Şimdi Ara

EGreat M34A Sorun...Galiba İade Edeceğim..!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese selamlar,

    Ben geçen haftasonu EW den EGreat m34A aldım, aslında m32 ya da m33 vardı kafamda ama görünce aldım. 269 TL ye aldım cihazı. Forumlardan takip ettiğim kadarı ile EGreat markasına karar vermiştim ama galiba hata ettim...

    Öncelikle ben nmt özelliklerini kullanacağımı sanmıyorum zaten yüklemedim bile, torrent falan pek anlamıyorum. Benim yapacağım tek şey 720-1080p mkv filmleri belgeselleri seyretmek.

    Cihazı aldıktan sonra hemen kurup kullanmaya başladım, kumandası çok hoşuma gitti,tüm fonksiyonları içeriyor, hemen başladım mkvleri oynatmaya 20 gb lik avatarı gayet sorunsuz oynattı, fakat "Saving Private Ryan BluRay1080p DTS" bu filmde tabiri caiz ise çok fena çuvalladı arkadaşlar. takılmalar hızlı ileri sarmalar falan yaptı. Tabi benim de canım sıkıldı. Daha sonra fotograf makinesinden çektiğim resimlere bakmak istedim, resimleri gördü,bir tane resim seçtim gösterdi fakat imkanı yok başka bir resim seçebileyim ya da kapatıp çıkayım, cihazı arkadan kapatmadan kesinlikle kurtaramadım, bunu birkaç kez denedim ama hep aynı şey. belki ben birşeyi yanlış yaptım... Bir de kumandanın üzerinde kırmızı off tuşuna basıyorum fakat hiçbir şey olmuyor, sadece cihazın üzerinde kırmızı nmt ışığı yanıyor. Bu tuşun cihazı stand by konumuna geçirmesi gerekmiyormu?

    Dün bir arkadaşımın yeni aldığı wd 2. gen var. takılan firlmi onun cihazında denedik, gözlerime inanamadım gayet rahat oynattı takılma falan olmadan.

    Benim egreat bir tane filmde takılma yaptı ama wd 2 hepsini oynattı, galiba wd nin işlemcisi m34 den daha yeniymiş ew deki çocuk söylemişti. ileride başka filmlerde de aynı sorunu yaşabilirim diye düşünüyorum o yüzden bu haftasonu cihazı iade edip wd2 ya da live almayı düşünüyorum, siz ne dersiniz arkadaşlar, açıkcası wd yi de kumandasından dolayı çok istemiyorum ama sadece film seyredek biri olarak bana ne tavsiye edersiniz?

    bir de wd live ya da wd 2 fark edermi sadece film için, aynı işlemci vs. mi içindekiler. acil yardım ederseniz çok sevinirim, yarın sabah iade etmeyi düşünüyorum.

    selamlar...







  • ürünü bugün EW ye iade ettim. para iadesi aldım.
    yardımlarınız için teşekkürler
  • konusu vardı ana konu olarak oraya yazsaydınız keşke ben görmedim şahsen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.