Şimdi Ara

Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.467
Cevap
32
Favori
78.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Johnny Silverhand

    Ne gibi bir önemi var ki sonraki günün?
    Gamescom açılış gecesi var hocam 30 küsür oyun gösterilecek ondan dedim, fakat sonra aklıma bir tane daha Microsoft konferansı olduğu geldi, Gamescom'da gösterilmezse orada gösterilebilir.
  • Buralara da bi geldik kullanıcısına yanıt
    Oyun cikacak mi o bile belli değil

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyundan tamamen umudumu kestim. Bu kadar sessizlik hayra alamet değil. Umarım bu gece ki Gamescom etkinliğinde bir şeyler gelir.
  • Piyasada bunun rakibi oyun yok çıksaydı keşke son 1.5 senedir oynayacak oyun yok gerçek anlamda(pcde)
  • Chris Avellone'nun atılması dışında olumsuz bir durum yok. Steam sayfası da neredeyse günlük olarak hareketlilik devam ediyor. 5 gün önce co-op, multiplayer tagı eklemişler. Zaten en son olaydan 1 ay önce son düzlüğe girdiğini söylediler. Son aşamaya geldiyse sıkıntı oluştuğunu sanmıyorum ki atılan adamda oyunun yönetmeni değil. Sadece sessiz kalıyorlar. Uncy adında topluluk forumu admini etkinlikte değilde bir duyuru olursa kendilerinin yapacağını söylemişlerdi.
  • Sarohan kullanıcısına yanıt
    Firma olarak kendilerini çok seviyorum amma sen bu oyunu nasıl ilkbahar 2020'de çıkaracaktın diye sormaktan kendimi alamıyorum.
    Bence ne kadar yalanlasalar da şirket içi karışıklıkların üstüne birde Avellone'un kovulması işin tuzu biberi oldu. Aynı şekilde Vampire Masquerade 2 de.
    Steam güncellemeleri beni çok bağlamıyor açıkçası; Oynanış videosu istiyorum, oyun ile ilgili yeni bir tanıtım videosu istiyorum. En azından önsiparişe açılsın, yine olumlu karşılarım.
    Geçenlerde donanım hediyesi olarak ikinci oyun hediye veriliyordu, dedim herhalde bir canlanma olacak ama yine hareket yok. Bir sonraki Sony/Microsoft sunumunda yine yer almazsalar bu yıl yalan olur. Çıkış tarihi de Şubat 2021 diyeyim bence.
  • Steam veri tabanında hareketlenmeler var. 4 yıldır güncellenmeyen Pinhead adını koydukları sürümü güncellendi. Net geliyor diye bir şeyi işaret etmiyor belki ama 2020'de hala görebiliriz demek olabilir. Yeni konsolların çıkışıyla belki bir umut olur.


    Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sarohan

    Steam veri tabanında hareketlenmeler var. 4 yıldır güncellenmeyen Pinhead adını koydukları sürümü güncellendi. Net geliyor diye bir şeyi işaret etmiyor belki ama 2020'de hala görebiliriz demek olabilir. Yeni konsolların çıkışıyla belki bir umut olur.


    Yalniz efsane takip bu helal...





  • Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe
  • Bayağı yaklaştık gibi Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe 

  • Bu yıl çıkmayacak gibi görünüyor. 2021 kesin gibi. Bu arada firmanın Twitter gönderlerinden birine oyunun geliştirilme süreci nasıl gidiyor sıkıntı var mı diye sormuşlar. Herhangi bir sıkıntı olmadığını geliştirilmeye devam ettiğini söylemişler. Haberi yapan site çok büyük değil çoğu büyük haber mecralarında görmedim. Yine de bir hareketlilik var.


    https://phonemantra.com/dying-light-2-development-is-progressing-smoothly-but-techland-is-not-ready-to-name-a-release-date-yet//


    Twitterdaki mesaj doğruymuş.


    https://mobile.twitter.com/DyingLightGame/status/1324027851629355009




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 7 Kasım 2020; 0:57:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dun geceki TGA etkinliginde de haberi cikmamis.
    Adamlar bu yil butun etkinlikleri pas gecti. Ulan ne hayallerim vardi, uygun fiyata ve Turkce gelir falan diyordum.
    Simdi cikacagina olan inancim bile azaldi. Firma da vukuatli, Hellraidi de iptal etmislerdi.
    Umarim sorunsuz ve en uygun zamanda cikisini gerceklestirir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

    Çıkış tarihi verilmesindense verilmeyip sorunsuz çıkmasını umuyorum ve istiyorum son olaylardan sonraDying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 28 Aralık 2020; 20:51:31 >
  • R-10 kullanıcısına yanıt

