Şimdi Ara

Ek İş Veren Firmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
3.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ek İş Veren Firmalar

    Ülkemizde özellikle 2001 yılında yaşanan kriz nedeni ile ciddi bir işsizlik sorunu başlamış bulunmaktadır. 2001 yılında yaşanan büyük Türkiye krizi yüzünden ülkemiz bir gece %76 fakirleşti ve birçok iş yeri iflas etti. İşsizlik rakamlarının büyük bir kısmı maalesef o zamanlardan buraya kadar gelmektedir. İşsizlik sorununu her ne kadar çözmek isteyen bir hükümet olsa da, eğer insanlar işsizlik sorununu çözmek için bir çaba sarf etmezlerse maalesef bu sorunun çözülmesi gibi bir durum söz konusu olmayacaktır. İnsanlar artık iş beğenmiyor ve herkes kendine göre bir iş seçmek istiyor. Özellikle fakülte mezunları kendileri ile ilgili bir bölümden iş bulmayı ve çalışmayı hedefliyorlar ancak; böyle bir durum maalesef söz konusu olamıyor. Herkes okuduğu bölümle ilgili işe giremediği gibi aynı zamanda da okuduğu bölüme yakın bir işte bulamıyor.

    Tabii ki tüm bunların nedeni olarak ekonomik zorluklar göz önüne alınmaktadır. İnsanlar bir iş bile bulsalar, yine de yanında kesinlikle bir ek iş bulmak zorunda kalıyorlar. Çükü insanların kazandıkları para bir zaman sonra yetmiyor ve isteklerini karşılamıyor. Burada kullandığımız istekleri kelimesinden anlayacağımız, insanlar ihtiyaçlarını karşılıyor ancak; özel isteklerini de karşılayabilmesi için ekstradan paraya ihtiyaç duyuyorlar. Bu parada insanlarda olmayınca maalesef ek işveren firmalar araştırılmak zorunda kalınıyor. Özellikle de ev hanımlarının ek işler konusunda son derece istekli olduğunu ve ek iş istediklerini söyleyebiliriz. Evde bütün günlerini boş geçirmek yerine faydalı işler yaparak para kazanmak isteyen ev hanımları evlerde daha çok katlama, paketleme ya da hazırlama gibi basit ev işleri yapıyor ve firmalara teslim ederek paralarını mislisi ile alıyorlar. Sadece ev hanımları değil aynı zamanda öğrencilerde ek işler ile kendi harçlıklarını çıkartabiliyorlar. Günde 2 – 3 saat çalışarak çok güzel paralar kazanabilir ve okul masraflarını tümü ile karşılayabilirler.

