Şimdi Ara

E-Devlet'ten erteleme işlemi yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Haziranda mezun oldum ve eylülde de avukatlık stajına başladım. Erteleme için e-Devlet'e girince "31/12/2026 Tarihine Kadar Ertelemeniz Bulunduğundan, Tekrar Erteleme Talebinde Bulunamazsınız." ibaresi karşıma çıkıyor. Askerlik durum belgesi sorgulamada da "ASAGIDA KIMLIGI YAZILI YÜKÜMLÜNÜN ERTELEME SARTLARI DEVAM ETTIGI SÜRECE 31/12/2026 TARIHINE KADAR ASKERLIK ILE ILISIGI YOKTUR." yazıyor. Bu durumda ben avukatlık stajı yaptığımdan halihazırda okurkenki gibi tecilli miyim yoksa illa askerlik şubesine mi başvurmalıyım tecil için?


    Ayrıca şubeye başvurmada bazı sitelerde aile hekimine sağlık raporu almak için gönderildiğimiz yazıyor. Askerlik şubesine gitmem gerekiyorsa oraya gitmeden önce aile hekiminden sağlık raporu çıkartabilir miyim çünkü aile hekimi evimin dibinde ve askerlik şubesi pek yakın değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemxxy -- 6 Aralık 2021; 17:41:40 >







  • Mezun olduktan sonra bazılarının ki askerlik sistemine yansıyıp o 2026 ibaresi bozuluyor bazılarının ki bozulmuyor istersen diploman ile şubeye gidip bozdurup tekrar 2 tıl tecil edebilirsin ya da arada bir kontrol edip 2026 bozulunca gidip o ara yaparsın işlemi ama 2 yılı geçirme😀


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.