Şimdi Ara

Dying Light [XBOX ONE ANA KONU] - TÜRKÇE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dying Light [XBOX ONE ANA KONU] - TÜRKÇE


    Dying Light – Çıkış Fragmanı



    -

    Dying Light geniş bir dünyada birinci şahıs, hayatta kalma aksiyon oyunudur. Gizemli bir salgın hastalığın tahrip ettiği şehirde vebanın meydana getirdiği aç düşmanları mağlup etmek için gıda arayın ve silah yapın. Virüs kapmış olanlar geceleri daha güçlü olurlar ve daha da ölümcül avcılar avlanmak üzere yuvalarını terkederler. Ertesi güne sağ çıkmak için yaşayın. İyi Geceler, İyi Şanslar.

    -

    Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2015
    Tür: Action-Adventure, Survival
    Dağıtıcı: Warner Bros. Interactive Entertainment
    Geliştirici: Techland

    https://gamefaqs.gamespot.com/xboxone/716477-dying-light
    https://www.metacritic.com/game/xbox-one/dying-light

    Resmi Site:https://dyinglightgame.com/

    -

    Ekran Görüntüleri:

    Dying Light [XBOX ONE ANA KONU] - TÜRKÇE Dying Light [XBOX ONE ANA KONU] - TÜRKÇE Dying Light [XBOX ONE ANA KONU] - TÜRKÇE Dying Light [XBOX ONE ANA KONU] - TÜRKÇE Dying Light [XBOX ONE ANA KONU] - TÜRKÇE Dying Light [XBOX ONE ANA KONU] - TÜRKÇE Dying Light [XBOX ONE ANA KONU] - TÜRKÇE Dying Light [XBOX ONE ANA KONU] - TÜRKÇE Dying Light [XBOX ONE ANA KONU] - TÜRKÇE Dying Light [XBOX ONE ANA KONU] - TÜRKÇE



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 15 Nisan 2021; 11:12:20 >







  • Dying Light'ın Yeni İndirilebilir İçeriği Hellraid Duyuruldu

    Dying Light [XBOX ONE ANA KONU] - TÜRKÇE

    Ocak 2015'te çıkan açık dünya aksiyon zombi oyunu Dying Light içerik desteği almaya devam ediyor.

    Geliştirici Techland, Dying Light'ın yeni ücretli indirilebilir içeriği Hellraid'i duyurdu.

    Bu yaz PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

    Techland'in piyasaya sunulmamış birinci şahıs, fantastik hack and slash oyunu Hellraid'i temel alan bu indirilebilir içerik yepyeni düşmanlardan oluşan bir zindan bölgesi ve o yeni düşmanları öldürürken kullanabileceğiniz yepyeni silahlar içerecek.

    "Her şey afetzedelerin tuhaf bir güç kesintisinin sebebini araştırırken Kule'nin bodrum katında bir arcade oyun makinesi bulmasıyla başladı. Bu tuhaf makineyi daha önce hiçbiri görmemişti. Neye bulaştıklarından habersiz, makineyi yukarı taşıdılar. Cehennemin dibine dalarken zorlukları tek başına göğüslemek veya arkadaşlarınla birlik olmak sana kalmış."



    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dying_Lightin_Yeni_indirilebilir_icerigi_Hellraid_Duyuruldu-101156.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 29 Nisan 2020; 22:24:4 >




  • Önce bir sözlerini tutup altyazı getirsinler.
  • Dying Light - Hellraid DLC - Çıkış Fragmanı

  • Türkçe olmuş mu arkadaşlar? Oyunu yüklü olan hiç kimse yok mu?
  • Evet oyun Türkçe gayet iyi olmuş
  • Microsoft Store'da oyunun enhanced edition versiyonu Türkçe olarak işaretlenmemiş ancak oyunun salt versiyonu Türkçe işaretlenmiş. Bir yanlışlık mı var acaba? Enhanced versiyona sahip olan var mı? Oyun o versiyonda da Türkçe mi?
  • Dying Light - Halloween Event Ends Soon!


    Dying Light [XBOX ONE ANA KONU] - TÜRKÇEDying Lightyoutube
    Get the most out of that spooky season! The Halloween event ends soon, so make sure to enjoy it while you still can! About the game: From the creators of hit titles Dead Island and Call of Juarez. Winner of over 50 industry awards and nominations. The game whose uncompromising approach to gameplay set new standards for first-person zombie games. Still supported with new content and free community events years after the release. Survive in a city beset by a zombie virus! Discover the hard choice you will have to make on your secret mission. Will loyalty to your superiors prove stronger than the will to save the survivors? The choice is yours… Follow us: Facebook: https://facebook.com/dyinglightgame Twitter: https://twitter.com/dyinglightgame Instagram: https://instagram.com/dyinglightgame Discord: https://discord.gg/dyinglight VK: https://vk.com/dyinglightgame
    https://www.youtube.com/watch?v=EJADp79N5r4
  • Valla kur yüzünden fiyat güncellemesi olur korkusu ile oyunu önsipariş verdim Şubat'ta cikcacak oyun cikmadan 10 gun önce parayı kesiyor Microsoft eger alma niyetinde olanlar varsa onsiparisi yapsın almazsa en kötüsü iptal eder ama zam gelirse daha oyun cikmadan kârlı olurlar
  • Selamlar;


    Yakın zamanda Dying Light Definitive Edition çıkmış ama bu pakete season pass dahil gözükmüyor mağazada.Definitive Edition da eksik dlc var mı? Bilgisi olan var mı acaba?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.