Şimdi Ara

Ekran Kartı Almalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1999 yılından beri evde bilgisayar kullanıcısıyım fakat evde hiç oyun oynamadım. Oynamayı da düşünmüyorum. Geçtiğimiz aylarda yeni bir kasa aldım. Bunun ekran kartıda onboard. Özellikleri bu şekilde.

    unknown h55/h57 motherboard
    i5 işlemci
    4 gb ddr 3 ram
    Ekran kartı onboard

    Ekran kartı ne işe yarar? Sadece oyun için mi? Mesela kameralı görüşme yapıyorum, film izliyorum. Yabancı sohbet sitelerinde webcam kullanıyorum. Logitech c270 markalı bir webcamın var. Youtubeden bu webcamın incelemesine falan bakıyorum benimkinden daha iyi görüntüsü var. Ekran kartı alsam film izlerken ve webcam kullanırken daha iyi görüntü mü elde ederim ? ve önerebileceğiniz bir şey var mı?

    Belki cevabı basittir. Bu işten anlayan arkadaşlara kolay bir soru olarak gelecektir ama oyun oynamadığım için yaklaşık 20 yıl kullandığım bilgisayarlarda hiç ekran kartı olmadığı için cevabını bilmiyorum.







  • Webcam veya filmde etkisi olcagini sanmiyorum goruntu monitorden dolayi kotu gozukebilir.zaten hd kamera full hd degil.kamerada kasilmalar oluyorsa ram veya islemci takviyesi isteyebilir gorev yoneticisinden bakmak lazim i5inde webcamde kasmamasi lazim. Ayni anda flash siteler ve kamera aciksa kasabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevabınız için teşekkürler
  • Ekran kartı oyunlarda, grafik işlem gücü isteyen genelde tasarım tarzı programlar ve video editingde performansı arttırır. Yani sizin işinize gelmez. Webcamdeki görüntü kalitesi webcamin kaç mp olduğuna bağlı, ekrandada film izlerken monitörün maksimum çözünürlüğü etkilidir.
  • teşekkür ederim. boşa masraf yapmayayım o zaman..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.