    Öğrencilerin geçim sıkıntısı, ev hanımlarının ise ev ekonomide katkıda bulunmak istemeleri ister istemez ek iş ilanları için değer artırmaktadır. Dediğimi gibi birçok ev hanımı evine küçükte olsa katkıda bulunmak, en azından faturalarını ödemek için bile bu ek işleri yapıyor ve eşlerini büyük dertlerden kurtarıyor. Eğer sizlerde ev hanımı iseniz, rahatlıkla ev sadece günlük 3 saat çalışarak iyi para kazanabilirsiniz. Elbette eve ek iş veren firmalar çok büyük paralar vermiyorlar ancak; yine de bir asgari ücretin yarısı kadar para kazanabilirsiniz. Bu nedenle de evinizin birçok ihtiyacını giderebileceksiniz. Özellikle de öğrenciler için bile 50 TL gibi bir para büyük para olurken, 350 – 400 TL aylık ekstradan para gelmesi çok büyük bir velinimet olacaktır.
    Üstelik evde ek iş yapmanın da birçok avantajı bulunmaktadır. Evden asla çıkmayacak, trafik, geç kalma, patron ya da mesai gibi birçok derdiniz olmayacaktır. Bu dertlerin hepsinden uzakta olacak ve kendi kendinizin patronu olacaksınız. Canınız o an ne isterse onu yapacak ve kendi sorumluluklarınızı kendiniz idame ettirebileceksiniz. Ek iş ilanları için sadece internete bakmanıza da gerek yoktur. Bugün özellikle büyük şehirlerde her sokakta bir ek iş ilanı görebilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. Telefon numarasından adrese kadar birçok bilgiyi veren firmalar sizleri ofislerine davet ederek sizden gerekli bilgileri almak isterler. Daha sonrasında ise evinize kadar işi getirir ve işiniz bittiğinde de sizden ürünleri almak için tekrar gelirler.
    Ek iş veren firmalara eğer dışarıdaki ilanlardan ulaşamıyorsanız, hemen internet üzerinden biraz araştırma yaparak ulaşabilirsiniz. Bu sayede sadece internet üzerinden bile ek işveren firmalar hakkında bilgi alabilirsiniz ve hatta şanslı iseniz hemen işinizi bağlayabilirsiniz. Bu konuda sizlere yardımcı olan internet sitemiz sayesinde belki de iş bulabilecek ve aylık güzel bir gelire sahip olabileceksiniz. Bugün birçok insan sadece bir firma ile değil aynı zamanda birden fazla firma ile çalışarak daha çok para kazanmaktadır. Eğer kendinize ve hızınıza güveniyorsanız birden fazla firmadan iş alabilir ve daha fazla gelir elde edebilirsiniz. Bunu önermemizin en büyük nedeni ise her firma sürekli ek iş vermemektedir. Ek iş olmadığı zamanlarda ise diğer firmalara yönelebilir ve ek gelir elde etmeye devam edersiniz. Böyle bir fırsatın kaçmasını elbette sizlerde istemezsiniz. Bu sebepten dolayı birden fazla firma ile iletişim halinde olmak size artı bir ayrıcalık sağlayacaktır. Sitemizin alt kısmında bulunan yorum kısmına da isterseniz yorumlarınızı bırakabilir ve ek iş veren firmalar için size ulaşmamızı sağlayabilirsiniz. Hiçbir özel bilginizi vermeden sadece e-mail adresinizi yazmanız yeterli olacaktır. Peki, hepsinden önemlisi ek iş olarak hangi işi yapmanız gerekiyor? Hangi ek iş en kazançlı iş olacaktır? İşte bu soruların cevaplarına ise şu şekilde cevap vereceğiz:

    EVE KUTU KATLAMA İŞİ VEREN FİRMALAR: Günde sadece birkaç saatinizi ayırarak güzel paralar kazanabilirsiniz. Birkaç saatinizi sadece çok basit bir iş olan kutu katlama işine ayırabilir ve ayda belki de bir asgari ücret kadar maaş kazanabilirsiniz. Eve kutu katlama işi veren firmalar özellikle eli hızlı olan kişileri seçmektedir. Bu kişilerin hızlı bir şekilde kutu katlaması firmalarında işine geldiği için genelde bu kişilerin tercihi daha fazla yapılmaktadır. İşe baktığımız zaman ise, ek iş veren firmalar ilk olarak bir örnek kutu verirler. O kutuya bakarak sizlerinde kutuları katlamanızı ister ve sizlere kutu başına ortalama bir fiyat öderler.

    EVE POŞET KATLAMA İŞİ VEREN FİRMALAR: Ücreti poşetin büyüklüğüne ve sayısına göre değişen poşet katlama işinde sadece birkaç saat içinde iyi para kazanabilirsiniz. Eğer eliniz hızlı ise tüm gün çalışabilir ve bir asgari ücretten bile fazla para kazanabilirsiniz. Günümüzde poşet kullanımının maalesef çok yaygın olması üreticileri çok ciddi şekilde zorlamaktadır. Sadece üreticileri değil aynı zamanda doğaya da ciddi şekilde zarar veriyor olması bazı insanları da harekete geçirmiştir. Fakat yine de poşet kullanımı çok ciddi şekilde yaygındır. Bu nedenle de poşet katlama işi veren firmalar bol işlerle gelecektir. Bu işleri kaçırmamalı ve paranızı da hakkı ile kazanmalısınız.

    EVDE DAVETİYE KATLAMA İŞİ VEREN FİRMALAR: Evde davetiye katlama işi son derece yaygın olan ve birçok kişi tarafından da yapılan işler arasında yer almaktadır. Özellikle yaz aylarında sünnet, nikah ve düğün davetiyeleri çok fazla basıldığından dolayı insanlar da evlerinde bu işi yaparak para kazanıyorlar. Çok çeşitli davetiyeler bulunduğu için, kimi davetiyeler için 10 kuruş alan çalışanlar, kimi davetiyeler için 20 kuruş alabiliyorlar. Eliniz ne kadar hızlı ise o kadar çok iş alabilirsiniz ve o kadar çokta para kazanabilirsiniz. Genellikle matbaalar ek iş vererek kendi ellerindeki işleri hafifletmeyi ve bunun yerine daha çok davetiye basabilmeyi tercih ediyorlar. Eğer sizlerde davetiye katlama işi veren firmalar ile çalışacaksanız bu hususları düşünmeli ve ona göre daha çok iş almalısınız. Eğer hızlı bir şekilde işlerinizi hallederseniz çok güzel paralar kazanabilirsiniz. Özellikle hızlı iş yapan birisi ortalama olarak 1.000 TL civarında güzel bir para kazanabilir.


