Şimdi Ara

Dying Light (2015) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.942
Cevap
42
Favori
127.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • GİF




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yagami Iori -- 17 Ağustos 2013; 16:23:04 >




  • Techland, efektleri sona dayamış yine.
  • görüntüler harika
  • Oyun videosunu izledim.Dead ıslandda olduğu gibi silahı çok bol tutmuşlar.keşke biraz daha survivor ağırlıklı olsa,ortada gıda,muhimmat,takım taklavat arasak.üstüne bulmaca öğeleri vs. oldumu tadından yenmez.Fakat bu demek değilki oyun kötü.hayır oyun güzel hatta akşam daha çıldırmış zombilerin gelmesi bana ''Ben efsaneyim'' filmini hatırlattı.Bildiğiniz gibi o filimde virüs kapmış yaratıklar gün ışığında dışarı çıkamıyorlardı,fakat akşam olunca şehrin her yerinde ölüm saçıyorlardı.Bu oyunun oyunanış videolarındada bu filmi bana hatırlattı.Bekleyelim oyun çıksın ve oynayalım ağız tadıyla
  • 60 fps versiyonunu izlemek isteyenler icin linkhttp://dlfr2.gamersyde....Demo_720p_60FPS_ENG.mp4

    1 gb boyutunda link dikkat !

    Oyun bence harika olmus, üstelik pre alpha asamasinda daha.
  •  Dying Light (2015) [ANA KONU] Dying Light (2015) [ANA KONU] Dying Light (2015) [ANA KONU] Dying Light (2015) [ANA KONU] Dying Light (2015) [ANA KONU]




  • oyun güzel umarım survival öğeleri olur. malum dead islandda kola içiyoruz canımızı dolduruyoruz. gerçi buda deadisland gibi 8-9 saatte biticekse survival öğesi olmaz. çünkü 8 saat yemek yemese insan ölmez napsın yemeği
  • Beklentilerim yüksek bu oyundan.. En son gameplay ini de izledim ama korkum Dead Island'a benzemesi yönünde.. Dead Island ve 3 DLC si ve de Dead Island Riptire'ı oynadım bitirdim.. (Riptire'ı hiç beğenmedim) Benim sıkıntım şu; Offline ya da Coop diye ayırsalar şu görevleri (bkz Splinter Cell BlackList, Saints Row 4) çok güzel olur.. Yani Dead Island gibi tek tabanca oyunu oyna, ara videolarda aşiret gibi görün.. Hoşuma gitmiyor doğrusu..
  • Bayaa uzun bi vaktimi bu oyunla geçirceğim kesinleşti.hemde daha pre-alpha. birde bu oyun mmo olsa.of of tadından yenmez.
  • Dying Light'ın Ön Siparişlerine PvP Modu

    Hem yeni nesil, hem de bu nesil konsollarla birlikte PC'ye de geliştirilen Tech Land, ilk görüntü ve videolarıyla birlikte beğeni kazanmıştı. Warner Bros ve Tech Land, co-op odaklı oyunun multiplayerına yeni bir mod duyurdu.

    Belirtilenlere göre Dying Light'ın ön siparişlerinde "Be the Zombie" adında yeni bir multiplayer modu sunulacak. PvP odaklı olan bu multiplayer modunda oyunculara zombi olma imkanı sunulacak. Farklı farklı zombi sınıflarının yer aldığı bu modda her zombinin farklı yetenekleri, yetenek ağaçları da yer alacak.

    Şu an için bu modla ilgili herhangi bir video paylaşılmış değil. Ancak ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

     Dying Light (2015) [ANA KONU] Dying Light (2015) [ANA KONU] Dying Light (2015) [ANA KONU] Dying Light (2015) [ANA KONU] Dying Light (2015) [ANA KONU] Dying Light (2015) [ANA KONU]




  • Pvp modu super olur. En azindan hikayesini bitirince pvp akariz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay zeka olmuş gibi. Öyle zombilerin arasına dalıp ramboculukoynayamayacağız belli.
  • dead island serisinde 2 büyük hata vardı. ilk oyunda zombilere tekme atıp yere düşürünce kafasına atlayıp %100 tek vuruşta öldürüyoduk. nerdeyse bütün zombileri bu şekilde öldürmüştüm çünkü silahlar çok çabuk kırılıyodu. yani bizi saçma sapan şeylere yönlendirdi oyun. 2. oyun yani riptide da ise koşarak tekme atınca zombiler 20 metre uçuyolardı. eğer binesneye çarparsada anında ölüyolardı. bende buyüzden bütün zombileri koşup tekme atarak tek vuruşta öldürdüm. hatta bi saçmalık daha vardı koşmaya bile gerek yoktu. 1sn shifte basıp tekme atsanda uçuruyodun. yani ikinci oyunda da hiçbi silah kullanmadan oyunu bitirdim nerdeyse hiç zevk almadım. umarım bunda öyle saçma şeyler olmazda zevk alırız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -YAGAMİ-




    Oyun ''Survival-Horror'' tarzını mükemmel yansıtmış,harika bir oyun bizi bekliyor
  • Bu oyun tutaaaaaaaaaar.
  • Takip
  • "Dying Light, Yeni Bir Dead Island Değil"

    Dead Island serisinin geliştiricisi Techland, yeni nesil ve bu nesil konsollar için Dying Light adında yeni bir zombi oyununu duyurmuştu. Yayınlanan videolarıyla birlikte farklılığı zaten hissettiren Dying Light adına yeni bir açıklama Techland'den geldi.

    Oyunun yapımcısı Tymon Smektala, "Dead Island bizim ilk açık dünya projemiz olduğundan türle ilgili önemli dersler almamızı sağladı. Dying Light, Dead Island oyunlarına göre bambaşka bir oyun. Daha olgun ve daha ağır bir yapıda. Ayrıca hikayemiz de sürprizlerle dolu. Oynanış ise tamamen farklı."

    "Bir kağıtta Dead Island ile Dying Light'ın oynanış mekaniklerini karşılaştırsanız tamamen farklı sonuçlar çıkar. Dead Island, hack and slash tarzına kayan bir oyun. Ama Dying Light'ta birçok farklı mekanikler var. Dying Light'ın oynanış mekaniklerini yazmaya tek bir kağıt yetmez." açıklamalarını yaptı.




  • Dead Island'ı nedense bir türlü beğenememiştim ama yayınlanan gameplay'lerden bu oyun beklediklerim arasına girdi.Eğer gerçekten geceleri çarezi kalacaksak gerçekten iyi olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.