Şimdi Ara

EKSPERE DANIŞIN; KAZA SONRASI YANLIŞ UYGULAMALARDAN KORUNUN. (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.451
Cevap
131
Favori
249.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Bir kaza geçirdim kaskom yok ve karşı taraf %100 kusurlu. Bahsekonu karşı taraffın sigortası allianz sigorta. Şimdi benim aracımın kasko değeri 134bin civarı şuanda yetkili serviste ve servis 62bin tl masraf çıkardı eksper gördü ve şuan rapor bekleniyor. Aracımın ilk sahibiyim 2013 dizel otomatik Citroen c3 ve 86bin km de. sahibinden de 2013 en yüksek ve en düşük fiyat ortalaması na göre 131bin falan yapıyor eksperin rayiçbedelimi ne kadar belirlediğini bilmiyorum ama aracımın durumu aslında kötü değil sol çamurluk değişir sadece ve ön 2 hava yastığı açtı. Arabamı da aslında verme taraftarıda değilim. Sorum sunacakları rayiç bedeli ne kadar olur kanaatimce 130binden aşağı olmasını istemiyorum böle olursa nasıl yol izlesem sağlıklı olur acaba, teşekkürler tekrardan.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, 97 model kaskolu aracım var, kaput tampon değişecek ama parça yok, yurtdışı yurtiçi çıkma bulamıyoruz, bu durumda sigorta firması ne yapar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm. arkadaşlar trafik sigorta expertizinin alternatif onarım ihalesi gibi bir araştırma yetkisi var mı? %100 haklı ve mağdur olan şahsımın mağduriyet hali bir an önce giderilmesi gerekirken böyle ucuz yollu onarım araştırmalarına girilmesi ve bekletilmem hukuki midir?15 gündür araç beklemede.

  • Merhaba, bugün exper oldugunu söyleyem bir şahıs tarafındana randım, 1 ay önce yaptıgım kaza (yüzde yüz karşı taraf suçlu) için deger kaybı DIŞINDA sigorta tarafından tarafıma ödenmek üzere tanımlanmış hasar tazminatı ( yada hasar farkı tazminatı) gibi birşey oldugunu söyledi. dolandırıcı olabilir gibisinden şüphelenerek ilgilenmediğimi soyleyerek telefonu kapattım. Değer kaybı dışında yapılan bir ödeme var mı acaba , ben ilk defa duydum ?

  • askinmutlu A kullanıcısına yanıt
    Bu durumun aynısı bana oluyor şu aralar 3-4 farklı avukat arıyor hasar farkınızı alalım diyorlar. Ufak bir araştırmada böyle bir şeyin olduğunu gördüm ama bu forum dahil kimse bu konu hakkında konuşmamış. Böyle bir şey var mı varsa alırsak tramere yansır mı bilen biri aydınlatırsa seviniriz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu video Türkiye Sigorta Eksperler Derneği tarafından yayınlanmış güncel yöntem, bu yolu izleyerek başvuru yapabilirsiniz.



    TÜSED TVyoutube
    SBM Üzerinden Araç Değer Kaybı Tazminat Talebinde Bulunma ve Eksper Atama İşlemi Nasıl Yapılır? (GÜNCEL)
    https://www.youtube.com/watch?v=nJXXpA_Dhi8
  • 25 bin TL gibi bir hasar kaydı çıktı aracıma karşı tarafın sigortasına başvuru yaptım 8600 TL gibi bir tutar IBAN'ıma göndermişler. Şaka gibi gerçekten.Tahkime başvurmak istiyorum, online başvuru bulamadım, evrakları hazırlayıp posta yoluyla mı göndermemiz gerekiyor acaba?


    Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba.

  • Kusurlu kazam sonucu kasko süreci başladı falan eksper 7 haftadır raporunu yüklemiyor. Sigorta firması rapor yüklendikten sonra 45 iş günleri olduklarını söylüyor ama eksper rapor yükleme yasal süresi nedir bulamadım bir fikri olan var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.. benim trafik ve kaskom var.

    diyelim ki kazaya karıştık. karşı tarafın evraklarının fotokopisini almamız gerekiyor deniyor.

    fotokopi yerine ehliyet ruhsat ve trafik poliçesini telefondan fotosunu çeksek olur mu?

    bir de karşı tarafla kusur konusunda anlaşamıyorsak plakaların görünür vaziyette ve yolun tam anlamıyla görünür vaziyette fotosunu çekip ayrılsak olur mu?


    bu kazalarda kusur bizde olsa veya olmasa aracı direk yetkili servise çekebilir miyiz? eksper illa sanayi diyebilir mi?

  • MERHABALAR,

    SOL ŞERİTTEN GİDERKEN SAĞ VE ORTA ŞERİDİ MEŞGUL EDEN KAMYON BEN GEÇTİĞİM SIRADA GAZA BASTI VE ONA ÇARPMAMAK İÇİN KALDIRIMA ÇARPTIM. ARACIMDA MADDİ HASAR MEYDAN GELDİ. TUTANAK VS. DOLDURULDU ANCAK SİGORTA EKSPERİ TUTANAĞI BEĞENMEDİ. ŞİMDİ BULUNDUĞUM ADRESE GELİN TUTANAĞI DÜZELTELİM DİYOR. ÖNCESİNDEDE ÇARPMA YOK SİGORTA KARŞILAMAZ DEMİŞTİ. MAHKEMEYE GİDECEĞİMİZİ SÖYLEYİNCE GELİN DÜZELTELİM DİYOR. MAHKEME BAŞVURMAYI DÜŞÜNÜYORUZ. ANCAK SİGORTADAN BİR DÖNÜŞ ALAMADIK. SİGORTA CEVABINI BEKLEMEMİZ GERREKİR Mİ, EKSPERİN YANINA GİTMELİ MİYİZ.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MLDSAHAN -- 4 Ekim 2023; 10:30:50 >
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.