Şimdi Ara

e-ticaret yapmak istiyorum... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
30.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Ticimax Ataşehir ofisinde ücretsiz olarak e-ticaret eğitimleri düzenliyor.
    E-ticaret ile ilgili merak ettiğiniz tüm konularda bilgi ve destek alabilirsiniz.
    Eğitim takvimine aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.

    https://www.ticimax.com/eticaret-egitim/





  • Merhaba;

    Deventegrasyon.com olarak biz e-ticaret konusunda size yardımcı olabilir ve destek verebiliriz. Dilerseniz websitemizi ziyaret edebilir bu konuda fikir edinebilirsiniz. Siz her türlü desteği verecek ve ihtiyacınızı gidermek için elimizden geleni yapıyor olacağız :)
  • Çin'den toptan olarak her standartta malzemeyi tek bir elden tedarik edebiliriz. 10 senedir Çin’den KONTEYNIR bazlı ürün tedariği yapıyoruz . Aradığınız ürünü istediğiniz fiyata ve kalitede 2 gün içerisinde bulup fiyat veririz. Türkiyede gümrük yapmiyoruz fakat gumrukcu arkadaslarimizi tanistirip destek olabiliriz . Karşılıklı çalışmaktan memnuniyet duyarız .

    SADECE FIRMASI OLAN VE EN AZ 3000$ ALIM YAPACAK ARKADASLAR EKLERSE SAGLIKLI OLUR.

    Cunku diger turlu malin maliyeti cok yukseliyor 1 metrekup mal alip 10 konteynir mal getiren is adamiyla yarismak mantiksiz oluyor haliyle.

    Soru ve görüşleriniz için ciddi alicilar rahatsiz edebilir tesekkur ederim.

    WHATSAPP: +8615651825250
    
e-mail : info@bornova.cn

    Bornova Technology and Trade Co., Ltd.
  • Reklam reklam reklam kardeşim

    eğer reklam bütceniz sınırlı ise
    eğer üründe piyasada hakim ve herkesten farklı uygun satamıyorsan
    eğer herkesten daha iyi ve hızlı hizmet veremiyorsan.
    eğer sadece senin ürettiğin ve aranan bir mamulun yoksa
    eğer rakiplerini iyi incelemeden bu işe gireceksen

    boşuna paranı kaptırma kardeşim girme eticarete

    Ama e-ticaret yapacaksan başarılı olurmuyum diye soruyorsan şu soruyu sor kendine.

    çok işlek bir caddede mağaza açsam ve sağımda ve solumda 10ar tane rakip aynı işi yapan yerler olsa, ben onlardan en az iki kat daha fazla iş yaparım diyebiliyormusun, somut olarak gerekçen ve farkın varmı. varsa gir bu işe, yoksa uzak dur derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında sadece eticarete değil her türlü ticarette hesap kitap oldukça önemli. Refereans olabilecek güzel hesaplamalar ile işletmenizi geliştirebilirsiniz. Faydalı olacağını düşündüğüm finansal hesaplamalar linki paylaşıyorum. Başarılar.
  • baştan aşşağıya okumaya çalıştım e ticaret için buraya tıklayınların %90 ı siteleri kapalı.

    adam gibi kurumsal bu işi yapan bildiğiniz bir yer tavsiye edebilecek varmı.

    15 yıllık geçmişi olsun lütfen .tavsiye varsa eğer.
  • Hazır paket yazılımları yerine size özel sıfırdan bir E-ticaret yazılımı geliştirip uzun süreler kullanmak isterseniz Dinamiksoft E-ticaret yazılımını öneriyorumhttps://www.dinamiksoft.com

