Şimdi Ara

EA Games FİFA'yı neden düzgün bir şekilde piyasaya sürmüyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • EA FİFA'yı niye hiçbir zaman düzgün yapamıyor ?

    Fifa 19'da çatır çutur kafa golü atan ben Fİfa 20'de hiç atamıyorum. Dengeyi niye sağlayamıyor fifa ? Futbolda kafa golü diye birşey yok mu ?

    Fifa 18'de çok güzel uzaktan goller atardım. Fifa 19'da zorlaştırdılar , Fifa 20'de hiç atılmıyor. Yav futbolda uzaktan gol diye birşey yok mu? Hayret birşey

    Fifa 19'da freekick sistemi idare ediyordu. Fifa 20'de batırmışlar. Hele gamepad ile hiç atılmıyor(sabitlemeyi bilmiyor olabilirim). Hayret birşey.

    Orta saha mücadelesi yok yani , maçlar niye 5-4 7-3 bitiyor kardeşim ? Futboldan anlamayan birisi oynasa , bide gerçek maçı izlese, ee maç niye 1-0 0-0 2-1 bitiyor der.

    Cezasahası içine adam topla girdiği zaman engellemek çok zor. Yav niye niye niye ? ? ?

    Momentuma hiç girmiyorum bile.

    Koskoca Fifa bunları nasıl çözemiyor ? İlk defa oyunda çıkarmıyorlar. Her sene 70Euro kitliyorlar müşterilerine , üstüne hiçbirşey eklemeden. FUT'tan gelen paraya hiç girmeyelim. Maddi imkan desen var, lisans desen var. Yav niye düzgünce çıkarmıyorsunuz oyunu ? Hadi her sene para ödemeyide geçtim , şu oyunun şu saçmalıklarını düzeltin artık. YETER YA !!!

    Sizde sıkılmadınız mı bu durumdan ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drsteteskop -- 7 Temmuz 2020; 0:46:13 >







  • Haklısın kardeşim.
    Ben de 18 19 20 oynadım hep birindeki eksiklik diğerinde tamamlanıp başka bir eksiklik ile yeniden sürülmüş.

    Uzaktan gol atma mevzusu gerçekten zor. İlla kalenin içine gireceksin.

    Bir de şut çekerken topların önüne her atlayan topa blok atabiliyor.

    Bakalım bu sene neyi eksik bırakacaklar
  • kilit611 K kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle o blok mevzusuna katılıyorum . Can sıkmaya başladı gerçekten. illa kalenin içine girecez yani. Bende merak ediyorum bu sene neyi eksik bırakacaklar.
  • malesef söylemler doğru..

    artık bilerek mi bu şekilde yapıyorlar bilemiyorum, fifa 14te online oynamaya başladım ben 14te kafa golleri çok atılıyodu arka direğe kesilen
    fifa 15 çok hızlıydı santradan top sürerek gol atılıyodu ama uzaktan şutlar falan fena giriyodu
    16 daha yavaş ve hantaldı, gol bakımından dengeliydi hatırladığım kadarıyla
    17 hızlı olarak aklımda kalmış başka bişi hatırlamıyorum
    18 ve 19 oynamadım

    20 için söylenecek şeyleri yazmışsınız zaten, ceza sahası yay haricinde uzaktan gol atmak gerçekten çok çok düşük bir ihtimal, yaydan da plase atarsanız giriyor onun harici o da girmiyor. gol yemeden bitirebileceğiniz maç sayısı çok düşük eğer rakibe rage attıramazsanız, orta kafa zaten yok ancak oyuncu boş olursa orta kafa olabiliyor. karşındaki adam üst düzey bir oyuncu olmasa dahi kadrosunda tots ramos gibi canavar varsa her türlü zorlayabiliyor veya adam zevk almak için değil kazanmak için oynadığı için 1 gol atıp maçın geri kalanını kendi sahasında savunma yaparak geçirebiliyor oyunda buna izin veriyor.

    21 den beklentim güzel yenilikler var bunlar bizi heyecanlandırıyor, grafik olarak yenilik zaten olmucak sadece animasyonlar eklenir, oynanış biraz daha dengelensin, 1 bar + drop back in önüne geçilsin, meta taktik diye bir şey olmasın isteyen istediği dizilimle de oynasa etkili olabilsin kısaca oyunculuk çıksın ortaya millet oyuna göre şekil almasın..

    he bunlar olur mu? belki bir kısmı olur belki bir kısmı olmaz, bu sene belki bakarız yeni sorunlar çıkar yeni açıklar bulunur her sene olduğu gibi söve söve oynamaya devam eder oynayan da..




  • birincisi fifa 19 da'ki kafa golü tamamen oyunun bugıydı ve aşırı saçmaydı bu sene gayette kafa golü atılıyor kornerden frikikten ortayla her şekilde kafa golü attım tabiki her maç atılmıyor, ki gerçektede her maç kafa golü olmuyor zaten kafa konusunda bence sıkıntı yok, frikik konusuna gelirsek sistem gayet güzel sen sabitleyemiyorsun bence ben 22 metreye kadar adam kale çizgisine defans koymazsa %70 gol yapıyorum.Uzaktan timed finishingle gol atma olayına gelirsek oda fifa 19'da aşırı saçma boyuttaydı timed finishingle herkes 30 metreden çatır çutur atıyordu şuanda gayet uzaktan atılıyor ama 19'da ki gibi absürt şekilde her maç 2-3 tane değil sizin fifa 20'de sıkıntı saydığınız şeyler aslında düzeltilmiş buglar insanlar kolayına alıştığı için şimdi saçma geliyor.Haklı olduğunuz nokta şu; her sene oyunda farklı bir bug var farklı bir meta oynayış var.Bu senenin bug'ı saydıklarınız değil.

    Bu senenin meta oynayışı çizgiye inip çizgiden top çıkararak gol atma ve yeni getirdikleri saçma sapan drag back top sürme sistemi ultimate team oynadıysanız(Bu modda oynayanlar genelde %80 bugları kullanarak oynuyor) oynayanların çoğu o şekilde gol atıyor.Baya oyunun bug'ı bu yani bu sene önceki senelerde kolay kolay geçmiyordu top her sene bir bug olmasıda kasıtlı muhtemelen, milletin hoşuna gidiyor kolay gol atmak ki herkes oyunun bug'ını kullanmak için çaba harcıyor, bak mesela sende kafayla gol zor uzaktan atılmıyor hiç diye isyan ediyorsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aizek -- 20 Ağustos 2020; 20:39:48 >




  • Sende pes oyna. Gerçek futbol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.