    EVDE ETİKET İŞİ VEREN FİRMALAR: Eve etiket işi veren firmalar, verecekleri tekstil ürünlerine ya da başka ürünlerine etiketi yapıştırmak ile sorumludurlar. Yapıştırabildiğiniz etkilet sayısına göre para alacak olmanızda elinizin hızı ile doğru orantılı olacaktır. Eğer isterseniz sizlerde etiket işi için firmalar ile görüşebilir ve ek iş alabilirsiniz. Böylece evinizde sadece birkaç saat çalışarak etiket basabilir ve para kazanabilirsiniz. Evde etiket işi yapması en kolay ve en çok tercih edilen işler arasında yer almaktadır.

    EVE BONCUK İŞİ VEREN FİRMALAR: Bir hobby gibi evde yapılması son derece zevkli olan boncuk işi sayesinde birçoğumuz hem güzel paralar kazanıyoruz hem de aynı zamanda güzel vakit geçiriyoruz. Yaptığınız ürünlerin başına alacağınız para da, tek yapmanız gereken firmanın sizlere vermiş olduğu örnekleri takip etmek ve yeni işlere başlamaktır. Ne kadar hızlı boncuk dizerseniz o kadar çok para kazanabilirsiniz. Bu tarz işlerde maaşı kendiniz belirlersiniz. Yani ne kadar çok iş o kadar çok para diyebiliriz. Evlere boncuk işi veren firmalar için internet üzerinden araştırma yapabilir ve birçok firmayı bulabilirsiniz.

    EVE MANDAL SÜSLEME İŞİ VEREN FİRMALAR: Basit bir araç olan mandal sayesinde sizlerde para kazanabilirsiniz. Mandalları değişik şekillerde süsleyebilir ve güzel paralar da kazanabilirsiniz. Üstelik mandal süsleme işi sayesinde çok fazla para kazanabilirsiniz. Nedeni ise oldukça basittir. Bir emek yani el emeği vereceğiniz için paranızda o oranda fazla olacaktır. Birçok kişinin yapmakta olduğu bu iş sayesinde evlerini geçindirebilen insanlar bulunmaktadır. Mandal süsleme işinde mandal süsleme işi veren firmalar ilk önce size örnek vermektedirler. Bu örneği bir süre inceledikten sonra sizlerde kolayca hemen işinize başlayabilirsiniz. Geri kalan ürünlerinizi hızlı bir şekilde tamamlamanız daha da çok para kazanmanızı sağlayacaktır. Ne kadar çok mandal o kadar para diyerek kısaca özetleyebiliriz aslında.

    EVE YEMEK YAPMA İŞİ VEREN FİRMALAR: Evde yemek yapma işi tam da ev hanımlarına yönelik bir iş diyebiliriz. Özellikle evlerinde her daim yemek yapan ev hanımları birkaç kapta başka bir yer için yapabilir ve bu duruma avantaja çevirebilirler. Özellikle kalabalık olmayan yerlere yemek yapan kişiler hem güzel paralar kazanabilir hem de daha az yorulurlar. Sadece davetler için değil aynı zamanda düzenli olarak günlük yemeklerde yapabilirsiniz. Günlük olarak bir otopark işletmesine yemek yaptığınızı düşünün. Orada çalışan 10 kişiye yemek çıkartabilir ve o kişilerin dışarıda vereceği yemek parası bazında sizlerde para kazanabilirsiniz. İnsanlar büyük restoranlarda yapılan yemeklerden çoğu zaman rahatsız oluyorlar. Midelerine dokundukları içinde ev yemekleri bu insanların birinci önceliği haline geliyor. Bu nedenle de ev hanımlarına özellikle bu tarz işler veriliyor ve onların para kazanması sağlanırken aynı zamanda da ev yemeği yenmiş oluyor.

