Şimdi Ara

Dyson TR Rezillikleri. [Paranın üstüne yattılar. Kullanıyorlar]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhabalar,


    Dyson markası hakkında hiç böyle birşey yazacağım aklıma bile gelmezdi ama İllallah ettirdiler.



    Uzun araştırmalar sonucu ve Dyson müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmeler ile birlikte bebeğimiz doğduğu için ve odadaki nem seviyesi çok yüksek olduğundan dolayı 17 Haziran 2022 Tarihinde Dyson TR kendi sitesi üzerinden (Dyson Purifier Humidify+Cool Autoreact (Beyaz/Nickel)) model hava temizleyici / Nemlendiriciyi 10000 TL ödeyerek satın aldım. ,Ürün bana 20 Haziran 2022 tarihinde UPS kargo ile ulaştı.


    Ve aynı gün cihazı denemeye başladım cihazı ilk açtığımda Dyson Link için bağlantı yapmaya çalıştım. Hiçbir şekilde bağlantı yapamadım bunun üzerine Dyson müşteri hizmetlerini aradım bir şok daha. Cihaz Purifier modelinde WİFİ özelliği yok bir önceki model Purefier modelinde mevcut. Üst model cihaz çıkartıyor ama WİFİ özelliği kaldırıyorsun ilginç.


    Fazla kafaya takmadım. Cihazın haznesine suyu koyduktan sonra çalıştırmaya başladım bir hevesle.


    Ve tüm gece boyunca çalıştı gece kalkıp bakıyorum odadaki nem hala %70 seviyesinde. Sabah kalktığımda yine nem ve oda sıcaklığını kontrol ettiğimde oda sıcaklığı 26 derece nem %70 seviyesinde sabit duruyor. Ve kendimce hata yaptığımı düşünerek yine DYSON müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri hizmetlerinde ki arkadaş ile birlikte makineye reset attık ve 1-2 saat gözlemlememi istedi. Bu süre içerisinde yine hiçbir değer değişmiyor.


    Dünya kadar para vererek bir ümitle aldığım cihaz Vantilatör modun'da takılıyor. Bunun üzerine 21 Haziran günü iade talebi oluşturdum. Ve iş yoğunluğumdan dolayı kargo 23 Haziran tarihinde Packupp firması gelip kargoyu evimden teslim aldı ve DYSON'a teslim etti.


    Asıl süreç bugünden sonra başladı. Dyson müşteri hizmetleriyle yaptığım ilk görüşmede iadenin onaylandığını 3 - 10 iş günü içerisinde bankanın parayı kartıma iade edeceğini söylüyor. Peki dedim beklemeye başladı. (Bankalar iade yi aldığında genelde 1 gün içerisinde karta yansıtıyor.)


    Üzerinden 3 iş günü geçti Dyson müşteri hizmetleri ile yine bir telefon görüşmesi yaptım. Bu sefer ki Müşteri temsilcisi iade sürecimin devam ettiğini Depo'ları taşındığı için iadenin uzadığını söyledi.


    Depo = İade ? ne alaka dedim DEPO mu iade ediyor parayı sizin Muhasebe vb departmanınız yok mu sözde kocaman şirket.. Süreci hızlandırmak için talep oluşturdu ve aradan 1-2 gün geçti ve yine bir sonuç yok.


    Bunun üzerine şikayet sitesi üzerinden şikayet oluşturdum ve daha etkili olacağını düşündüm. Şikâyet sitesine girdiğimde gördüm ki benim almış olduğum cihaz ile aynı sorunu yaşayanlar 30 Gün parasını iade alamayanlar. Şok üstüne Şok. Ve o kadar çok şikayet var ki aklım hayalim durdu Dyson'ı böyle bir firma hayal etmemiştim.


    Şikayeti oluşturduktan sonra firmadan müşteri hizmetlerinden arandım. Depoları taşındığı için sürecin uzadığını tekrarladı. İade Dyson tarafından 3 - 10 iş günü arasında yapılıyormuş. Size bu hakkı kim verdi. Cihazı teslim aldınız işte 3 - 10 iş günü nedir.


