Şimdi Ara

Ekran kendi kendine hareket ediyor tuslara basiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar internette cokca var ama cozumu bulamadim, cozumu olmadigi icin muhtemelen ama yinede bi umit sormak icin konu aciyorum kusurabakmayin. İphone 4s den beri iphone modellerini kullanirim ve benim basima hic bu sorun gelmedi.

    Su an annemin (6s) ve babamin (6plus) telefonlarinda ayni sorun var ve kafayi yedirtecek duzeyde. Surekli ekran hareket halinde, sanki uzaktan birisi telefonu kontrol ediyor. Uygulamalar aciyor kapaniyor yazilar yaziyor aramalar yapiyor kendi kendine. Telefonlara hukmedemiyoruz.

    Babamin 6plus i dun sifirladim telefon acildi ve sorun devam ediyor. Ben duzelir sanmistim duzelmedi. Telefonlarin garantiside bitti ne yapilir simdi?

    Bu arada telefonlar ayni pc ile yedeklenmiyor, ayni apple id yinkullanmiyor vs yani ikisi birbiriyle tamamen farkli. Babamin 6plus eski telefon diye diyecegim ama 6s de de ayni sorun olunca neden diyor insan, kronik bi sorun heralde. Sorunun cozumunu bilen varsa yardim bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ben bu duruma şöyle Şahid oldum. Cihazım şarzda iken kullanırken böle oluyordu. Fakat kullandığım şarz aleti yan sanayi idi. Orijinal şarz aletini takınca sorun düzeliyordu. Ve sadece şarzda iken oluyordu. Birde cihazınızda ekran koruyucu varmı buna yol açıyor olabilirmi diye düşünüyorum. Eskimiş deforme olmuş olabilir. Aklıma başka bişeyde gelmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj yapar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözüm bulabildiniz mi hocam?

    Bende da ip 6plus var. Ekran ara ara donuyordu 2 gunden beri de ekran kendi kendine basıyor. Kullanamıyorum.
  • Bluecns kullanıcısına yanıt
    6 Plus’ta ekran sorunları vardı, Apple değişim programı başlattı mı hatırlamıyorum fakat bu sorun vardı yani.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarj ile ilgili olduğunu gözlemledim. Bağ evimizde sarj edince böyle oluyordu. Bir süre laptopdan sarj edip gözlemleyin. Araştırmalar sırasında kalitediz ekran cam koruyucularının da statik elektrik yaptığını okumuştum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.