    EVE ANAHTARLIK İŞİ VEREN FİRMALAR: Anahtarlık diyip geçmek doğru olmayacaktır. Birçok kişi basit anahtarlıklar yaparak para kazanmaktadır. Sadece hayal gücüne ihtiyacınız olduğu bu işte elinizdeki birkaç malzeme ile güzel anahtarlıklar yapabilir ve güzel paralar kazanabilirsiniz. Eğer anahtarlığınız gerçek anlamda bir gözü doyuruyor ise, çok fazla para da isteyebilirsiniz. Kuruşlar değil TL bazında bile para isteyebilirsiniz. Bu sebepten dolayı da çok para kazanmak ya da kazancınızı belirlemek sizin elinizde olan bir durumdur. Sadece firmanızın size vereceği malzemeleri kullanarak güzel anahtarlıklar yapabilirsiniz.

    EVE ÇORAP İŞİ VEREN FİRMALAR: Eve çorap işi veren firmalar sizlere zaten örnek danteller ya da örnek şekiller verecek ve ne tarz da çorap yapmanız gerektiğini söyleyecektir. Sizin tek yapmanız gereken ise, verilen örneklere bakarak boncuklarla ya da kurdelelerle farklı tasarımlar yaparak çorapları hazırlamaktır. Daha sonrasında ne kadar çok çorap hazırlarsanız o kadar çok para kazanacaksınızdır. Adet başına ödeme yapan bu firmalar, sizleri de çok zorlamayacak ve size uzun sürede vakit vereceklerdir.

    EVE DANTEL İŞİ VEREN FİRMALAR: Özellikle ev hanımlarının bir numaralı kazanç kapısı olan evde dantel işi, el emeği olduğu için oldukça değerlidir. Bazı firmalar makinelerde yani fabrikalarda üretimlerini yaptıkları için maalesef ellerinde dantelleri satamıyorlar. Çünkü özellikle çeyiz hazırlayan anneler el yapımı olanları tercih etmekte ve onları seçmektedir. Bu sebepten dolayı da firmalar bu tarz el emeği işlerine daha çok para ödemektedir. Firmaların sizlere vereceği örnek işlere bakabilir ve bu işlere bakarak elinizde olan örnekler ile dantel işine başlayabilirsiniz. Pek kolay olmayan bu dantel işinde ödemelerde bol miktarda yapılmaktadır. Bu işte ne kadar çok değil ne kadar iyi yaparsanız o kadar çok para kazanırsınız.

    EVE KALEM MONTAJI İŞİ VEREN FİRMALAR: Size gelmiş olan kalem parçalarını montaj yaparak para kazanabilirsiniz. Firmanın sizlere vereceği parçaları birleştirmeniz ve hazırlamanız yeterli olacaktır. Örnek olarak size bir kalemin nasıl montaj yapıldığı da gösterilecektir. Geriye kalan kısımda ise siz ne kadar çok kalem montaj yaparsanız o kadar çok para kazanabileceksiniz. Kalem montaj işi veren firmalar yaptığınız montaj başına ödeme yaptığı gibi ellerinde çok iş olması nedeni ile de bol miktarda para ödemektedirler. Bu sebepten dolayı bu tarz işleri doğru bir şekilde değerlendirmek son derece önemlidir.
    EVE TESBİH İŞİ VEREN FİRMALAR: Evde tesbih işi oldukça zevkli ve kolay bir iştir. Gerek din için kullanılan tesbihler gerekse de hediyelik olarak kullanılan tesbihleri yapabilir ve firmalara verebilirsiniz. Firmalar sizlere hem malzemeleri hem de kaç adet kaç tanesinden yapmanız gerektiğini söyleyecektir. Sizler sadece söylenenleri yaparak bile çok güzel paralar kazanabilirsiniz.

    EVE NİKAH ŞEKERİ İŞİ VEREN FİRMALAR: Nikah şekeri işi birçok firma tarafından zaten çok eski yıllardan beri verilmektedir. İnsanlar evlerinde oturdukları yerlerinden sadece nikâh şekeri hazırlayarak paralar kazanabiliyorlar. Özellikle yaz aylarında çok artan nikâhlar sayesinde birçok firma maalesef gelen taleplere cevap veremiyor. Bu nedenle de evlerinde çalışmak isteyen ek iş sahiplerine bu işi vererek para kazanma kapısı açıyorlar. Yaptığınız şeker başına para alacağınız için eliniz ne kadar hızlı ise o kadar çok para kazanabilirsiniz. Genellikle de 1 ila 5 kuruş arasında bir para ödenmektedir ancak; şekerin kutusuna ve türüne göre bu durum değişiklik gösterebilir.

