Şimdi Ara

Ekranda Oluşan Çizgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu sorunu daha önce R7 370 kartla yaşamıştım. Daha 2-3 ay önce ikinci el R9 270X aldım az önce youtube'de video izlerken farkettim görüntü de ara ara bozulmalar oldu furmark açıp deneyeyim dedim testi başlatır başlatmaz çizgiler çıkıveriyor ne yapmam gerekiyor sizce?




  • VRAM arızalarında genelde görüntü bozulmaları olur. Tamir eden birilerini bulabilirsen belki yaptırabilirsin.

  • ben de ram arizasi diye biliyorum

  • Valla arkadaşlar eski sürücüyü kurdum şuan bir sorun yok gibi kartı daha yeni aldım oyun bile oynamadım yani öyle diyeyim.

  • Ekran ile ilgili olabilir eger yeni kart alip aynisini yapiyorsa,samsung 144hz monitörümde başima geldi ara ara renkli cizgiler görünüp duruyo gönderdim anakartmi ekranmi neyse değişim olmup gelmiş ve elektriksel bi parcanin yada ekranşn yandigini iletmiş akim koruma prizi ile korumaya alabilirsin demişlerdi ki,testin başarisiz olmuş dedigine göre soeun farkli bi yer de olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @SEHZADE63 Yok hocam ekran da çizgiler var şuan sürücüyü sildim o şekilde görüntü alabiliyorum sürücü kurunca ekran siyah kalıyor sistem açılırken gigabyte yazısı çıkıyordu oda çıkmıyor onun yerine kırmızı çizgiler gözüküyor sanırım kart gg oldu. 2 ay oldu alalı kartı bir kere bile zorlamadım oyun bile oynamadım aldığımdan beri neden böyle oldu anlamadım canımı sıktı bu durum.


    @infidel Hocam şuan sorun nerede bilmiyorum. İki tane yer buldum onlara sordum cevap bekliyorum bakalım gpu mu vram mi ona göre bişeyler yapacağım. Şuan ekran da yeşil çizgiler var resimlerini çekip attım arkadaşlara umarım cevap verirler. Canım sıkıldı bu duruma.

  • Arkadaşlar konuyu okuyan varsa diye yazıyorum. Kartta %90 Vram arızası mevcut(muş). R9 serisin de genelde %90 hep Vram arızası oluyormuş servislere bu arızayla geliyormuş. Kartı kısa zaman içerisinde güvenilir olarak gördüğüm bir firmaya vereceğim tamir için. İkinci el ekran kartı alırken artık test yapmakta pek işe yaramıyacak gibi. Ben almadan önce ve aldıktan sonra gerekli programlar ile test ettim oyunlar oynadım bir sorun yoktu. Bir kart 2 ay içerisinde oyun oynanmamasına ve yorulmamasına rağmen bu arızayı yapıyorsa diyecek bir lafım yok. İkinci el ekran kartı alırken çok dikkatli olunması gerekiyor. Çünkü ben kartı aldıktan sonra nedense oyun oynama isteğim gittiği için oyun bile oynamadım forumda gezdim ve youtube de video izledim sadece. Yormadığım halde bu hale geldi kart. Kart alırken çok dikkatli olun.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.