Şimdi Ara

Ekran Kilitliyken IR Kamera Sürekli Yüz Arıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk defa infrared kameralı bir bilgisayar kullanıyorum. Açıkçası performansından da çok memnunum muhteşem bir kolaylık. Parmak izinden çok daha pratik geldi. Güvenlik konusunda hangisi daha iyi o konuya girmiyorum.

    2 saattir araştırıyorum fakat ne bir içerik bulabildim doğru düzgün, ne de bulduklarımda bir çözüm. Microsoft forumlarında dediklerine göre ekran kilidi devreye girince yüzünüzü görene kadara kamera çalışıyor ve kızılötesi ışığı sürekli yanıp sönüyor. Bu durumu engellemenin bir yolu yok mudur? En azından arasın 30 saniye bulamazsa durdursun kendini. Eğer bir hareket olursa bir daha açılsın yüz arasın mesela çok mu zordu bu iş anlamıyorum.


    Ms forumlarında sadece iki konu var:

    https://answers.microsoft.com/en-us/surface/forum/surfpro4-surfsec/camera-sign-in-keeps-looking-when-screen-is-locked/0fe9860a-02a2-4fd0-a497-5a4ba74e3a1f?auth=1


    https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-hello/can-i-change-the-time-the-ir-camera-is-on-when/ea4dc916-1bf0-482e-88d5-b8519f34baa8?auth=1


    Bu problemden ötürü hem fazla şarj gider hem kamera çevresi ısınıyormuş bazı bilgisayarlarda, hem de çok kötü görünüyor sürekli ışık yanıp sönmesi. Bu konuda bir çözüm var mıdır uygulayabileceğim.


    Bilgisayar: Monster Huma H4 V3.2


    Videosunu da paylaşıyorum daha net anlaşılması için.








  • Kızılötesi kameralı bilgisayar kullanan herkeste durum bu mudur acaba?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.