Şimdi Ara

Efsanevi strateji oyunu Age of Empires nihayet mobil platformlara geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Efsanevi strateji oyunu Age of Empires nihayet mobil platformlara geliyor
    Age of Empires, tüm zamanların en büyük gerçek zamanlı strateji serilerinden birisi konumunda. Ancak 25 yılı aşkın bir süredir PC platformunda sıkışmış olması, onu günümüz mobil platformlarından uzak bırakıyordu. Microsoft, her ne kadar mobil tarafa Age of Empires oyunları getirse de hiçbiri gerçek serinin başarılı bir uyarlaması olamadı, şimdiye kadar.



    Ayrıca Bkz.Age of Empires serisi Xbox konsollarına ve Xbox Cloud Gaming'e geliyor: İşte tarih



    Microsoft, yaklaşık yedi yıl önce Android ve iOS cihazlarda bir kule savunma oyunu olan Age of Empires: Castle Siege’i yayınlamış ve ardından gerçek zamanlı bir strateji oyunu olan Age of Empires: World Domination’u piyasaya sürmüştü. Her iki oyun da başarıdan uzaktı. Dolayısıyla Castle Siege çıkışından dört yıl sonra, World Domination ise sadece bir yıl sonra tozlu raflara kaldırıldı.



    Age of Empires sonunda mobile geliyor



    Age of Empires Mobile, serinin 25 yıl dönümüne selam çakarak orijinal seriyi iOS ve Android platformlarına getiriyor. Microsoft'a ait bir stüdyo olan World's Edge tarafından geliştirilen oyunun şimdilik sadece kısa bir duyuru videosu yayınlanmış durumda. Şimdilik Age of Empires Mobile çıkış tarihi veya oyun hakkında daha fazla bir bilgiye sahip değiliz. Açıkçası başarılı bir uyarlama olursa Microsoft’un mobil taraftaki gücü iyiden iyiye güçlenecektir.



    Öte yandan Age of Empires IV: Anniversary Edition bir süre önce birlikte 8 yeni harita, Osmanlı ve Mali ırklarıyla birlikte duyurulmuştu. Ek olarak AEO serisinin Xbox konsollarına da geleceği de açıklanmıştı. Önümüzdeki yıl tamamlanması beklenen Microsoft, Activision Bilizzard satın alımı ile birlikte yazılım devinin mobil alanda eli de güçlenecektir.











  • Sonunda mobilde oynayacağım bir oyun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tuşlu Nokia telefonlarda AoE Asian Dynasties ve AoE III oynardık. Vay be.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İns güç doldur paket sat parayla bina dik parayla general al Ordu bas gücün bitti yenile gibi klasik saçma sapan mobile oyun elementlerini koymazlar

    Bu yüzden Apple Arcade kısmındaki mobil oyunlar çok iyi. Oyun içi satın alım yok paket yok reklam yok tam oyunu olduğu gibi koyuyorlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Telefon fiyatları o kadar yukarılarda ki, açıkçası telefonumu zorlamak istemiyorum, eskisi kadar oyun oynamıyorum. Pubg vs tarzı oyunları da bilgisayarımdan emulatör ile oynuyorum.

  • Umarım bilgisayarda ki gibi dolu dolu olur. Saçma sapan şeyler olmaz umarım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaparim.Oduncu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oynadığım en iyi mobil aoe symbian da idi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.