Şimdi Ara

Ehliyet sınavını geçemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
25.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ehliyet direksiyon sınavını geçemedim bu gün. Kendimi işe yaramaz hissediyorum. Normalde başarısızliklari kaldırabilirim ama herkesin rahatlikla geçtiği bu şeyden kalmam, düşündükçe beni çok rahatsız ediyor.
    Üniversiteye gidicem. Sınav için bir daha dönmem gerekicek ve 80tl tekrar yatirmam gerekmeside işin cabasi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Nasıl kaldınız? Nerede başarısız oldunuz?
  • ArchloveKilled kullanıcısına yanıt
    Paralel parkı yaparken gerekenden fazla manevra yaptım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sınavı ilkinde geçemeyip kalıyorsan, ikincisine falan girme bile. Ha girdin diyelim, kaza bela da geçtin. Sakın trafiğe çıkma. O kadar basit ve saçma bir sınavı tek seferde geçemeyen adamın trafikte işi yok.
    Boşver herkes araba kullanacak diye bir şey yok sen de taksi kullan.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah dostum kendimi daha kötü hissediyorum. Ama sınav eskisi kadar basit değil. Bir sinyali geç verdiğinde bile bırakabiliyorlar, hakları var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Francis

    O sınavı ilkinde geçemeyip kalıyorsan, ikincisine falan girme bile. Ha girdin diyelim, kaza bela da geçtin. Sakın trafiğe çıkma. O kadar basit ve saçma bir sınavı tek seferde geçemeyen adamın trafikte işi yok.
    Boşver herkes araba kullanacak diye bir şey yok sen de taksi kullan.


    arabayı doğmadan bir embriyo iken öğrenmiş maykil şumayeri dinlediniz. böyle egoistler senin azmini baltalamasın biraz daha dikkat ve pratikle diğer sefer rahatlıkla geçersin zor birşey değil biraz daha dikkat sadece.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • panter20 kullanıcısına yanıt
    Çok sağol dostum. Bi an dikkatsizlikten olmadı zaten. Normalde başarılı sayılırım. Ama şu en basit şeyi bile yapamamış olmanın verdiği aşsalanmayi yaşıyorum içimde, kendi kendime yapıyorum bunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk girdiğimde bende kalmıştım 2. denemede aldım canını sıkma birşey olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir. bidahakine alırsın ehliyetini
  • Bırakma sebeplerine bak, komedi resmen. Avrupada, abd'de sistem nasil işliyor bilmiyorum ama bizimkisi saçmalık.



    Park ederken arkadaki dubaya değersem kaldım ama direksiyon kabiliyetim çok iyi, bilgim, bilincim çok iyi. Ama orada sadece park etmis, direksiyonu berbat birisi ehliyeti alabilir. Ve sadece 1 defa hakkın var. Bu da ayri sacmalik.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkma canını dostum üniversitede okula arabayla gitmiyceksen sorun yok. 3 ay sonra koyarsın cüzdanına. Özgüvenin eksilmesin herkes tekte geçecek diye bir şey yok.
  • Beyinde sıkıntı var sanırım. Algıda yada. O kadar basit sınav diyen tövbe yarabbim tutamıyorum kendimi. 15 dakika ışıktan ışığa gidip paralel park yapmayıp(2 hamlede) L park yapmayıp ardından 25 metre dümdüz geri gelme işlemini yapmayım yokuşta gram kaydırmadan kaldıramayı ve ani freni yapmadan ehliyet alan 3 -5 edepsizin sözlerinden başka birşey değil. 10 Saatlik araba eğitimiyle bunları yapacaksın ve çok basitti diyeceksin öyle mi? Bunun yetenekle vs alakası yok kardeş emin ol. senin gibi 3 5 ini toplayıp bi döveceksin sonra oh mis rahata kavuşacaksın. Ağzını yaya yaya yazmıştır bide bu mesajı. Hasbinallah sabır bak yine sinirlendim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben de 2.de almıştım bütün parkuru dolaşmıştım en son parkta kalmıştım o da ezber olduğu için

    şimdi parkım gayet iyi hem paralel hem dik.
    trafikte de kendime gayet güveniyorum yanımdakileri rahatsız etmem

    ehliyet sınavı aynı üniversiteye giriş sınavları gibi, başarıya bilgiye yeteneğe bakılmıyor sadece ezberleyip yapacaksın. yoksa trafikle alakası yok kesinlikle.

