Şimdi Ara

Dying Light (2015) [ANA KONU] (96. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.942
Cevap
42
Favori
127.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dying Light'ın Hellraid eklentisi 23 Temmuzda geliyormuş. Bugün itibari ile önsipariş(32,90 TL) verenler bu hafta sonu betasına girebiliyor.
    Dungeon crawler türüne benzettiğim için bende hayal kırıklığı yarattı. Beklediğim bu değildi.
    https://store.steampowered.com/agecheck/app/1300710/

    Duyurusu;

    Piyasaya çıkışından beş yıl sonra, Dying Light'a oyun deneyimini değiştirecek heyecan verici yeni bir DLC geliyor. Piyasaya sürülmemiş karanlık ve fantastik bir evrende geçen birinci şahıs kesip biçme oyunumuz Hellraid'den esinlenerek yarattığımız yepyeni bir oyun moduna hazır olun. Evet, karanlık ve fantastik bir evren!

    Bu DLC'nin bambaşka dünyasını Dying Light'ın kıyamet sonrası dünyasıyla nasıl bağladığımızı merak edenler olabilir. Bu sorunun cevabı, garip bir elektrik kesintisinin ardından Kule'nin altında bulunan tuhaf bir cihazda gizli. Bir arcade oyun makinesine benziyor ama gerçekte, dünyalar arasında bir geçit görevi görüyor. Bu makineyi kullanarak kendinizi cehennem iblisleriyle dolup taşan korkunç bir kalede bulabilirsiniz.

    Bu cehennemsi dünyayı kendi içinde tutarlı yapabilmek için, kaleyi tamamen yeni iblis düşmanlarla doldurduk ve iblis öldürmeye yaraşır bir dizi fantastik silah tasarladık. Hellraid kendi ilerleme sistemine sahip ve seviyenizi geliştirerek yeni kılıçlar, çekiçler ve baltalar açmanız gerekiyor. Bu silahlar birer ekipman parçasından çok daha fazlası; her biri birer zafer hatırası. Zindanda atılacağınız her macera sonrasında kazandığınız paraları harcayarak aldığınız Hellraid silahlarını Harran'da gururla taşıyabilirsiniz. Kaleyi her ziyaret edişinizde, primleri alarak ödülleri arttırma seçeneğiniz olacak. Becerilerinizi ister tek başınıza ister arkadaşlarınızla birlikte (4 kişiye kadar) sınayın, zorlu bir mücadeleyle karşılaşacağınızdan emin olabilirsiniz.

    Dying Light - Hellraid PC, PS4™ ve Xbox One için 23 Temmuz'da piyasaya sürülecek. Steam üzerinden şimdi ön sipariş vererek, bu hafta sonu (26-29 Haziran) gerçekleştirilecek betaya erişim elde edebilirsiniz. İblislerle dolu dünyaya akın eden ilk kişilerden biri olma şansını kaçırmayın.





  • 1200-1400 hasar veren silahları nasıl alıcaz yardımcı olur musunuz . Oyunu bitirdim ama hala 400-500 kaşarlık silahlar var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda bir türlü the following’e geçemiyorum playstation’da. Following oynarken beni ana oyuna atti. Orada takildim kaldım. Her türlü silahim da duruyor halbuki. Yardım lütfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hellraid DLC paketi ertelendi.

    Betasında aldıkları bildirimler doğrultusunda normalde 23 Temmuz'da çıkacak olan bu ek paketi PC için 13 Ağustos tarihine ertelediklerini açıklamışlar.Ek pakette ertelemeye neden olacak ne tür bir hata yada hatalar vardı bilmiyorum fakat Dying Light 2 den gitgide umudu kesmeye başladım.Ne bir çıkış tarihi nede oyunla ilgili bir gelişme mevcut halbuki en çok beklediğim oyunlar arasında yer alıyordu.
  • samsun__ S kullanıcısına yanıt
    Sarı renkte silah yapabilmek için blueprintler bulmanız gerekiyor. Oyunu bitirdiyseniz kesin elinizde vardır bir kaç tane, craft ekranına bir göz gezdirin.
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Ek paketin pek bir esprisi yok. Beni örneğin hayal kırıklığına uğrattı. Dungeon Crawler böyle bir açık dünya konseptine oyuna yakışmıyor maalesef. Melee combatı zevkli, elimizde de çıkaramadığımız Hellraid konsepti var deyip böyle bir işe kalkışmışlar evden çalışırken.

