Şimdi Ara

ECS, Yeni Piyasaya Sürülen Black Serisi Ana Kartlarının Modern M.I.B. II İnce Ayar Programını gururla sunar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ECS, Yeni Piyasaya Sürülen Black Serisi Ana Kartlarının Modern M.I.B. II İnce Ayar Programını gururla sunar

    Dünyanın lider ana kart, grafik kartı, barebone sistemi ve dizüstü bilgisayar üreticisi olan Elitegroup Bilgisayar Sistemleri (ECS), bugün yüksek fiyat uygulamasına gitmeden piyasanın talebini karşılamak üzere tasarlanmış mükemmel çözümler sunarak yeni piyasaya sürülen Black serisi ana kartlarının son model modern M.I.B II (Ana kart Akıllı BIOS II) ince ayar programını tanıtmaktadır. Kullanıcılara büyük yarar sağlayan donanım bileşenlerinin tüm potansiyelini açığa çıkaran ECS M.I.B II, genel sistem performansını sağlamak için özellikle voltaj kontrolünde birçok detaylı ince ayar seçeneklerini içinde barındırmaktadır. Ayrıca her ince ayar seçeneğinin tek bir sayfada toplanması yalnızca BIOS ayarını arama konusunda değerli zamanlarını harcayan kullanıcılar için son  derece pratiktir. Gelin şimdi ECS’nin Black Serisi ana kartlarını satın alın ve anında ince ayarın size sunduğu keyfin tadını çıkarın.

    Başka imkanlardan yararlanmak, hız aşırtma özelliğini bugünlerde ciddi anlamda popüler hale getirmesi açısından birçok kullanıcı için her zaman gerekli olmuştur. ECS M.I.B. II, kullanıcıların BIOS ayarlarını bilmemeleri durumunda, belli sayıları girmeleri için sadece gerekli birkaç adım atarak daha yüksek sistem performansı elde etmelerine olanak tanımaktadır. M.I.B ince ayar programının önceki sürümü ile karşılaştırıldığında güç kullanıcılarının donanım limitine ulaşmaları için tasarlanmış olduğunu ve ayrıca daha fazla seçenek ve daha geniş bir voltaj kontrol aralığının yer aldığını görüyoruz. Ayrıca, güç kullanıcılarının, çeşitli sayfalardaki gerekli seçenekleri aramadan, sistem ince ayarı ile ilgili tüm seçeneklerin, sınırı zorlamaya odaklandıkları tek bir sayfada  toplanması rahatlık sağlayan bir unsurdur.

    Performans segmentine yönelik ECS Black Serisi ana kartları, her zaman daha fazla dayanıklılık sağlayan tam anlamıyla sağlam kapasitör tasarımı özelliğine sahip en iyi fiyat/performans oranı, daha hızlı ısı alıcısı için özel olarak tasarlanmış soğutma çözümü, güç dengesi için 4 veya 6 fazlı güç tasarımı, USB periferal bağlantısı sunan ECS Ultra I/O (Giriş/Çıkış) arka paneli, daha kolay kurulum için ECS Easy Button ve şüphesiz ECS özel M.I.B ince ayar programı özelliklerini içeren mükemmel çözümler sunmaktadır. Büyük gelişim ve ilerlemenin sonucunu yansıtan A780GM-A Ultra, A790GXM-A, X58B-A ve son model A790GXM-AD3ECS gibi Black Serisi ana kartları, kullanıcılar için güçlü bir platform sağlayarak şu anda en yeni M.I.B II ince ayar programında aşamalı olarak sunulmaktadır.

    Yüksek kalitesi, zengin özellikleri ve yaygın ünü sayesinde ECS Black Serisi ana kartlarının  piyasada en iyi çözüm sunan ürünler olması dikkat çekiyor. ECS Black Serisi ana kartları ve en son M.I.B II ince ayar programı ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için, bugün yerel satış temsilciniz ile görüşün.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.