Şimdi Ara

Ekran Kartı Driver Bulamadım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Casper W765S laptop kullanıcısıyım. Sis Mirage 3 Graphics ekran kartı driver ini bulamadım. Önceden Win8.1 kurmuştum. Win8 sürücüsü buldum ve yükledim.
    Sorunsuz çalışıyordu. Şimdi Windows 10 Pro indirdim. Win 8 sürücüleri uyumlu. Win 10 Win8'in makyajlanmış haliymiş. Şimdi 1 ekran kartı sürücüsü yükledim.
    Fakat win8 uyumlu sürücü indirdim. Şimdi laptop açılışta veya örneğin uykudan çalıştırınca ekranda garip şeyler oluyor. Monitör'ün sağ tarafındaki görüntüler solda, sol tarafta görünmesi
    gereken şeyler sol tarafta görünmeye başladı. Ve Monitor'un ortasında siyah bir alan gözüküyor. Win8 de böyle olmamıştı. Sürücüyü indirdikten sonra pc aşırı yavaştı. Şimdi yine win8 uyumlu sürücü indirdim.
    Sürücü sorunsuz çalışmaya başladı fakat şimdi açılışta görüntü bozuklukları oluyor. Pc yi birkaç kez uykuya alınca veya kapatıp açınca veya yeniden başlatınca sorun gidiyor. Ve
    tekrar açmak istediğimde sorun yine başlıyor. Bunun nedeni nedir. acil yardım bekliyorum. Eskiden Win7 kullanıcısıydım. Böyle bir sorun olmuyordu. Acil cevaplarınızı bekliyorum.
    Eğer gerekirse pc'nin o anki görüntüsünü paylaşabilirim.



  • Microsoft'un sitesinde sorun çözümü için aygıt yöneticisinden önce ekran kartı sürücüsünü kaldır daha sonra tekrar üzerine sağ tıklayıp sürücü yazılımını güncelleştir diyor böylece güncel sürücüyü yükleyebileceğini düşünüyorum denemekte fayda var.
  • Bende de aynı sorun var..Güncelleştirmek de işe yaramadı.Zaten bu ekran kartının güncelleştirmesi de sıkıntılı.http://w3.sis.com/download/agreement.php?url=/download/ Buradan yaptım. Sorun devam ediyor. Bazen normal ama genelde ilk mesajdaki sorunu yaşıyorum. Çözüm bulabilen olursa sevineceğiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.