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • E-Ticaret'te satışa başlamak kadar e-Ticaret yönetimide oldukça önemlidir.E-ticaret’teki başarınız için pazaryeri entegrasyonuna (Trendyol Entegrasyon, N11 Entegrasyon, Gittigidiyor Entegrasyon, Hepsiburada Entegrasyon, AmazonTR Entegrasyon vd.), güvenilir bir sanal mağaza ( Opencart Entegrasyon, Woocommerce Entegrasyon vd.) çözümüne ve stabil çalışan ERP sistemine ihtiyacınız vardır. reybex satınalma, stok, satış, fatura gibi çeşitli fonksiyonları sayesinde tüm e-ticaret sürecinizi kolayca yönetebilirsiniz. Ayrıca otomatik kategori ağaçları oluşturabilir, fiyat, resim, açıklama gibi birçok alanı otomatik güncelleyebilirsiniz. Kargo entegrasyonu ile üretilen takip numarası üretebilir, kargo fişleri oluşturabilirsiniz. e-Ticaret’teki tüm ihtiyaçlarınızı reybex ile karşılayabilirsiniz. Ürünlerinizi ister tek tek ister toplu olarak, isterseniz CSV formatında veya API ile kolayca ekleyerek; resim, varyant, pazaryeri bazlı fiyat, pazaryeri bazlı başlık ve açıklama gibi birçok ürün detayı oluşturarak, ürün stoklarını otomatik olarak yönetirken hızlı teslimat yapabilirsiniz. Toplu fatura, irsaliye üzerinden otomatik fatura özellikleri sayesinde satışta zamandan tasarruf edebilirsiniz. reybex’in kurulum ve kullanımı oldukça basittir.

    https://www.reybex.com/tr/




  • Bu konuları tartışabileceğimiz forum E-Ticaret Forumu
  • bende e-ticaret yapmak istiyorum dediğimde önümde iki yol vardı ya pazaryerlerinde mağaza açıcaktım yada kendi e-ticaret sitemi kurucaktım
    bu noktada shopgez diye firma ile karşılaştım çok uygun bir fiyata hem pazaryerleri entegrasyonu hem de e-ticaret sitesi veriyorlardı ilk önce biraz tedirgindim neden bu kadar ucuz felan diye hani derler ya ucuz etin suyu kara olur diye herzaman öyle olmuyormuş şuan shopgez altyapısına ait bir websitem var ve çok memnunum destek birimi efsane hızlı ve çözüm odaklı sürekli ücretsiz birebir canlı eğitim alabiliyorsunuz ve 100 den fazla özellik bulunuyor websitesinde pazarlama için kullanabileceğiniz
    bunlar kupon oluşturma, toplu mail, sepet hatırlatma, watsap destek, watsap sipariş, facebook entegrasyonu, yani şuan hepsini sayamam ama daha neler neler diğer e-ticaret sitesi sunan firmalarda ki 5bin tllik 10 bin tlik paketlerde sunulan ücretleri buda 2 bin tl bandında bulabiliyorsunuz ben çok memnumun bir kullanıcı olarak sizede tavsiye ederim

    Not: websitemin adersihttps://e-gamer.shop/ web sitemi ziyaret edebilir ve sitenin en altındaki Bu E-Ticaret sitesi Shopgez.com tarafından hazırlanmıştır.
    yazısına tıklayarak shopgezin sitesine gidebilirsiniz




  • sorulan sorulara güncel cevap vereceksek.


    1. yeni eticaret vergi muafiyeti kanunu 1 ocak'tan itibaren yürürlüğe girecek. eticaret yapmak isteyenler, evden satış yapacaklar bunu takip etsin.
    2. sadece eticaret olarak değil şu mantıkta düşünebilirsiniz: ben birşey satıyorsam faturasını kesmek zorundayım. yani şirket açmak zorundasınız.
    3. şirket açma maliyeti olur. bir adresinizi olması gerekir. aynı ofis açabilir ya da home ofis açabilirsiniz. nereden satış yapacağınıza bağlı eticaret sitesi maliyetiniz olur.
  • Şahıs şirketi açabilirsin, sanal ofis kurabilirsiniz her türlü fatura kesmen gerekiyor. %18 kdv ve %20 gelir vergisi ödersin. Giderleri ve masrafları gelir vergisinden düşebilirsin.


    Oturduğunuz konut size veya birinci dereceden akrabanıza aitse ekstra stopaj ödemezsin.


