Şimdi Ara

Ecodation Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir Ar-Ge şirketi olarak Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark alanında kurulan Ecodation, yazılım ve online eğitim sektörlerinde hizmet veren bir şirkettir. Düzenlemiş olduğu eğitim programları ile birlikte iş ve staj imkanları da sunarak öğrencilerin iş hayatına girmeden önce teorik bilgilerini pratik yaparak tecrübe kazanmalarını amaçlamaktadır. 


    Eğitim programlarında uygulamalı eğitimi esas alan Ecodation, bu süreçte öğrencilere projeler yapma imkanı sunmaktadır. Kendi projelerini geliştiren öğrenciler CV’lerine almış oldukları eğitim sertifikalarının yanında yapmış oldukları projeleri de ekleyerek rakiplerinin bir adım önüne geçmektedirler.


    Ecodation bünyesinde bulunan eğitmen kadrosu yöneticiler, danışmanlar ve genel müdürlerden oluşmaktadır. Engin tecrübelerini öğrencilere aktarmayı amaçlayan tecrübeli Ecodation eğimenleri, iş hayatına girecek olan kişilere eğitimin yanında mentorlük de yapmaktadırlar. Ayrıca eğitim süreci bittikten sonra öğrencilere referans mektubu verilmektedir.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.