Şimdi Ara

Ehliyet Sınav Soruları 2022

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ehliyet Sınav Soruları 2022

    Ehliyet sınav soruları uygulamasında ehliyet çıkmış soruları bulabilirsiniz. Ehliyet sınav sistemi artık tamamen farklı. Ehliyet E-sınav’da ortalama 3-4 adet animasyon soru çıkabilmektedir. B ehliyet sınav soruları 2018 yılı itibariyle Ehliyet e-sınav olarak değişmiştir. Ehliyet çıkmış sorular ile geri dönük geçmiş yıllarda en çok çıkan e-sınav sorularını rahatlıkla çözebilirsiniz.



    Ehliyet Konu Anlatımı 2022
    İlkyardım
    Trafik ve Çevre Bilgisi
    Araç Tekniği
    Trafik Adabı
    Bu ünitelere ehliyet çıkmış sorular 2022 uygulamamızın içerisinde yer alan konu anlatımları bölümünden ders çalışabilirsiniz. Aynı zamanda istediğiniz e-sınav ünitelerine özel hazırlanmış ehliyet çıkmış soruları çözebilirsiniz.

    Ehliyet E-Sınav Nedir?
    Milli Eğitim Bakanlığı tarafından e-sınav merkezlerinde yapılan ehliyet sınavıdır. Sürücü adayları burada bilgisayar veya tablet üzerinden dokunmatik olarak soruları çözmektedir. B ehliyet sınav sorulari ile bu sınava rahat bir şekilde hazırlanabilirsiniz. E-sınava girebilmek için öncelikle bir sürücü kayıt olmalısınız ve teorik derslerinizi bitirmelisiniz. Ehliyet elektronik sınava giderken yanınıza kalem ve silgi almanıza gerek yoktur. Sadece sürücü kursundan alacağınız e-sınav giriş evrağı ve kimliğiniz yeterlidir. E-sınav da sınavı bitir tuşuna basmadığınız sürece geri dönük bir çok soruyu gözden geçirebilirsiniz.

    Ehliyet E-Sınav Kaç Soru Çıkar?
    E-sınav da toplam 50 soru vardır. Süre olarak 45 dakikadır. Ehliyet sınav sorularında yanlış cevaplar doğru cevapları götürmüyor. Dolayısıyla e-sınava girdiğiniz lütfen boş bırakmayınız. E-sınavda başarılı olabilmek için 50 sorudan 35 soruyu doğru olarak cevaplamanız gerekir. Yani e-sınavda her soru 2 puan toplam 70 puan alan sürücü adayı e-sınavda başarılı olmuş sayılır.

    Ehliyet Ders Eğitimi
    Sürücü kursunuza kayıt olduğunuzda kayıt olduğunu dönem içerisin sizlere toplam 34 saat teorik eğitim vermek zorundadır. Bu teorik eğitimleri tamamlamadan elektronik sınava girmeniz mümkün değildir. Sürücü kursunda teorik eğitimler genelde akşam saatlerinde verilmektedir. Teorik eğitimlerin ders süreleri ise şu şekildedir;
    Trafik ve Çevre Bilgisi 16 saat
    İlkyardım 8 saat
    Araç Tekniği 6 saat
    Trafik Adabı 4 saat

    Ehliyet kitabı 2022 sürücü kursunuzdan verilen kitabınızı okumanız gerekmektedir. Ehliyet uygulamamızı kullanarak ehliyet geçmiş sınav sorularını çözerek kendinizi elektronik sınava hazırlayabilirsiniz.
    Ehliyet çıkmış sorular ile ilkyardım soruları görebilirsiniz. Dilerseniz elektronik sınav yapıp sınav sonucunuzu görebilirsiniz.

    Ehliyet E-sınav tarihi ve E-sınav Harcı
    Sürücü adayı olarak kayıt olduğunu sürücü kursunuz teorik dersler bitiminde sizlerden sınav harcı talep edilmektedir. Sınav harcı yatırmayan sürücü adayların e-sınav tarihleri belli olmayacaktır. Ehliyet e-sınav harcı 130 TL’dir. Ehliyet sınav harcını Ziraat atm, Vakıfbank ve Halk bank atm lerinden kartsız işlemlerden yatırabilir veya mobil bankacılık ile de yatırabilirsiniz. Milli eğitim bakanlığı ödeme sayfasından da ehliyet e-sınav harcınızı kredi kartı ile ödeyebilirsiniz.
    Sınav harcınızı yatırdıktan sonra sürücü kursu sınava girmeniz için sistemden başvurunuzu yapar. Başvuru yapılırken dilerseniz hafta içi veya hafta sonu şekilde e-sınav tarihi isteyebilirsiniz. Sürücü kursunun bağlı bulunduğu ilçe Milli Eğitim tarafından onaylanan sürücü adayları e-sınav giriş belgeleri sisteme düşer. Sürücü kursunuz bu belgede sizin hangi tarihte sınava gireceğinizi ve hangi saatte hangi okulda sınava gireceğinizi görür. Genel de sürücü kursları e-sınav tarihleri belli olunca sms ile bilgi verir.
    Sürücü adayı bilgi gelince sürücü kursuna girecek e-sınav giriş evrağını alarak yeni yönetmelik gereği e-sınav üzerine imza atmanız gerekmektedir. İmzasız olmaması gerekir. E-sınav merkezinize yeni kimlik kartı ve e-sınav giriş evrağınızla gitmeniz gerekirEhliyet 2022
    Ehliyet sınav soruları uygulamasında ehliyet çıkmış soruları bulabilirsiniz. Ehliyet sınav sistemi artık tamamen farklı. Ehliyet E-sınav’da ortalama 3-4 adet animasyon soru çıkabilmektedir. B ehliyet sınav soruları 2018 yılı itibariyle Ehliyet e-sınav olarak değişmiştir. Ehliyet çıkmış sorular ile geri dönük geçmiş yıllarda en çok çıkan e-sınav sorularını rahatlıkla çözebilirsiniz.


    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ehliyetrehberi.cikmisehliyetsinavsorulari
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ehliyetrehberi.cikmisehliyetsinavsorularihttps://ehliyetrehberi.comEhliyet Sınav Soruları

    İnternet Sitesi:

    Ehliyet sınav soruları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berixx -- 18 Temmuz 2023; 12:42:28 >







  • ehliyet sınavına girecek adaylara ehliyethane adlı internet sitesini öneriyorum.


    Uygulama Linki: 

    Site adresi: 

    play.google.com
    Ehliyet Sınav Soruları 2023 - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=app.mebehliyetcom.com&hl=tr&gl=US


    ehliyethane
    Ehliyet sınav soruları 2020 - Ehliyethane Yeni Nesil Sorular
    https://www.mebehliyetsinavsorulari.com




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.