    29 yaşından küçüksen, devlet genç girişimcilere 1 sene destek sağlıyor ve bu süreçte gelir vergisi + 1055,36 TL x 12 bağkura ödemiyorsun.


    Ek masraflara yıllık damga vergisi + 300 tl aylık muhasebeci - mali müşavir ekleyin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trustrank -- 17 Ocak 2021; 1:48:49 >
  • Sermaye olmadan eticaret nasıl yapılacağı ile alakalı detaylı bir yazıya ulaşabilirsiniz.

     e-ticaret yapmak istiyorum...
     e-ticaret yapmak istiyorum...blog | delbig
    Sermaye Olmadan Online Perakendecilik Nasıl Yapabilirim? | Blog | Delbig
    https://blog.delbig.com/sermaye-olmadan-online-perakendecilik-nasil-yapabilirim/
  • coteknoloji C kullanıcısına yanıt

    Shopgez den bende hizmet almaktayım, fakat sizin yaşadığınız problemler ile ilgili bir şey yaşamadım. Kendilerinden 14 Eylül 2020'den beri hizmet almaktayım. Bu sürece kadar bir defa bile ne destek konusunda kendileri ile problemim olmadı. Kendilerinden aldığım hizmet ile Amazon, Aliexpress ve Etsy hesaplarımın entegrasyonunu kullanmaktayım ve bunun için değerlendirmekteyim. Özellikle konu dışı olarak şunu da aktarmalıyım, Haziran ayında Aliexpress benim satıcı hesabımı tedarikçim yüzünden haksız yere engellediğinde bile bana gösterdikleri yol ve bilgi ile hesabımı kurtardım. Taktir edersiniz ki normalde entegratör firma ile ilgisi olmayan bir konudur. Bu yaşadığım olumlu tecrübeyi de aktarmak istedim. Bütün bunların dışında hizmeti almadan önce kendilerini 3 ay ara ile 2 defa ziyaret ettim, son ziyaretimden 6 ay sonra hizmeti aldım. Hizmeti aldıktan sonra tekrar ziyaret etme şansım pandemi sürecinin artması nedeni ile olmadı ama sürekli telefon ile görüşmeye devam etmekteyim o kadar nazik insanların başkalarını tehdit etme düşüncesi de pek mantıklı gelmemektedir. Bu kişilerin kültür seviyeleri ve bilgi seviyeleri merdiven altı firma şeklinde değildir. İşlerinin değerini bilmekteler ve insanlara olumlu yaklaşmaktalar. Lütfen yanlış anlamayın beni ama sizin aktardığınız içeriklerde bir eksik ya da hatalı içerikler olduğunu düşünmekteyim. Benim görüşüm bu şekildedir, sağlıcakla kalın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizticaret -- 8 Eylül 2021; 1:56:39 >




  • Merhaba terlik dahi satıyor olsanız iyi bir reklam ile ciddi para kazanabilirsiniz.

    Facebook Google yada instegram üzerinden reklam

    Google Maps işletme kaydı ve yerel rehber yorumları

    Web sitesi yapımı

    Seo ve Sem

    Sosyal medya kurulumu ve yönetimi

    Konularında bilgi almak için biz ulaşabilirsiniz

     e-ticaret yapmak istiyorum...www.reklamuzmanim.com
    Reklam Uzmanı – Reklamlarınız Emin Ellerde
    https://www.reklamuzmanim.com
  • Destek verme konusundaki yaklaşımları ve yazılımlarının kalites nedeni ile ben Shopgez incelemenizi önerebilirim. Özellikle buradan hizmet almadan önce çok canı yanmış biri olarak tüm hizmetleri inceledim diye bilirim. Ben şuanda en iyi sonucun buradan alındığına karar verdim ve şuana kadar şikayetim olmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goktaki -- 7 Eylül 2021; 2:4:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E-ticaret sitesi kurmak için öncelikle bir şirketiniz olmalı. Sattığınız ürünleri vergilendirmek için bu gerekli.