    Olay biraz b.ka sardı gibi hocam. Adamlar oyun 2021'de gelecek demek yerine yeni bilgiler gelecek diyor.. Hoş haberin kaynağı da Discord kanalları.Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe 


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dying_Light_2den_Yeni_Bilgiler_2021de_Geliyor-107015.htm

  • 2021 de yeni bilgiler gelecekse bu oyunu 2021 de oynamak biraz uzak bir ihtimal olacak gibi,istek listemde her daim en üst sırada kalmaya devam edecek olsada halen ilk oyuna içerik,kozmetik ürünler vs ile uğraşmak yerine 2.oyuna tamamen odaklansalar bence daha iyi olur.Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe Gerçi Dying Light etkinliklerinde 2.oyunu soran bir kişiye geliştirici ekibinden ilk oyuna ufak bir ekibin baktığını ve geriye kalanların ise tüm odağının 2. oyun olduğunu belirten bir yanıt gelmişti fakat yeni haberleri 2021 de alacaksak beklentimi en iyi ihtimalle 2021 sonu olacak şekilde düzenliyorum.Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe 

  • Vaat ettiklerini gerçekleştirsinler de hedef 2023 de olur. Bence çıkış tarihi vermeyip ön siparişe açmamaları çok iyi. Hazır olduğunda alırız. Gerçi ekonomimiz yerinde durmadığından ön sipariş ne kadar gecikirse bizim için fiyatı aynı oranla artacak. Yine de hazır olmadan çıkıp patlamasından iyidir.

  • Beklemeyin yahu. Bırakın zamanı geldiği zaman çıkacak zaten adamlar da para kazanmak istiyor sanki çıkarmak istemiyorlar mı onlar da. Anlamıyorum arkadaş bu erteleme haberleri tarih olmaması falan neden atarlıyor sizi ben anlamıyorum. Yahu adam sana gıcıklığına mı erteliyor bu oyunları. Tonla kod var neresinden ne çıkacağı belli değil hata varsa erteleyecek onlar da insan ya. Ertelendi mi başlıyor millet saydırmaya. Yok vermeyeceksin bunlara tarih marih çıktığı an çıktı diyeceksin bitti. Şu sabırsızlar yüzünden oyunlara bir haller oluyor.


    2029'da çıkar umarım. Dying Light 2 oynamasa alevler içinde can çekişecek sanki.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 29 Aralık 2020; 19:17:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    Beklemeyin yahu. Bırakın zamanı geldiği zaman çıkacak zaten adamlar da para kazanmak istiyor sanki çıkarmak istemiyorlar mı onlar da. Anlamıyorum arkadaş bu erteleme haberleri tarih olmaması falan neden atarlıyor sizi ben anlamıyorum. Yahu adam sana gıcıklığına mı erteliyor bu oyunları. Tonla kod var neresinden ne çıkacağı belli değil hata varsa erteleyecek onlar da insan ya. Ertelendi mi başlıyor millet saydırmaya. Yok vermeyeceksin bunlara tarih marih çıktığı an çıktı diyeceksin bitti. Şu sabırsızlar yüzünden oyunlara bir haller oluyor.


    2029'da çıkar umarım. Dying Light 2 oynamasa alevler içinde can çekişecek sanki.

    Ben dahil son mesajları atanlar zaten sizinle aynı düşüncede. Siz neden gerildiniz bu kadar? Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe 





  • Dante kullanıcısına yanıt

    Sen ne diyorsun hocam? Adamların tarih vermesine gerek kalmadı zaten direk donanımlarla hediye verdiler oyunu "daha çıkmadan" Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe  Avellone olayından sonra banko oyuna baştan başlandı gibime geliyor yoksa baya baya bu sene çıkıyordu oyun. Yazık ettiler. Adam her ne kadar tacizci olsa da kalemi baya kuvvetliydi. Şimdi baştan yepyeni bir hikaye yazıyor olmaları baya baya çıkış tarihini de ileri attı. Şahsen hikaye ve RPG olarak zerre beklentim de kalmadı bu kadar haber gelmemesinden sonra. En iyi ilk oyun gibi bir hikayesi olur ki o da vasattan öte değildi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Frost

    Ben dahil son mesajları atanlar zaten sizinle aynı düşüncede. Siz neden gerildiniz bu kadar?  



    Alıntıları Göster

    Vallahi genel patlama oldu bende şu aralar her oyun buglı çıktığı için. Zaten forum özelinde değil genel konuşuyorum yani yerlisi yabancısı çünkü yabancılarda da böyle bir ertelenme oldu mu direkt başlanıyor saydırmalara. Oyuncu da değil yayıncısı hissedarı bilmemnesi sürekli bir rush halinde yapımcılar. Sonra patchlerle yamayana kadar oyunu buglı bitirip geçiyoruz zaten. Onun siniri zıpladı Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe 


    @Hudson51





  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.