Şimdi Ara

EfsaneCraft - Ücretsiz, Lagsız Türk Minecraft Server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  EfsaneCraft - Ücretsiz, Lagsız Türk Minecraft Server


    EfsaneCraft; lagsız, ücretsiz Türk Minecraft sunucusu arayan Minecraft oyuncularının imdadına yetişiyor!

    EfsaneCraft, son yıllarda oldukça popüler olan Minecraft'ın bir Türk sunucusudur. EfsaneCraft'ın diğer Minecraft sunucuları yerine tercih edilmesinin başlıca sebepleri; Ücretsiz olması, oyunda lag olmaması, ilgili yöneticileri, iyi dengelenmiş oyun düzeni, yüzde yüz Türkçe olması ve yoğun ilgi gösteren oyunculara sahip olmasıdır. Bunların dışında Türkiye'de yeterli kapasiteye ve kaliteli bir yapıya sahip olan tek Minecraft sunucusu olması da oldukça önemli bir özelliğidir.

     EfsaneCraft - Ücretsiz, Lagsız Türk Minecraft Server


    EfsaneCraft ile Minecraft'ta PvP Deneyimi

    EfsaneCraft ile Minecraft'a yeni bir boyut geliyor. Minecraft'ı sadece ev yapma ve hayvan yetiştirme oyunu olarak görüyorsanız henüz hiç EfsaneCraft oynamamışsınız demektir. EfsaneCraft'ta oyuncular hem ev yapabiliyor hem hayvan yetiştirebiliyor hem de diğer oyuncularla PvP yapabiliyorlar... PvP için oluşturulan özel alanlarla EfsaneCraft, oyuncularına eşsiz bir PvP deneyimi sunuyor.

     EfsaneCraft - Ücretsiz, Lagsız Türk Minecraft Server


    Survival, Türkçe, Etkinlik Dolu ve PvP Yapılabilen Minecraft Suncusu: EfsaneCraft

    EfsaneCraft, survival bir sunucuda oynamak ve aynı zamanda PvP yaparak oyundan keyif almak isteyenler için açılmış bir Minecraft survival sunucusudur. Minecraft'a üye olmaya gerek duymadan direk EfsaneCraft.com üzerinden oyun IP adresiyle bağlanılarak kolayca erişilebilir bir Minecraft Türk sunucusu olması da oyuncuların hızlı üye olması ve rahatça oyuna başlayabilmesi açısından oldukça önemlidir. Ayrıca EfsaneCraft yöneticileri her hafta farklı bir alanda çeşitli etkinlikler düzenleyerek Minecraft'ı daha keyifli bir oyun haline getiriyor. EfsaneCraft etkinliklerinden bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

    EfsaneCraft Özel Etkinlikleri:

    PvP Alanındaki Etkinlikler: Savaşlar (Kale Savaşları, Açık Alan Savaşları ve Arena Savaşları.), Baskınlar, Düellolar ve Clan Savaşları
    Ekonomik Etkinlikler: Yöneticiyi Bulma Etkinliği (Haritada gizlenen yöneticiyi bularak bazı hediyelere sahip olabileceğiniz bir etkinlik.), Hediye Kapma Etkinliği ve Özel Blok Kırma Etkinliği (Haritada belirtilen bir noktada bir çok değerli eşya bloklar halinde dizilir ve kapışma başlar.).
    PvE Etkinlikleri: Özel Boss Arenası Etkinliği (Tüm oyuncular özel boss arenasına davet edilir ve daveti kabul ederek arenaya gelen oyuncular çok değerli eşyalar için oyunun en güçlü boss'larıyla kıyasıya mücadeleye başlar.), Boss Kalesi Fethetme (Normalde kapalı olan boss kaleleri açılarak oyunculara duyurulur ve kendine güvenen oyuncular kaleyi aşağıdan yukarıya doğru fethederek büyük boss'u kesmeye çalışır.) ve Ormandaki Boss Etkinliği (Vahşi bir boss ormanda gizlenir ve oyuncuların onu bulmasını bekler. Boss'u bulan oyuncular zorlu bir mücadelenin ardından çeşitli ödüller kazanır.).

    EfsaneCraft'taki bu etkinlikler sürekli oyuncuların yönlendirmelerine göre güncellenmekte ve oyunculara daha iyi bir oyun sunulmaya çalışılmaktadır. Ayrıca Minecraft son sürümü kullanılarak yapılan EfsaneCraft sunucuları, özel serverlarda hem yedek alınarak hem de hızlı bağlantı sağlanarak yayınlanmakta ve oyuncuların emekleri en iyi şekilde korunmaktadır.

     EfsaneCraft - Ücretsiz, Lagsız Türk Minecraft Server


    EfsaneCraft'ın Bazı Özellikleri:

    IP Adresi: 185.12.111.6

    EfsaneCraft Resmi Web Sitesi: EfsaneCraft.com

    7/24 online sunucu
    Sürekli aktif ve ilgili yöneticiler
    Tam 52 adet plugin
    PvP sürekli açık
    MobArena, DevArena, Kazialani ve Market gibi bir çok warp
    /mail send Nish komutunu kullanarak kolayca yöneticiye ulaşılabilir

    EfsaneCraft'ın tek eksiği sizsiniz!

     EfsaneCraft - Ücretsiz, Lagsız Türk Minecraft Server







  • Ücretsiz mi? Bi zahmet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı ip adresinden kayıt olabileceğin toplam sayıya ulaştın diyo la :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.