Şimdi Ara

Edge of Tomorrow 2'yi göremeyebiliriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Edge of Tomorrow 2'yi göremeyebiliriz



    İlk filmi 2014 yılında yayınlanan ve yayınlandığı anda tüm dünyada popüler olan bilim kurgu aksiyon filmi Edge of Tomorrow'un devam filmi için bir süredir çalışılıyor. Ancak filmin başrollerinden Emily Blunt, ikinci filmin gelemeyeceğini düşünüyor.



    Edge of Tomorrow 2 Gelmeyebilir



    Filmin başrol oyuncularından Emily Blunt, geçtiğimiz saatlerde Entertainment Weekly ile bir röportaja katıldı. Katıldığı röportajda Emily Blunt, Edge of Tomorrow 2'nin müthiş bir senaryoya sahip olduğunu ancak artık filmi görememe ihtimalimizin olduğunu söyledi. 



    Ayrıca Bkz.Marvel yapımları Black Widow ve Loki'den yeni sahneler paylaşıldı



    Bu belirsizliğin en büyük sebebi salgın seebiyle tüm oyuncuların uzun bir süre yoğun olması. Hem Tom Cruise'un hem de yönetmen Doug Liman'ın takvimi oldukça dolu. Mission Impossible 7'nin çekimleri şu anda devam ediyor ve ardından 8'in çekimlerine başlanacak. Ayrıca Doug Liman ve Tom Cruise'un uzayda çekilecek olan bir film projesi de sırada bekliyor. Kısaca eğer film gerçekten çekilecekse 2023 yılından önce göremeyeceğiz gibi duruyor.




    Kaynak:https://www.ign.com/articles/edge-of-tomorrow-2-script-amazing-sequel-might-never-happen-emily-blunt







  • Çok güzel filmdi. 2. Film 1. Filmin devamı olmamalı bence. Uzaylıların nasıl geldiğini olayların ilk zamanını anlatan bir film olsa daha güzel olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cok iyi bir film olupda az kisinin degerini bildigi underrated filmlerden bir tanesi. her ne kadar devam filmleri cogu zaman hayal kirikligi olsada 2inci ciksin isterim.

  • Süper kaliteli bir film. İkincisi gelmeli artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aceleye gerek yok geç olsun hiç gelmemesin den iyi dir

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ne kadar film yapılıyor bizimkilerde iş yok hepside güzel filmler edge tomorrof ayrı bir güzel film ben bütün filmlerin sınırsız devamı olması taraftarıyım riddick felan çok iyiydi yıldızlar arası efsaneydi prometheus mükemmeldi ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVisör -- 18 Mayıs 2021; 22:38:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hollywood, Tom Cruise'un dibini sıyırıyor artık. Özellikle son Görevimiz Tehlike filmleri o kadar art arda çekilip sunulmaya başladı ki...

  • Ababdullah yukarda harika yorum yapmış. Filmin öncesini konu almali devam filmi gercekten seneryosunu beğendim ama oncesi olmadigi icin 10uzerinde 7 alio. Fakat gercekten cok zevkli film

  • raxacoricofallapatorian kullanıcısına yanıt

    Aynen. 58 yaşında olduğunu ve de ilk filmini 83'te çevirdiğini gördüğümde şaşırmadım değil.


    Çok disiplinli ve de titiz bir abimizmiş yalnız. MI6'daki banyo dövüş sahnesi 28 günde çekilmiş H.Cavill'in dediğine göre.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TahaKaradeniz

    Aynen. 58 yaşında olduğunu ve de ilk filmini 83'te çevirdiğini gördüğümde şaşırmadım değil.


    Çok disiplinli ve de titiz bir abimizmiş yalnız. MI6'daki banyo dövüş sahnesi 28 günde çekilmiş H.Cavill'in dediğine göre.

    50li yaşlarda olduğunu biliyordum ama 58 baya ileri bir yaş. Kondisyonu iyi ama adamın, kendine bakmanın artıları bunlar hep.


    Disiplinlidir evet. Yeni filmin setinde maske takmayan insanları azarlamıştı adeta. Hepimiz bundan para kazanıyoruz, siz bu işin aksamasını mı istiyorsunuz tarzında bir konuşması vardı. Ayrıca aksiyon sahnelerinde dublör kullanmaması da güzel bir şey bence. Adam aksiyonu, macerayı dibine kadar yaşıyor.

  • Aradan 7 sene geçmiş ve daha hiçbir başlangıç yok. Ben de gelemeyeceğini düşünmeye başladım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alfa özellikli Tom izledik ilk filmde şimdi Omega özellikli Tom mu göreceğiz ilk filmin öncesini mi göreceğiz? Bana her türlü uyar sevdiğim devamı gelsin dediğim bir filmdir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam sinemada izlenecek bir film olur büyük ihtimalle

  • Film başarılıydı bu zamana bırakılması bile yanlıştı.

  • En sevdiğim filmlerden birisi. Tom çok yaşlandı çekilse dahi aksiyona temposu dayanamayabilir. Bu yüzden filmde yavan tempolu mimic ağırlıklı olabilr.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.