    Dying Light 2 için ise dediğiniz gibi işler bence pek iyi gitmiyor. İlk önce şirket içi karışıklıklar meydana geldiği söylentiler çıkmış, en son da Chris Avellone taciz skandalı yüzünden oyun ile ilişkisi kesilmişti. Kendisi hem bu oyunda hem de Vampire Masquerade Bloodline 2 oyununda yazar/danışman olarak yer almaktaydı. Hatta yazdıklarını oyundan çıkaracakları söylentileri bile dolaşıyor.
    İlkbahar 2020'de çıkması planlanan bir oyunun en son ertelemesi ile çıkış tarihi bile bulunmuyor ne zamandır. Bu yıl için preorder yapacağım tek oyun diyordum, yalan oldu gitti.




  • lucky s L kullanıcısına yanıt
    Spoiler yazısına neden almıyorsun cümleni?
  • Oyuna gecikmeli olarak eklenen Hellraid paketi pek beğenilmemiş gibi duruyor.Oyunu aktif olarak oynamadığım için satın almadım fakat Steam yorumları çoğunlukla olumsuz,genelde yorumlar fiyatına göre çok kısa olduğu,herhangi bir yenilik içermediği,elde edilen silahların oyun içindekilere göre daha zayıf olduğu ve kendisini çok tekrar ettiği belirtilmiş.Geliştirici her ne kadar güncellemelerle bu paketi destekleyeceğini belirtsede ilk oyuna yeteri kadar içerik sundular.Bu nedenle eğer çıkacaksa 2.oyuna odaklanmalarının daha iyi olacağını düşünüyorum.En azından bir çıkış tarihi belirtilse çok iyi olurdu.
  • Seneler sonra tekrar başladım. 2-3 saat oynadım hiç sıkılmadım. Çıkışı 5 sene olmuş ama hala oynatıyor kendini. Özellikle müzikleri muazzam. Geceleri başla başına bir olay zaten.
    %100 Türkçe olmasıda ayrı bir güzel.

    Umarım 2. oyunda Türkçe olur.
  • Birlikte oynamak isteyen varsa eklesin Steam den

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu oyunda fast travel yok muydu ? haritanın bi köşesinden diğer köşesine hoplayıp zıplamaktan yoruldum :)
  • Hem pc hem ps4 de satın aldığım ve çok sevdiğim oyunun hellraid dlc si cıkınca malum ortamlardan deneyeyim dedim de bence satın almadan bir daha düşünün. ben dolana dolana 1 saatte bitirmişim 30 dk da bitiren gördüm Yt da. Yani içlerinde kalmasın diye zombi konseptiyle medieval konseptini birleştirmek istemişler ama böyle bişey parayla satılmamalı bence. Yine de ana oyunu 3 kez bitirsen de sıkmayacak oyunun yapımcılarına fazla sallamadan bitireyim de 2. oyunu bekleyelim. Mümkünse onlarda artık odaklarını 2. oyuna kaydırsın. 1 i oynadık defalarca çok da sevdik . Ama içerik içim yeterli bence artık.
  • Yaklaşık olarak 13-14 saat oynadım ve bitirdim. İlk başlarda yan işlere de bulaşıyordum ama çok beğenmedim yan görevleri öyle olunca da ana hikayeden gittim artık. Normalde böyle oyunlarda etrafı temizlemeyi severim. Fps bakış açısıyla hoplayıp zıplayınca anladım ki bir süre sonra beni yoruyor.

    Oyunun parkur mekanikleri gayet keyifli olmuş. Gerçekten iyi kotarmışlar. Daha önce Dead Island´ı da biraz oynamıştım ama bu oyun tabii kıyas kabul etmeyecek kadar iyi başarmış bunu. Oyunun görselliği pc de oynamama ve yüksek ayarlarda olmasına rağmen sarmadı açıkçası. İyi diyemem pek. Uzak çizim mesafelerini de beğenmedim.

