Şimdi Ara

Efesin rakipleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evet arkadaslar efes in top 16 daki rakipleri Panathinaikos, Barcelona ve Prokom Trefl oldu zor bir kura ama bence bu gruptan ıkıncı olarak cıkabılırız prokomu zaten grup maclarında ıkısınde de yenmıstık barcelona veya panathinaikos tan birisinide geceriz artık

    ben bu gruptan cıkacagımıza ınanıyorum



  • Efes gerçekten zor bir gruba düştü..Şimdi ilk turda evinde aldığı mağlubiyetlere yanıyordur..
    Bu gruptan 2.olarak çıkabiliriz ama sonra da TOP 8 maçlarında 2 maçı dışarıda oynarız o da başka bir sorun.Evimizde 3 maçı da kazanmalıyız.Pano ile ilk maçı yenemiyorsak bile az farkla kaybetmemiz lazım.Benim asıl endişem Prokom maçları.Barcelona maçlarından bile daha tehlikeli bu maçlar bence.Efes her zaman böyle maçlarda mağlup olabiliyor (İlk tur maçlarında da oldu bu sene.),sonra da favori takımları yense bile amacına ulaşamıyor.Prokom; Efes'e 2 maçta da yenilir , Barca , Pano'dan da 1'er galibiyet alırsa Efes'in 1.lik şansı fazla.Ama Prokom'un ben en fazla 1 galibiyet alabileceğini düşünüyorum.(O da bizden olmaz inşallah.) Taraftar desteğine de çok ihtiyacımız olacak..
    Granger'in dönecek olması çok iyi.Cenk ve Cüneyt den de yararlanmalı Oktay Mahmuti.
    Jenkins ile bu iş olmaz gibime geliyor.Süreleri azalmalı.Asıl önemlisi kendi başına oynatmamalı Oktay Mahmuti onu.




  • gerçekten zor bi kura.. gerçi top 16'da kolay takım yok ama hem panathinaikos'u hem de barcelona'yı geçmek zor olacak.. özellikle sene başından beri şampiyonluktaki en büyük favorim panathinaikos'un liderliği bırakacağını sanmıyorum.. 2.'lik için barcelona ile çekişiriz gibime geliyor.. sahamızda oynadığımız maçları kazanıp, prokom'u deplasmanda yenip, barca ile ikili averajda üstte olursak gruptan çıkabiliriz anca.. tabi top 16 sürprizlere açık, ne olacağı belli olmaz.. barcelona'nın deplasmanlarda zorlanması ve panathinaikos'un son 3 maçını kaybetmiş olması biraz olsun umutlandırıyor bizi
  • Yanlız Efes Pilsen in Panathinaikosu yendiği günleride unutmamalıyız değilmi arkadaşlar
  • Efes-Pano daha önce; yakın tarihlerde tabii ; 1999-00 ve 2000-01 sezonların da Fınal-Four da karşılaştılar ve efes 2 maçı da kaybetti..
    TOP 8 de daha önce karşılaşmışlardı 2 sene önce ; ilk maçı OAKO da kaybetti , İpekçi de kazandı , OAKO da son maçı kaybetti.Hatta ibo da Pano'da idi o zamanlar..
  • Pano 1. olur barçayla çekişeceğiz sert savunma ve takım oyununu yansıttığımız sürece bu gruptan 2. çıkarız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 6 Şubat 2007; 11:30:20 >
  • ilk maö ne zmn ve kimle bilen var mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.