Şimdi Ara

Ekran Kartı Yandı Galiba?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün laptopta oyun oynarken bilgisayar birden kilitlendi ve bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım. bilgisayarı tekrar açtığımda açılış sesi geliyor fakat ekrana görüntü gelmiyordu. hdmi kablosu ile tv ye bağladığım zaman mavi ekran verip reset atıyordu. driver'dan kaynaklandığını düşündüm önce, hp'nin kendi driverı yerine başka bir siteden yüklemiştim güncel olduğundan dolayı.

    bilgisayarı güvenli modda açıp, denetim masasından driverı kaldırmaya çalıştım ama kaldıramadım. ben de aygıt yöneticisinden ati ekran kartını devredışı bırakıp, kaldırdım. daha sonra bilgisayarı tekrar açıp intel ekran kartında kullandım. bu arada ati nin driverını yüklemeye çalışıyordum, her seferinde yükleme sırasında ekran kapanıp, bilgisayar yeniden başlıyordu ve görüntü gelmiyordu. en sonunda format attım ama sonuç yine aynı. intel'in ekran kartını kullanabiliyorum sadece, ati'ninkini kurduğum zaman ekrana görüntü gelmiyor.

    ekran kartım yandı mı şimdi ne oldu? eğer yandıysa, bir ekran kartı bulup kendim değişterebilirim, bulabileceğim herhangi bir yer var mı? sıfır,ikinci el farketmez.







  • bilgisayar açılır açılmaz mı kapanıyor yoksa 5-10 dk içindemi resetliyor kendini ?
  • sadece ati sürücüsünü yüklerken resetleme yapıyor. tekrar açıldığında açılış sesi geliyor, görüntü gelmiyor. ama format attıktan sonra ati sürücüsünü düzgün bir şekilde yükledim, bilgisayarı kapatıp açtığımda yine aynı şekilde ses var görüntü yoktu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.