    Sıradan bir firmadan alışveriş yaptığında cihaz eline geçer geçmez iadeyi yapıyor.


    Sözü fazla uzatmadan bugün 3 Temmuz ve benim iadem hala yapılmadı. Sitelerini kontrol ettiğimde cihaza 'da asgari ücrete gelen zam ile birlikte 2000 TL zam yapmışlar.



    Lafın kısası ben uğraşıyorum siz uğraşmayın ne kadar illet bir firma olduğunu şikâyet sitesinde şikayetleri okuduğumda ayrıca iade sürecinin bu kadar uzamasıyla öğrenmiş oldum.



    Edit: 7 Temmuz 2022 Hala daha iade gerçekleşmedi...



    Edit: 8 temmuz 2022 İade gerçeklemedi ve Araya bayram girdi.. Parayı kullandıklarına o kadar eminim ki... Şikayet sitesinde ki para iade şikayetleri artmaya başladı.



    Edit: 16 Temmuz 2022 hala iade gerçekleşmedi. 4 Temmuz'da sözde iade olacaktı. Yalan yalan üstüne. Gerekli şikayetlerde bulundum bakalım neler olacak göreceğiz.



    Edit: 20 Temmuz 2022 telefonla görüştükten sonra sürecin devam ettiği söylendi.. Biraz sert çıkınca iade gerçekleşti..



    Herkese iyi forumlar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OssiiE -- 20 Temmuz 2022; 21:33:46 >







  • Hocam Dyson dan elektrikli süpürge almıştım cihaz daha kargodayken cihaza 500tl indirim geldi , bende arayıp cihazı iade edip 500tl ucuza almak istediğimi söyledim , müşteri hizmetleri iade sürecimiz biraz uzun sürüyor muhtemelen o zamana kadar indirim biter biz size 500tl lik ekstra cihazda olmayan aparatları göndersek olur mu dedi kabul ettikten 2 saat sonra aparatlar kargoya verilmişti.Müşteri hizmetleri iyi çalışan bir firma trendyoldan aldıgım kulaklık garantisi sürerken bozuldu garantiye kargoladıktan 1 ay sonra param geri geldi kısaca teknolojik alette garanti , iade vb işleri uzun sürüyor ancak dyson müşteri hizmetleri oldukça kaliteli.

  • ethermanTr kullanıcısına yanıt

    Beni kızdıran asıl nokta sürekli yalan söylemeleri. Eğer düzgünce anlatsalar anlayışla karşılarım fakat her seferinde farklı bir şey söylüyorlar.


    İadeniz oynaylandı paranız 3 - 10 iş günü hesabınıza geçer diyen de kendileri... İade işleminiz devam ediyor diyende. Hızlandırma talebi açıyorlar sözde. Geri dönüş yapılacak deniyor üzerinden 4 gün geçti hala dönecekler  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OssiiE -- 4 Temmuz 2022; 2:40:2 >
  • Kredi kartıyla almadınız mı? Görüşmeleri mail yoluyla yapın elinizde kanıt olsun. İade takip noyu vs herşeyi güzelce yazın. Bankanıza başvurun ve harcama itirazı yapın. Banka uğraşsın ve paranızı size iade etsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dyson v11 hazne açma tuşunu kırdım musteri hizmetlerine durumu bildirdim ve 600 TL değerinde yeni hazneyi ücretsiz gönderdiler. Umarım sorununuz kısa sürede çözülür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugur.k U kullanıcısına yanıt
    Kredi kartıyla aldım evet. En son çare onu yapacağım bugünde hesaba olmaz ise iade. Teşekkürler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Buz_Adam32. kullanıcısına yanıt
    Kişiden kişiye göre değişiyor durum sanırım. :)

    Onlarıda biliyorum hediye gönderdiklerini örnek size gönderip başkasına göndermediğini.

    Eğer bugünde iademi yapmazlar ise Dyson İngiltere ile irtibata geçeceğim.

    Dyson TR pişmanlıktır sadece.

    Yurtdışında böyle değil Dyson

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.