Şimdi Ara

eFootball PES 2021 (Season Update) & MyClub [PC ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
17
Favori
39.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • pinginde sorun varsa rakip bulamassın bende süperonline fiber var bağlantıyı dengeli bile seçsem 1 dakika içinde rakip buluyor . Güçlü bağlantı iste dersem işte o zaman rakip bulmuyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 26 Ocak 2022; 13:27:28 >
  • Ping de sorun olup. Olmadigina nerden bakicam netim 45 50 arası hız alıyorum..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 ping aliyorum bu arada


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazende maça giriyorum maçta tek dise düşüyor bağlantı kasa kasa oynuyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar buna TR Spiker eklersek banlanma söz konusu olur mu veya oyun hatası alır mıyım? Oyunun orijinal dosyalarını değiştirdim diye?

  • Oyunun sunucuları Ağustosta kapatılacakmış bilginize.


    Konami son düzgün oyununun da sunucularını kapatıyor. Neden ? Millet PES 2021'den birçok açıdan geride olan efootball oynasın diye! Güzelim oyunu ne hale getirdiler.

  • Venom59 V kullanıcısına yanıt

    efootball 2022'yi tekrar denedim, halen mobil oyun gibi geliyor. PES 2021 varken garip işler...

  • Aerospace kullanıcısına yanıt
    Mobil mi ben tetris kalitesini bile zor buldum birde utanmadan vram 4gb istiyor bu kadar komik bir dusus olamaz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aerospace kullanıcısına yanıt

    PES 2021in çoğu açıdan grafikleri daha iyi ve birçok bilgisayarda rahatça oynanabiliyorken, efootballda grafikler daha kötü olmasına rağmen performans rezalet, konsollarda dahi çok ciddi optimizasyon problemi var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garifkler düzeldi, hala pes 2021 seviyesini tam ayakalayamadı. Oyun motoru kaynaklı Unreal Ungine daha çok sistem isitiyor. Konami kendi fox engineni bıraktı. Pes 2021 top sürme alan sorunu vardı. Muhtemelen daha serbest dribling için fifa gii yeni motora geçtiler. Oyunun şut hsiini düzeltseler şuan gayet güzel oyun. Şut ,pas biraz daha manula ve zor olması alzım çok kolay gol oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 20 Nisan 2022; 17:7:2 >
  • Yapmaya çalıştıkları şeyler güzel. Özellikle yeni defans sistemi hoşuma gitti. Daha çok fiziki mücadele içindeyiz o da güzel. Güzel yenilikler var. Ancak bunları sil baştan yapmalarına hiç gerek yoktu. Zaten 2015'ten beri bir temel oturtmuşsun. Bunun üstüne ekleyerek gitmeleri kendileri için çok daha iyi olurdu. Ve bu adamlar 2019'dan beri yeni PES çıkarmadı. Bu kadar sene içinde bu kadar eksik, sorunlu bir yapımla çıkmalarını hala sindiremiyorum aklıma geldikçe sinirim tavan yapıyor.


    Dediğim gibi güzel yenilikler var ama çok açıdan önceki oyunların gerisinde, 3 senedir piyasada olmayıp önceki oyunlardan kötü bir yapımla ortaya çıkmaları gerçekten şaka gibi.

  • Venom59 V kullanıcısına yanıt

    Gp ödülü çok az, betada bol keseden dağıymışlar millette vieralar, romariolar. Akıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efootball 2022 yi benim gibi klavye ile oynayan var mı?bence defans yapmak klavye ile neredeyse imkansız hale gelmiş.daha önceki serilerde en azından bir yöntem buluyordum ama iki gündür onlarca maç yaptım.ne yaparsam yapayım topu kapamıyorum.iki üç oyuncu ile sıkıştırmış olsam bile adam içinden geçiyor benimkilerin.bir önceki serilerde defansı birşekilde konumlandırabiliyordum.şimdi ise bazen benim kontrolümde değilmiş gibi hissediyorum.sanki bomba patlamış ta kaçışıyorlamış gibi hissediyorum.koşu tuşu ve pas tuşuna beraber basıp pres yapayım yanına geldiğimde de pas tuşuna ya da şut tuşuna iki kere basıp alayım diyorum ama benim adam bir kere doğru şekilde adama yaklaşmıyor.yanına geldiğinde top almaya değil de sanki hal hatır sormaya gelmiş gibi davranıyor :) ya da diyelim bir çalım yedi bir daha pozisyon alması neredeyse imkansız hale geliyor.

  • Merhaba, steam için PES 2021 (eFootball PES 2021 SEASON UPDATE) keyi arıyorum. Elinde olan ya da temin edebilecek özel mesaj atarsa sevinirim.

  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.