Şimdi Ara

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (429. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
8.881
Cevap
195
Favori
286.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Hızlı yanıt için teşekkür ederim hocam. Bir deneyeceğim, eğer içime sinmezse en azından ana fırçayı orijinal kullanmaya özen göstereceğim. Bu arada Ecovacs uygulaması içerisinde ana fırça için 300 saat ömür biçilmiş, biz ise bugüne kadar robotu totalde 196 saat çalıştırmışız. Orijinal ana fırçayı dolu dolu 300 saate kadar kullanmamızda sakınca var mı sizce ?

  • T8 aivi almıştım tam iki sene oldu , sürekli lokasyon bulunamamasından , hafta sonları cihazı kullanılamamasından bıktım bıktım , bu kadar kaliteli malzemesi olsa ne olacak kullanamadıktan sonra , işi gücü bırakıyorum harita restore ile uğraşıyorum sürekli .
    Eğer yazılımı kullanamıyorsan süpürgelerde bu cihaz normal süpürgenden hiç bir farkı kalmıyor .
    Eğer bir robot satın alacaksanız önce yazılımının düzgün çalıştığından emin olmanızı tavsiye ederim .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _mabolla_ _ kullanıcısına yanıt
    İki üç aydır lokasyon bulanamıyor sürekli yeni harita gibi algılama yapmaya çalışıyor tamamen yazılım sorunu , internet erişimi ilgili olduğunu düşünmüyorum , defalarca yeni haritalama yaptım üç beş gün sonra aynı yere geliyor , her yere custom ile süpürme yapıyorum . Bi sorunu düzeltmek iki senedir nasıl mümkün olmuyor ben anlamıyorum .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yaskoo_87 Y kullanıcısına yanıt

    Hayır, tabii ki yok.

  • malasef bendede birtane şarj olmayan 950 var, pilini değiştirdim yüzde 26 dan 46 ya 24 saatte cıktı, bir önceki pilde böyle şeyler yapıyordu, garanti bittiği için elimde kaldı, nasıl bir tamir olacak fikriniz var mı?

  • @Hepsirobot merhabalar, sizin bir yönlendirmeniz olabilir mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zodiex -- 19 Mart 2023; 17:58:7 >
  • zodiex Z kullanıcısına yanıt

    Özelden cevapladım.

  • probandi P kullanıcısına yanıt
    T8 aivi yazılımına ne yaptılarsa hem lokasyon bulamıyor hem de bu sorun oluyor .
    Yazılımsal bir sorun sanırım güncelleme ile geçer ama bir seneye mi olur bir aya mı olur bilemiyorum . Yazılım işinde pek başarılı değil malesef evovacs ailesi .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende bir T10 alarak Ecovacs ekosistemine dahil oldum. Lakin garip bir problem yaşıyorum. Cihazın kamerasına ios üzerinden hiç bir şekilde erişim sağlayamadım. @Hepsirobot Ali bey sağ olsun yurt dışında olmasına rağmen bir kaç şey tarif etti ama olmadı. Bende eski bir android cihazımla tekrar deneme yaptım ve bu sefer kamerası gerçek zamanlı çalıştı. Bu sorunu yaşayan oldumu acaba? Support hiç bir şekilde cevap vermiyor. Hem Almanya hemde Global den bilet oluşturdum ama maalesef geri dönüş olmadı.

  • aviatorcarfactory kullanıcısına yanıt
    Normalde Ecovacs, Android ile daha az uyumlu çalışıyor. Bu yüzden kamera kontrolünü Android telefon ile yapıp başarılı olunca, "bunda çalıştıysa IOS'ta zaten çalışır" diye denemedik bile.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ecovacs ile görüştüm ve ilk bilgiyi size vereyim istedim. Son 1.7.2 güncellemesinde problem olduğunu ve sorunun farkında olduklarını söylediler. beta sürümü bu hafta, ve ay sonu Alpha sürümü ile ios üzerindeki problemi gidereceklerini. Ayrıca diğer aivi cihazlarındaki harita probleminide giderdiklerini yine bu güncelleme ile problemin kalmayacağını iletti Almanya Ecovacs.