    Silah çeşitliliği ve vuruş hissi güzel. Polis tüfeklerini filan aldıktan sonra ben dönüp bakmadım arkama artık. Yakın silahlarla balta orak gibi zombi kesmek çok uzuyor. Zombi çeşitliliği fena değil. Aklıma gelen 6-7 çeşit zombi var. Oyunda her taraf loot. İlk başlarda biraz topladım ama baktım olacak gibi değil göz önündekileri aldım artık. Oyunda yetenekler var. Yani rekabetçi oynamadıktan sonra normal zorlukta pek bir şey ifade etmedi benim için.

    Oyunun hikayesi meh. İyi değil çok çok da kötü diyemem. Karakterlere filan bağlanma arayanlardansanız benim gibi‚ pek umduğunuzu bulamazsınız. Mesela bir karakter ölüyor diyelim üzülmemiz bekleniyor yahu toplam 3 dakika filan gördüm karakteri ve dialoğunu nasıl üzüleyim :/ The Following DLC´si var ama hemen davranmadım. Hikaye pek merak ettirmiyor.

    Oyun Harran´da evet bildiğimiz Harran´da geçiyor. Farklı bir Harran burası. Cenk Tekin Tahir Mürsel Gürsel gibi isimler var garip. Mesela ana karakterlerden birinin ismi Jade ALDEMİR. Türkiye ismi hiç geçmiyor ama.

    Single´ı Co-op oynanabiliyormuş. Yalnız Cowboy takılmayı seven biri olarak açıkçası denemedim ama denemeyi düşünüyorum. Özellikle gece kısımlarında ortam epeyce geriliyor 1-2 kişi olsa düşeni kaldırsak filan fena olmazdı. Gece görevlerinde xp 2 kat veriliyor ama değişik arkadaşlar var zor oluyor

    Oyunun üzerine ekleyecek npc kısımları daha ağdalı bir hikaye gibi eklemeler var. Oynanış videolarından gördüğüm kadarıyla DL 2 baya baya sağlam geliyor. Bu oyundaki hemen hemen tüm eksiklikler giderilecek gibi duruyor. Oyundan genel olarak memnun ayrıldım.

    81/100




  • oyun sarar mi bilmiyorum ama normal paketi mi alsam yoksa aşagidaki paketi mi..season pass ve dlc.olmasi degermi yoksa normal paket yeterlimi

    https://store.steampowered.com/agecheck/sub/88801

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • legacy of kain kullanıcısına yanıt

    Yerinizde olsam Enhanced paketini alırdım. Ana oyunu sevdiyseniz, zaten ek pakete de bayılacaksınızdır. Ayrı bir harita, araç sürme vs bayağı iyidir. Tabii yine size kalmış.

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

    tesekkurler..alirsam heralde full olani alirim..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacılar oyun steam'de çalışıyor görünüyor sonra kayboluyor açılmıyor nedendir ki? Oyun dosyalarından girmeye çalıştım msvcp110.dll bulunamadı diyor oynayamadık iyi mi :/

  • arkadaşlar enchanted edition alsam normal oyuna sahip oluyor muyum ?

  • Night Stalker Batman kullanıcısına yanıt

    Enhanced yani Geliştirilmiş sürüm anlamına geliyor hocam. En son çıkan ve pek beğenilmeyen Hellraid ek paketi dışındaki bütün oyun-içi içerikler mevcut Enhanced sürümünde.

  • Son birkaç haftadır oyuna 2.defa başladım tekrar oynuyorum. En son ilk çıktığı dönem oynayıp bitirmiş çok sevmiştim. Gerçekten başarılı bir oyun hala bugün bile etkinlikler, güncellemeler ile destek vermeye devam ediyorlar takdir ediyorum.

    Oyundaki karakter gelişim hissiyatı çok güzel her açtığınız yetenek ile karakteriniz güçleniyor ve haliyle yapabilecekleriniz çoğalınca oyundan aldığınız keyif iyice artıyor.

    Parkur yapısı çok keyifli. Parkur için açılabilir yeni yetenekleri açınca iyice hızlanıyor çevik bir hale geliyorsunuz. Silah kullanmadan bile rahatça zombilerin arasından kaçabiliyorsunuz bu şekilde.
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.