Şimdi Ara

Edebiyatı 0 olan birine tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bir sorum olacak edebiyat denemelerinde Paragraf harici yerleri yapamıyorum bilmediğimden. Eskilerden kalma LYS Limit El kitabı var mavi kapaklı fakat limit el kitabı bana biraz gereksiz ayrıntılı bir kitap gibi geldi fazla incelemedim ama. Edebiyat tavsiyesi verebilirmisiniz? Kadir gümüşü kimisi çok ayrıntılı anlatıyor diyor, kimisi çok tavsiye ediyor. Rüştü hoca nasıldır? Sizce edebiyatta örneğin rüştü hoca izlerken deftere yazmakmı daha mantıklı yoksa rüştü hocanın kitabını alıp takip etmekmi? Yada kadir gümüş içinde aynı sorum geçerli. YKS Edebiyatı gereksiz ayrıntılara girmeden çok önemli yerlerin üstünde çok duran, dallanıp budaklandırmadan anlatan hoca tavsiye edermisiniz? Soru bankası Bilgi Sarmal ve Yayın Denizi var. Konu anlatımlı kitap, özet halinde şeklindede tavsiye edebilirsiniz. Özetle, hoca, ve el kitabı tavsiye edermisiniz? Okulda cumhuriyet dönemindeyiz fakat derste çok önemliymiş gibi çoğu yerin altını çizmekten hoşlanmıyorum. Ciddi anlamda önemli konuların üstünde çok duran, vurgulayan , edebiyatı temiz anlatan hoca ve kitap tavsiyesi verebilirmisiniz? Defter tutmak mantıklı mı? Başka tavsiyelerinizede açığım. Şimdiden teşekkür ederim.








  • uppp,bende biraz araştırmıştım kadir gümüşe genelde gereksiz detay denilmiş,rüştü hoca övülmüş ,el kitabı olarak yayın denizi mi alınmalı limit mi ve soru bankası olarak ne alınmalı
  • Defter falan boş bence. Gidip palme ya da limit el kitabını alıp denemeye yükleniceksin. Bizim hoca palmeden önemli eserleri çizdirip anlatıyodu.
  • up

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.