    EVE ÜTÜ İŞİ VEREN FİRMALAR: Ev hanımlarının hiç sevmediği bir iş olan ütü, para kazanmak için evlere kadar girmiştir. Evde ütü işi olarak adlandırılan bu iş sayesinde ev hanımları kendi ürünleri ile birlikte dışarıdan gelecek olan ütülere de el atabilir ve kendi harçlıklarını çıkartabilirler. Ütü işinin kolay bir iş olmaması nedeni ile de maaşı da oldukça yüksektir. Bugün bir ütü yapan kişinin maaşı 2 – 2,5 bin TL arasında oynarken evde bu işi ek iş olarak yapacak olan kişi de bunun yarısı kadar bir ücret alacaktır. Kimi firmalar parça başına para alırken kimi yerlerde toplu bir fiyat anlaşması yapmaktadır.

    EVE İPLİK TEMİZLEME İŞİ VEREN FİRMALAR: Dinamik kişilerden çok hareketi az olan kişilerin yapabileceği bir iş olan iplik temizleme işi sayesinde güzel paralar kazanılabilir. Firmaların vereceği iplikleri özel bir makas yardımı ile kesecek ve güzelce temizleyeceksiniz. Daha sonrasında ise temizlediğiniz iplik başına ya da metre başına göre bir hesaplama yapılacak ve sizlere bir para ödenecektir. Eliniz ne kadar hızlı ise o kadar çok para kazanır ve kendi maaşınızı kendiniz belirleyebilirsiniz.

    EVE GELİN BUKETİ İŞİ VEREN FİRMALAR: El beceresi ve yeteneği olan insanlar gelin buketi işi için başvuruda bulunabilir ve firmalardan örnek gelin buketleri alarak işlere başlayabilirler. Oldukça zevkli olan ama el becerisi isteyen bu iş sayesinde de bazı ev hanımları bırakın harçlıklarını çıkartmayı gayet güzel paralar kazanabiliyorlar. Bu kadar güzel paralar kazanmalarının sebebi ise buket fiyatlarının pahalı olmasından kaynaklanmaktadır. Eğer buketleri güzel bir şekilde hazırlar iseniz, çok daha güzel paralar kazanabilirsiniz. Büyüklüğüne, türüne ve göz kamaştırıcılığına bağlı olarak ödeme yapan gelin buketi işi veren firmalar çoğu zaman ellerinde buket kalmadığı için isyan bile ediyorlar.

    EVE PASTA İŞİ VEREN FİRMALAR: Evlerimizde zaten ev hanımları sürekli kendilerine pasta börek tarzında yiyecekler yapmaktadırlar. Bu nedenle de evlerine alacakları yeni bir pasta işi sayesinde güzel paralar kazanabilirler. Sadece firmalardan gelecek olan talepleri doğru bir şekilde anlamalı ve ona göre pastalarını yapmalılardır. Genellikle de özel siparişler veren firmalar pasta başına gayet iyi ödemeler yapmaktadırlar. Her gün sipariş vermeyen bu firmalar aylık bazda gayet güzel paralar ödeyebiliyorlar.

    EVE TAKI İŞİ VEREN FİRMALAR: Evde takı işi basit ve yorgunluk yaratmayan bir iştir. Takı işi sayesinde birçok kişi gelir elde ediyor ve evlerini de geçindiriyor. Basit bir iş olarak gözükebilir ancak; firmalar bu basit işleri yaptıracak kişileri bulmakta çoğu zaman zorlanmaktadır. Bu nedenle de bu basit evde takı işi bile çok kıymetli bir iş haline gelmektedir.