    sen kendine güveniyosan hiç düşünme sınavını bi dahakine verirsin ama önemli olan sonrası.
  • ilk seferde geçmiştim. park dışında eğer bir yerde kalıyorsan araba kullanmayı bilmiyorsun demek.Ama sıkıntı etme zor bir şey değil kimler kimler ehliyet alıyor sen mi alamayacaksın :D
  • Herkes ehliyet alacak diye bisey yok hocam. Sizler yuzunden trafigin icine ediliyor. Yolun ortasina parkeden, karinca gibi ilerleyip serit degistiren, sinyal vermeyen, yolun ortasinda kapiyi acip motorcuya carptiran. Kaldirima parkeden vs vs... Almayin kardesim siz ehliyet almayin vallahi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle herkes ehliyet alacak diye bir şey yok. 10 saatlik dersle park yapamazsın sorun bu. Kendinizden örnek alın. 15 dakika ışıktan ışığa sür 2 3 istop et sorun yok ver ehliyeti şeklinde alanlardan mısınız bilmiyorum da trafigi tehlikeye atan bunlar. Salak sulak sağdan sollayan. 50 llik yolda 70 80 gidip 50 ile giden adama söven tiplemelerdenseniz yapacak bisey yok. Acemiler daha dikkatli. Sinyali sürekli veriyoruz en azından.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: niceworkisc

    Beyinde sıkıntı var sanırım. Algıda yada. O kadar basit sınav diyen tövbe yarabbim tutamıyorum kendimi. 15 dakika ışıktan ışığa gidip paralel park yapmayıp(2 hamlede) L park yapmayıp ardından 25 metre dümdüz geri gelme işlemini yapmayım yokuşta gram kaydırmadan kaldıramayı ve ani freni yapmadan ehliyet alan 3 -5 edepsizin sözlerinden başka birşey değil. 10 Saatlik araba eğitimiyle bunları yapacaksın ve çok basitti diyeceksin öyle mi? Bunun yetenekle vs alakası yok kardeş emin ol. senin gibi 3 5 ini toplayıp bi döveceksin sonra oh mis rahata kavuşacaksın. Ağzını yaya yaya yazmıştır bide bu mesajı. Hasbinallah sabır bak yine sinirlendim.

    Ben de yeni sistemle aldım ehliyeti kardeş. Gel döv dövebiliyorsan. Şu sınavı geçemiyorsan zaten ehliyet alma sanki ehliyet alınca dümdüz yolda gideceksin sadece araba kendi kendini park ediyor, yokuşta kendi kendine çıkıyor sanki. Sizin gibi insanlar yüzünden zaten trafikte o kadar kaza oluyor çünkü beceriksizsiniz. 10 saat gayet yeterli yokuşta araç kaldırmayı çözmek için. Sen kendi beceriksizliğine kılıf bulma peşindesin. Ağzımı yaya yaya yazıyorum ulan var mı diyeceğin buyur gel döv ya.




  • işin en boktan kısmı bu sürücü kursları ayarlamışlar yukarıya kavramayı stop etmesin diye, kavrama noktasıyla araba kaldırmayı öğretiyorlar. sonra öğrenci özellikle de evindeki benzinli arabayı sürmeye çalışınca züt gibi kalabiliyor yani ben.
    şu an problem yok kendim çözdüm daha çok.
  • Artık ufak bir hata bile yapsan eleniyorsun her şeyi kusursuz yapman lazım.
    Ben 4 yıl önce girdiğimde en fazla 35-40 ile gitmiştim. Vites bile değiştirmemiştim öyle olunca rahat geçmiştim.

    Geçemeyen çok insan var fazla manevra olur kalırsın, yokuşta stop ettirir kalırsın, dikiz aynanı en başta ayarlamazsın kalırsın sinyal unutursun kalırsın normal. Kendi aracın varsa alanda birkaç kez turla. Ben direksiyon hocamla parkuru 5-6 kere geçmiştim artık adım gibi ezberlediğim için rahat olmuştu. Bir dahakine geçersin sıkıntı yapma.

    Ama şu bir gerçek, direksiyon sınavının kat ve kat zorlaştırılması gerekiyor trafik çocuk oyuncağı değil ufak bir hatanız insanların hayatına mal olabilir.

    He yanlış anlama ama paralel park için de eşşek kadar yer veriyorlar hiçbir zaman o kadar geniş paralel park yapabileceğin alanın olmayacak. Ama paralel park biraz zor ben halen çok boşluk yoksa park ederken biraz zorlanıyorum sınavda da çok iyi yapamamıştım araç kaldırıma sıfır değildi ama demediler bir şey.




  • A ehliyeti + B ehliyeti tekte aldım. Sınavda kaldığın nokta nedir? Hatalar sınavda yapılır ki , düzeltesin diye... Trafikte bu hataların sonucu ölümcül olabilir. Sıkma canını , geçemediğin noktaya hazırlan yeter
  • A sınıfı alacak arkadaşlar biraz tüyo verebilirmi gelecek dönem a2 almayı düşünüyorumda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.