    Sonrasında iyi bir e-ticaret altyapısı seçmelisiniz. Seçtiğiniz e-ticaret altyapısı ile oluşturduğunuz sitenin hızlı olması son derece önemli.


    En sonunda sitenize gizlilik sözleşmesi, mesafeli satış sözleşmesi sayfalarını eklemelisiniz.


    Tabi bu anlattıklarımız kısa bilgiler. Daha detaylı bilgi için: https://www.temasis.net/blog/e-ticaret-sitesi-kurmak sayfasını ziyaret edebilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temasisyazilim -- 18 Ekim 2022; 22:40:40 >




  • Hocam bende geçenlerde jznv365.com diye Bi e ticaret sitesi gördüm üye olup site içindeki ürünleri belirli bir kar marjı koyarak yine aynı site içinden satıyorsun ne kargo ne reklam hiç bişeye karışmıyorum. Sipariş dönüşleri de ortalama 3 gün sürüyor. Daha önce bu siteyi bilen var mı dolandırıcı mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E-Ticaret Fikirleri

    E-ticaret işletmeleri, e-ticaret fikirleri ve çevrimiçi para kazanmanın en iyi yolları hakkında değerli bilgiler sağlayan bir bloguz. Bu blogda kendi başarılı işinizi nasıl kuracağınız, satılacak ürünleri nasıl bulacağınız, pazarlama ve reklamcılık ipuçları, ortaya çıkan sosyal medya pazarlama sırları ve diğer pek çok faydalı makale hakkında birçok bilgi bulacaksınız.


    E-Ticaret İş Fikirleri


    Bir e-ticaret işine başlamak için kullanabileceğiniz çeşitli e-ticaret iş fikirleri vardır.

    İlk tip, yeni girişimcilerin başlamasını kolaylaştıran düşük riskli bir model olan Dropshipping modelidir. Bu modelde envanter konusunda endişelenmenize gerek yok, sadece bir tedarikçi bulmanız ve ürünlerini sitenizde listelemeniz yeterli. Müşteri sipariş verdiğinde, doğrudan tedarikçiden gönderilecektir. Bu, siparişleri yerine getirme veya envanter stoklama konusunda endişelenmenize gerek olmadığı anlamına gelir. Tek yapmanız gereken bir tedarikçi bulup ürünlerini sitenizde listelemek ve müşterilerin onlardan sipariş vermesini beklemek.

    Başka bir e-ticaret iş fikri türü, perakende mağazalardan ürün satın almayı ve bunları kar için çevrimiçi olarak yeniden satmayı içeren Perakende arbitrajıdır. Bu strateji, herhangi bir ön yatırım veya ürün geliştirme gerektirmez çünkü tüm ürünler halihazırda ülke çapındaki mağaza raflarında mevcuttur. İhtiyaç duyulan tek şey, çevrimiçi bir platformdur.


    E-Ticaret Ürün Fikirleri


    İnternet çok büyük bir pazar yeri ve hızla büyüyor. E-ticaretin yükselişiyle birlikte, giderek daha fazla insan geleneksel tuğla ve harç mağazalarının aksine çevrimiçi alışverişe yöneliyor. Bu da online satış için ürünlere olan talebin artmasına neden oldu.

    E-ticaret ürün fikirleri, diğer mağazalarda neyin iyi sattığına bakarak veya ekibinizle beyin fırtınası yaparak üretilebilir. Tedarikçi veya üretici aramaya başlamadan önce bir e-ticaret ürün fikirleri listesi oluşturmanız gerekecektir.





  • e-ticaret yapmak eskisi kadar ucuz değil

    kesinlikle şirket açman gerekiyor

    şahız firması herhalde 1200 tl yi bulur tabi bu tahmin

    eticaret sitesi kuracaksan oda bir maliyet

    kargosu maliyet tabi reklam maliyetinde var :) aslında en iyisi işlek bir yerde dükkan açmak  e-ticaret yapmak istiyorum... 

    site kuracaksan

    ideasoft

    t-soft

    ikas

    zükkan


    gibi bir e-ticaret paketi almalısın bunların yıllık maliyetleri var





  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.