    EVDE KINA PAKETLEME İŞİ VEREN FİRMALAR: Evde kına paketleme işi her ne kadar basit gibi görünse de biraz pis bir iştir. Özellikle kınanın dökülmesi sonucunda oluşabilecek lekeler birçok evde kına paketleme işi yapan kişiyi çileden çıkartabiliyor. Bu nedenle de kına başına paketleme de çok para verilmektedir. Firmalar paketleme işinde sizlere zımbasından naylon paketine kadar birçok malzemeyi zaten vermektedir. Bu sebepten dolayı da kına paketleme işi yapacak olanlar güzel paralar kazanacaklarını bilmelilerdir.
    İŞ VEREN FİRMALAR VE GERİ TESLİM ETME

    Ek iş alarak evde iş yapmaya karar verirseniz, evlere ek iş veren firmalardan alacağınız birkaç örnek ile hemen işe başlayabilirsiniz. Eve bu işi alanlar ilk olarak bir kutu içerisinde bir örnek göreceklerdir. Bu örnek işlere bakarak diğer alttaki işlere bakabilir ve o işleri de bu örneğe göre yapabilirsiniz. İşler genellikle 100 adet olacak şekilde gelirler. Bu teslimatları yapmak için biraz hızlı olmalı ve işi hemen kaparak başlamalısınız. İşleri örneğe göre yapmanızın ardından ise hazır bir hale getirerek yine aynı şekilde geri vermeniz gerekmektedir.


    ÖDEME İŞLEMİ: Ödeme işlemi elbette siz işi hazırladıktan sonra verilecektir. Genellikle ödemeleri hazırladığınız iş ve ürün sayısına göre vermektedirler. Örneğin hazırladığınız ürün başına 10 kuruş alabilirsiniz. Böylece evde katlama ve paketleme işleri sayesinde eğer isterseniz çok büyük paralar kazanabilirsiniz. Evde hazırlanan işler sırasında kazanmanızda herhangi bir limit yoktur. İlk başlarda da dediğimiz gibi eğer eliniz hızlı ise çok ciddi paralar kazanabilir ve çok daha iyi bir gelire sahip olabilirsiniz. Bunun sadece sizin elinizde olduğunu hatırlatır ve bu işe alışkın olmanızın çok iyi olacağını söyleyebiliriz. Evlere ek iş veren firmalar hakkında detaylı bilgi almak için arama motorlarına bakabilir ve kendi şehrinize bulunan firmalar ile görüşebilirsiniz.

    EK İŞ VEREN FİRMARLA İLETİŞİM NASIL OLUR?

    Ek iş veren firmalarla iletişim kurmak isteyenler isterlerse, kendi internet siteleri üzerinden telefonlarını öğrenebilirler ve telefonla arayabilirler. Aynı zamanda sosyal ağlar üzerinden de isterseniz iletişim kurabilirsiniz. Bu sayede firma yetkilileri ile direk iletişim kurmuş olursunuz. Aynı zamanda eğer isterseniz aşağıda bulunan yorum kısmında adınızı soyadınızı yazarak yorum bırakabilirsiniz. E-mail adresinizi de vererek sizinle iletişim kurmasını isteyebilirsiniz. Fakat aşağıda yorum bulunan kısma adres ve telefon numarası gibi bilgilerinizi vermemeniz rica olunur. Çünkü Evlere ek iş için bırakacağınız yorumlar herkese açık olacağı için herkes tarafından görünecektir. Bu nedenle de yorum kısmına özel bilgilerinizi yazmamanız rica olunur.

    ÖNEMLİ NOT: Not olarak lütfen tekrardan uyarmak istiyoruz ki, kesinlikle telefon ve ev adresi gibi bilgilerinizi yazmayınız. Çünkü herkese açık olduğu için bu özel bilgiler herkes tarafından görülebilmektedir. Bu tarz bilgilerin verilmesi ve rahatsız edilmeler karşılığında sitemiz kesinlikle bir sorumluluk almayacaktır.

    Bizler site olarak sizleri sadece ek iş ilanları veren firmalar ile buluşturmayı hedefliyoruz. Bu sebepten dolayı sitemiz kesinlikle bir iş vaat etmemektedir. Eğer sizlerde isterseniz, aşağı kısma hangi işi yapmak istediğinizi yazabilir ve bu işleri bulma da etkili bir rol oynayabilirsiniz. Üstelik vereceğiniz e-mail adreslerinin de güncel olması ve kontrol ediliyor olması son derece önemlidir. Aynı zamanda Facebook ve Twitter sayfalarımızı da güncel olarak takip etmeniz sizin hayrınıza olacaktır. Çünkü buralardan da bizden bilgi alabilir ve belki de kendinize güzel bir iş bulabilirsiniz.







