Şimdi Ara

ekranda içten bulutlanma gibi sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşım laptop una bira dökülmüş söylemesine bakılırsa ekrana dökmediğini sadece klavyenin üstüne döküldüğünü söyledi ama ekranda böyle bi görüntü var. Ayrıca tahminin bayağı bi dökmüş çünkü laptoptan net anlaşılır şekilde bira kokusu geliyor.

    bu sorunu nasıl hallederim. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

     ekranda içten bulutlanma gibi sorun



  • o makinenin çalıştığına şükretsin ekrana dökülse bir şey olmaz zaten bütün malzeme klavyenin altında vakit geçirmeden bir servise verin güzelce temizlensin ileride oksitlenme yapar daha kötü olabilir .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kara duman

    o makinenin çalıştığına şükretsin ekrana dökülse bir şey olmaz zaten bütün malzeme klavyenin altında vakit geçirmeden bir servise verin güzelce temizlensin ileride oksitlenme yapar daha kötü olabilir .

    benim anlamadığım ekrana dökülmediyse ekrana neden böyle oldu. Ayrıca komple söküp toplayabilirim daha önce yaptım kırık ekran felan değiştirdim, ama bunda ne yapacağımı bilemedim
  • ekranın alt tarafa bağlandığı kısımlara veya ekrana görüntü veren bölümler sıvı teması sebebiyle zarar gördüyse ondan olmuştur temizleyebileceksen yağsız kontak spreyler var onlardan alıp temizleyebilirsin ekranı değil tabi klavyenin altında ki kısımları .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 24 Eylül 2012; 15:55:14 >
  • öyle imkanın varsa bi aç içini tozlara falan bak ama nadir iyileşir. gaaranti kapsamı ya da tamir en mantıklısı şuan için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kara duman

    ekranın alt tarafa bağlandığı kısımlara veya ekrana görüntü veren bölümler sıvı teması sebebiyle zarar gördüyse ondan olmuştur temizleyebileceksen yağsız kontak spreyler var onlardan alıp temizleyebilirsin ekranı değil tabi klavyenin altında ki kısımları .

    aklımdan geçen de bu. bunun gibi problem yaşamış arkadaşların tecrübelerine danışmak istedim yarın söküp oksitlenme vb... durumlara bakıp temizleyip toplayacam.
  • Bu gözüken toz problemi yada soketlere birşey döküldüğüde olabilecek bir sorun değil. Sorununuz panelin içine kaçan sıvıdan kaynaklanıyor.Kuruduğunda belki bir miktar daha düzelebilir. Beyazlarda daha çok belli olur. Fakat panel değişmediği sürece yapacak bi şey yok. Eğer sıvı klavye üzerinede döküldüyse mutlaka müdhale ediniz ve / veya ettiriniz. Kolay Gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.