Şimdi Ara

Ehliyet yenileme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar babamın bir ehliyeti var 1998 yılından kalma. Ne yapması gerekiyor? İzlemesi gereken süreç ne? Ehliyet biraaz eski, kenarları sökülmüş gibi. Yenileme işlemi nasıl olmalı bilgisi olan var mı?



  • 2 biyometrik foto

    Aile hekiminden sağlık raporu

    Harç ücreti makbuzu bankaya yatıyor

    Eski ehliyette kan gurubu yoksa kam grubu kartı

    Birde kendisini alsın emniyete gitsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.neoldu.com/ehliyet-yenileme-randevusu-nasil-alinir-30167h.htm

    2018 yılında ehliyet yenileme randevusu konusunda detaylı bir içerik oluşturulmuş. hem EGM sürücü belgeyi yenileme sayfasından hem de e-devlet üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Yukarıdaki linkten resimli ve adım adım nasıl yapıldığı ile ilgili yönlendirme alabilirsiniz.

    uyarmam gerekir ki sakın ola randevusuz gitmeyin belge yenilemeye. Randevu da bile yer bulamazken, diğer türlü hiç yer bulamazsınız. içerik yardımcı olur umarım.
  • Binek araç 1.grup mu 2. grup mu?
  • Sizde benim gibi ehliyet ve kimlik yenileme işlemi için bilgi mi arıyorsunuz ben hiç bir yerde dogru duzgun bilgi bulamadım ve başvurumu tamamladım herkese bilgi olması için: Güncel tarih 28.09.2018.
    Öncelikle internet ten randevu için nvi.gov.tr den yada 199 arayabilirsiniz.
    Sorularınız için canlı destek adresi :https://alo199.nvi.gov.tr
    Fakat 3 ay sonraya anca randevu alırsınız ben bekledim gittim gördümki çoğu kişi randevusuz işlem yapıyor boş vaktiniz varsa şansınızı deneyin derim.
    Kimlik için:
    1 Bio foto istiyorlar 2 yazıyor ama 1 tanesini kullanıyorlar hatta onu size geri veriyorlar.
    2 Eski nufus cuzdanınızı götürün delik deşik edip size geri veriyorlar geçici A4 ye yazılı kimlik veriyorlar.
    3 Artık bankaya ödeme yapmanıza gerek yokhttps://ivd.gib.gov.tr/ den kart ile ödeme yapabilirsiniz. Dekont bile istemediler, sistemde görünüyormuş. 18tl
    Ehliyet için:
    1 Bio foto istiyorlar 2 yazıyor ama 1 tanesini kullanıyorlar hatta onu size geri veriyorlar.
    2 Eski ehliyetinizi götürün delik deşik edip size geri veriyorlar geçici A4 ye yazılı ehliyet veriyorlar.
    3 Artık bankaya ödeme yapmanıza gerek yokhttps://ivd.gib.gov.tr/ den kart ile ödeme yapabilirsiniz. Dekont bile istemediler, sistemde görünüyormuş. 13+2 13tl yi online 2tl yi bankaya ödedim en iyisi bankaya 15 tl yi ödeyin ziraat atmden yatırılıyormuş.
    4 Kan grubu kartınız varsa verin eski ehliyetinizde varsa zaten sorun olmuyor.
    5 Sağlık raporunu aile merkezinden alıyorsunuz aile hekiminiz sizi göze ve/veya nörolojiye yollayacaktır büyük ihtimal ben göze gittim 50 tl verdim 5dkka surdu muayene sag göz sol göz kapatarak harf okuyorsunuz, renkli notlarda sayı okuyorsunuz aile hekimden aldıgınız raporu verin sürücü olur u check edip parayı bayılıp ayrılıyorsunuz.
    6 parmak izi için saga sola gitmeyin nufus müdürlüklerinde parmak okuyucu sensörler var tüm parmaklarınızı cam a bastırıp taratıyorlar bunun için ücret yok.
  • emresky E kullanıcısına yanıt

    Bu yeni tip ehliyet hala aynı mı? TC kimlik için başvuru yaptım geçen hafta. Keşke ehliyet için de aynı anda randevu alsaydın falan dedi memur. Ama rapor falan yok.


    Bu rapor olayı nedir bilgi verir misiniz? Hastaneye mutlaka gitmek mi gerekecek yoksa sadece Aile Sağlık Merkezlerinden alınan rapor yetiyor mu ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.