  • aviatorcarfactory kullanıcısına yanıt
    Düzene sokana kadar altı ay daha cihaz kullanılmaz . Geri bildirim için teşekkür ediyorum ama .
    Bitmiyor yazılım derdi eco ailesinde cidden aldığım günden bu güne bu ay sorun çıkarmadı demediğim olmadı .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aklıma şey geldi , android olarak eski ecovacs yazılımlarından birini kursak sorunsuz kullanabilir miyiz acaba ? Eski sürümleri kurup deneyen var mı acaba ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anti Drop Sensörü arızası için tavsiye üzerine @robothastanesi ne verdik cihazı. Diğer bazı problemlere de bakacaklar. Gelişmeleri aktaracağım. Umarım artık şu robotu gönül rahatlığıyla, harita kaymasıdır, lokasyon problemleridir vs arıza olmadan kullanmak dileğiyle.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayhemx -- 21 Mart 2023; 12:35:55 >
  • Hayırlı günler, iki gündür t8aivi online görünmüyor? Böyle sorun yaşayan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mayhemx M kullanıcısına yanıt

    Cihazımızı aldık sensör arızası ortadan kalkmış. Robothastanesine cihazı gönderirken diğer problemlerinide (Sürekli yerini kaybediyordu ve location tuşu ile başka odaya götürüp buldurmak zorunda kalıyorduk 2-3 defada düzeliyordu. Harita kaydırması yapıyordu ara ara) yazmıştık. Gönderdikten birkaç gün sonra lidar motor değişimi, anakart arızası ve sensörlerde oksitlenme ve genel bakım yapılması gerekiği ve 3800 gibi bir fiyat çıkardılar. Tabi yaptırmayı düşünezmezdik bu fiyata. Daha sonra yetkili aradı ve bu cihazı yapmak istediğini söyledi. Forumdada paylaşırım vs. dedikten sonra ertesi gün kampanya ile ve indirimlerle 2800 e düşünce yine pahalı geldi bana ama eşim eğer bir daha hiç harita problemi vs. yaşamayacaksak yaptıralım dedi.

    Sonuç olarak

    GENEL BAKIM

    ANAKART ONARIMI

    LİDAR MOTOR DEĞİŞİMİ yapıldığını söylediler. (Asıl ücreti bunun tutuğunu söylediler yaklaşık 2400 TL maliyeti varmış)


    Cihaz geldi ve bugün ilk haritamızı çıkarttık. Tabi yine yere kadar olan tüm camlarımızı aynalarımızı kapatarak (çünkü deneme sırasında yansıma yaptı ve docka dönemedi) Görsel ekliyorum. İşaretli alan deneme amaçlı çalıştırdığımızda da vardı, orayı silmedi nedense. Bir kaç gün deneme yapacağız yine buraya yazacağım. Yaptırmayı düşünenlere bilgi amaçlı.


    Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayhemx -- 3 Nisan 2023; 20:42:51 >




  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    Harita yaptirmaktan biktim artik 3 günde bir lokasyon bulamiyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _mabolla_ _ kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle . Ben yapmıyorum artık customla rast gele bulduruyorum süpüreceği yeri . Yazılım iğrenç maalesef . Güncelleme gelecekmiş dediler ama bir sene sürer onun gelmesi . Bu firmanın en büyük ayıbı yazılım tarafında .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2 sene ecovacs kullandıktan sonra şımart Katya ya geçtim rahatlık varmış haritayı bulamama , harita kaybolması vs sorunlarından kurtuldum çok şükür.
    Ecovacs tan uzak durun büyük dert.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mayhemx M kullanıcısına yanıt

    Evet robot dün yine dockunu bulamadı temizlik ten sonra eskisinden tek farkı sensör hatasını vermemesi şimdilik. Malesef yine hüsran

  • 
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.