Şimdi Ara

ehliyet gelmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • normalde sınava 2015 te girdim fakat türkiyede olmadığım için gidip alamadım. geçen hafta evrakları tamamlayıp verdim bu sefer yeni tip ehliyet olacak, artık ptt getiriyor dediler fakat hala gelmedi (pasaport bile 2 günde geliyor).
    internetten gördüğüm kadarıyla 1 ay dolupta gelmeyenler, geçiçi belgenin süresi bitip ceza yiyenler bile var. fakat ben yine yurtdışına çıkacağım. bu durumda benim ehliyet ne olacak ? evdekilere vereceklermi evde yoksak 1 yıl ptt demi bekleyecek? bence postane kaybeder o ehliyeti sıfırdanmı para verip alacağım ?



  • 2 hafta icinse teslim edilir. Bana 11. Gun geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim bu 12. gün ses yok
  • grkmsncn kullanıcısına yanıt
    Kardesimin bugun sondu gelmedi daha yarin gecici ehliyetininde süresi biticek.
  • Yarın birgün derler getirin eskisini yatırın parasını e-devletten randevulu gelin 5 dk da verelim derler.şuan uğraşılan ameleliğe değmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 Şubat evrak teslim ettim 27 Şubat ehliyet tarafıma teslim edildi.Bu link'te yazılanlara göre ehliyet teslimatları 3-5 güne düştü görünüyor.

    Aşağıda verdiğim numarayı arayıp bilgi alın.
    0312 462 21 83-84
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanyuce35

    Kardesimin bugun sondu gelmedi daha yarin gecici ehliyetininde süresi biticek.

    Gecıcı ehlıyet nasıl alınıyor hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelmeyince gider bahsedersiniz ya derler sıkıntı var şu işlemleri yeniden yapalım ya da yolda derler ama geçici belgenin süre biterse onu tekrar uzatıyorlar gidince sıkıntı olmuyo. ben yaklaşık 25 günde anca teslim almıştım
  • Psman kullanıcısına yanıt
    Normal ehliyet gelene kadar veriyorlar a4 kagidi ustunde ehliyet bilgileri yaziyor. Normal ehliyet postalandigi icin o gelene kadar ehliyetsiz kalmayin diye veriyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 aralıkta başvurdum, ne sms ne ehliyet haber yok...Daha sistem oturmadan devreye almaya kalkarlarsa olacağı bu!!! Y.dışı araç kiralayacaktım yapamıyorum bu lanet sistem yüzünden, mecbur arkadaşın üzerin kiralanacak araç...
  • Selamlar,

    Ehliyeti yenilemek için başvuruda bulundum 22 Mayıs'ta. 8 Haziran oldu geçici ehliyetin süresi doldu hala gelen giden yok. Benzer durumda olan var mı? Ne yapılabilir. Bir sorgulama kodu herhangi birşey olmadığı için durumunu da öğrenemiyoruz.

    Saygılar
  • 10 gün önce başvurdum yeni ulaştı elime.fakat saçmalıklar var. Anlatayım.pttci zile bastı şu kişi oradamı dedi evet dedim.arıyorum açmıyor dedi.halbuki arayan yoktu.neyse yukarı gelmedi.sepet var mı vereyim zarfı dedi evet dedim.sepete attı ne imza aldı ne birşey.zarf gedi.yeni ehliyet içinde.zarfta adres ve numara yazıyor.adres doğru fakat numara benim numara değil.saçmalığa bak.adam arıyorum açmıyor diyor benim numara değilki ,randevu aldığım e-posta duruyor , ordan numaramı kontrol ettim belki bir yanlışlık vardır diye.numara doğru.neyse aldık ehliyeti .fakat tam bir Türkiye hikayesi !!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ablam gecici ehliyet aldi obur gun ehliyeti geldi nasil bu kadar surmus sizin ki anlamadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eşim ve kendime 10 gün önce ehliyet değişimi için başvuruda bulunduk evraklarımızı verdik, başvurudan 1 gün sonra cebime mesaj ve 4 gün sonrada ehliyetim geldi ama eşimin başvurusuna ne mesaj geldi nede ehliyet, başvurduğumuz trafik şube müdürlüğüne gittim onlarda başvuru durumu hakkında bir şey göremediklerini söylediler 15 gün e kadar bekleyin dediler, işin tuhaf kısmı pasaport yada kimlik başvurularında tc kimlik numarası ile durumu takip edebiliyoruz ama ehliyetin takibi için hiç birşey yok ve trafik müdürlükleride başvurunun durumunu göremiyorlar, tam bir muamma , bu sistemdeki eksikliğin biran önce giderilmesi ve insanların mağduriyetlerinin giderilmesi gerekmetedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolme -- 10 Kasım 2017; 18:21:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.