsiniz. El Dokuma Halı Nasıl Yıkanır ? yazı dizimiz sona erdi.



    Çorum Halı Yıkama




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.