  • bende bu konuları çok araştırdımhttp://ekislazim.com/evlere-paketleme-isi-veren-firmalarin-telefon-numaralari/ sitesine yorum bıraktım bazı kullanıcılara dönüş olmu belki işe yarar diye yazayım dedim hayırlı işlerr
  • Mükemmel iş fırsatı::: Ürünün adı ganoderma kahvesi!
    Sende yapabilirsin!

    Kapıda satıştan nefret mı ediyorsun?
    ?
    Satış yapamadığını mı düşünüyorsun?
    ?
    Kalabalık sunumlardan hoşlanmıyor musun?
    ?
    Satış tekniklerini duyunca tüylerin diken diken mi oluyor?
    ?
    Tanıdıklarını, akrabalarını küsmesinler diye farklı farklı hilelerle ürün tanıtımına çağırmak istemiyor musun?
    ?
    Maddi olarak bağımsız olmak mı istiyorsun? Bunun için evin rahatlığında , ancak çok çalışmaya hazır mısın?
    ?
    Kendi işini kuracak ve yatırım yapacak kadar paran mı yok? Ya da kendi işinin hiç bitmeyen sorumluluklarından mı sıkıldın?
    Sitemizi incele fırsatı göreceksin !!!!!!! http://dxnturkiye.dxninfo.com/ Ek İş Veren Firmalar Ek İş Veren Firmalar




  • Siz ne tür kahve tüketiyorsunuz?

    Eğer kahve keyfinizden vazgeçmek istemiyorsanız ama aynı zamanda sağlığınızı da düşünüyorsanız çözümü burda bulabilirsiniz.--------------
    DXN ürünleriyle tanışın ve farkın tadını çıkarın! Daha yararlı olan ganoderma kahveyi tüketin.
    Brazilya'dan ithal edilen ve yüksek kaliteye sahip olan Arabica kahveyi Ganoderma Lucidum özüyle karıştırıyorlar (bundan dolayı bu kahveyi instant olarak bulabilirsiniz) . Bu kahve ganoderma mantarının sağlığa olan olumlu etkilerinden ve harika tadından dolayı tekdir.

    DXN ganoderma kahve vücutta biriken asitleri nötralize ederek midedeki yanma hissini ortadan kaldırır. Düzenli olarak kullanıldığında ganoderma kahve, kan basınç değerleri azaltabilir veya arttırabilir. ( Eğer gerçek etkisini tecrübe etmek istiyorsanız başka kahve tüketmeyiniz!) Yüksek tansiyon sorunuyla mücadele edenler de bu kahveyi rahatlıkla tüketebilirler.

    Modern araştırmalara göre ganoderma mantarının ( yetişmiş mantar ve mycelium )içerdiği yaklaşık 200 biyolojik olarak aktif bileşen madde bağışıklık sistemi korur ve karaciğeri yeniler. Bu şifalı bitki yüksek tansiyon ve yüksek kan şekeri değerlerin mücadelesinde yeni bir çözüm olarak görünür.

    İnsanların çoğu ne yazık ki günlük vitamin haplarını düzenli kullanmaya unuturlar ya da pahalı olduğundan alıştıkları gıda takviye haplarını alamazlar.

    Ama kahvesini içmeyi unutanı hiç duydunuz mu?

    DXN tarafından sağlığımız için çok önemli olan ganoderma mantarını kahveye karıştırmaları çok iyi bir fikirdi. Böylece vücudumuz için önemli elementleri her gün almış olacağız.

    DXN dünyanın en büyük ganoderma kahve üreticisidir. Ürünlerini gün be gün 180 ülkede, 6 milyondan fazla düzenli müşterisi ve çevresi kullanır.

    DXN'nın ganoderma içeren kahveleri hiç bir katkı maddesi, renklendirici, koruyucu veya tat arttırıcı madde içermez http://dxnturkiye.dxninfo.com/ Ek İş Veren Firmalar Ek İş Veren Firmalar Ek İş Veren Firmalar




  • günlük yapılan işlerin yanında ek gelir olarak sağlanan gelir kaynağı.http://www.ekisarayanlar.com/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeltaTX -- 30 Ekim 2018; 1:38:30 >
  • Merhaba. Eşim için evde ek iş arıyorum ben de. Boncuk dizme işi olabilir. Daha önce yapmıştık. Para da kazanmıştık. Önerebileceğiniz bir ek iş var mı acaba* Bir de bu evde ek iş siteleri güvenilir mi?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.