Şimdi Ara

EA'den tartışmalı karar: FIFA 21'in demosu çıkmayacak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Yaklaşık 10 yıl öncesine kadar epey popüler olan demo oyun kültürü yavaş yavaş silinmek üzere. Demo’ların son kalesi futbol oyunlarıydı. Her sene FIFA’nın ve PES’in çıkış tarihinden 10-15 gün önce demoları çıkardı. Bu sene bu durum tarihe karışıyor. EA Sports, FIFA 21’in demosunun çıkmayacağını açıkladı.



    Ayrıca Bkz.iOS 14 sürümünde varsayılan mail uygulaması nasıl belirlenir?



    EA Sports’un Twitter hesabından yapılan açıklamada, “FIFA 21’in demosu çıkmayacak. Geliştirici ekibimizin zamanını demo için harcamak yerine mevcut ve yeni nesil konsollardaki FIFA 21 deneyimi geliştirmek için kullanmaya karar verdik. 9 Ekim’de çıkacak oyunu EA Play aboneleri 10 gün önceden oynama fırsatı elde edecek.” dedi.






    Kullanıcılar FIFA demolarını oynayarak yeni oyunun yapısı hakkında bilgi sahibi olabiliyor, geliştirmeleri görebiliyordu. Oyunda az sayıda kulüp bulunduğu için dosya boyutu daha az oluyordu. Ayrıca oyunun tam sürümü çıkana kadar oyuncuların oyalanmasını sağlıyordu. Bazı konsol sahipleri, futbolla ilgisi olmasa bile demoyu indirip arkadaşları geldiğinde karşılıklı mücadele ediyor, oyunu satın alma gereği duymuyordu. Görünen o ki EA, bu tip oyuncuları EA Play abonesi yapmaya zorlayacak. EA Play aboneliği bulunan kullanıcılar FIFA 21’in tam sürümünü 1 Ekim’den itibaren 10 saat boyunca ücretsiz olarak oynayabilecek. EA’in bu kararı epey tepki topladı.








  • Yani diyor ki nasıl olsa FIFA 20 'nin aynısı demo niyetine onu oynayın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Millet demoyu oynadıgında önceki sürümlerle hiçbir fark olmadığını görünce almaktan vazgeçiyor buda EA nın işine gelmiyor tabiki :D

  • Eyyamcı mı oldu EA? Ne demek tartışmalı karar? Adamlar uğraşmamış işte.

  • Demosu biraz geç (1 ay sonra) çıksa da olurdu, hiç çıkmamasından iyidir. Bence bahane uydurmuşlar. Nasılsa EA Play var, para verin deneyin demek için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 22 Eylül 2020; 14:44:42 >
  • Futbol oyununda ne kadar fark olabilirki zaten grafiklerde asagi yukari gelinecek en ust noktalara gelindi birkac stad ve oyuncu kadrolari guncellemeleri dlc olarak sunuldumu olay bitti aradan 5 sene gecer koklu degisiklik olur yeni oyun yaparsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun aleminde tek oynadığım oyun fifa dır ama monotonlaşmaya başladı. ultimate team güzel ama onda da momentum olayı var bayıyor bu sene almamayı düşünüyorum.


    almıyacam 90 pace adam 45 koşunca kafayı yiyordum almam.

  • Momentum online sezonda da var ultimate kadar olmasa da ancak baydı artık .2 senedir ultimate oynamıyordum şimdi sezonları da bıraktım . Tek kale oynuyorsun adam 1 kere geliyor lappp gol. FIFA konusunda var beğenilen mesajlarda fifanin oyunu dengede tutmak için aldığı bir patent hakkında bilgi. Resmen karşındaki kötüyse oyundan sogumasin diye galip getiriyor adamı .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu yüzden oyuncu farklarının pek önemi kalmıyor mesela ben fizik gücü ciddi yüksek takım kuruyorum adam 60 fizikliyle omuz koyup alıyor ben kendi planımı stratejimi uygulayamıyorum ki oyun müsade etmiyor. Hiç bir zevki yok benim için..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle stres atmak için , keyif almak için giriyoruz oyuna kanser olup çıkıyoruz. 2K bir futbol oyunu yapsa da alternatif görsek keşke. Konami de toparlamazsa FIFA her sene aynı şeyi sürecek önümüze.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun yapımcıları konsol üreticileri müşteri yararına hiçbir şey yapmamaya başladı sürekli saçmalayıp duruyorlar ve müşteri kaybetmemeleri çok saçma kimse de tepki mepki göstermiyor. Hala insanlar ön sipariş veriyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fifa, fanboylarının aşırı abarttığı bir balondan ibarettir. Fifa 20 hayatımda oynadığım en berbat futbol oyunuydu. Umarım PES 2022 ile devrimsel yenilikler yapılır da EA aklını başına toplar biraz

  • Utanmadan birde demo mu? yayınlayacaklardı sonuçta fifa 20'nin kadro güncellenmiş hali beklentim sıfır

  • MrHamilton kullanıcısına yanıt
    FIFA 20 dediğin gibi berbat bir oyun haline geldi. 21'de muhtemelen 20'nin izinden gidecek. PES 2022'yi merakla bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn Elessar -- 22 Eylül 2020; 16:9:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çünkü : Rezalet olacak :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FIFA 21in demosu FIFA 20 olarak satılıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konami’nin En azından dürüst olup season update diye sattığı oyunu EA yeni oyun diye satacak. Bir de utanmadan “yeni oyuna odaklandık, o yüzden demo çıkaramıyoruz” diyorlar. 10 gün kalmış zaten ne odaklanacaklar çok merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyuncu milleti olmaya devam ettiği sürece ea milleti kopartmaya devam edecektir malesef. Adamlar tekele dönmüş Konami 2022 de inşallah piyasaya sağlam girer sevilirse bunların bir tarafları tutuşur. Nasıl olsa öyle de böyle de alacaklar oyunumu zihniyeti gelin görün yıllardır üzerine zerre koymayan oyunla karşılaşmamızın asıl sebebi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı oyunun forma ve kadro güncellenmiş hali çıkacak zaten demo çıksa nolur  

  • Şaşırtmıyorsun EA  

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.