Şimdi Ara

DX RACER Tank Series Profesyonel Oyuncu ve Çalışma Koltuğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar bu konuyu hem tanıtım hem de sorun bildirimi için açayım dedim. DX Racer Profesyonel oyuncu ve çalışma koltuklarını bildiğiniz üzere ülkemizde ''Adore Mobilya'' firması tarafından satışı yapılmaktadır.

    Kan-damar dolaşım sistemini dikkate alarak hareketlilik ve kullanım bakımından paraya kıyıp kardeşim için bu koltuklardan sipariş vermeye karar verdim.

    Normalde 130-150 kg kapasiteli modelleri mevcutken almışken daha sağlam bir şey olsun dedim 204 kg kapasiteli en büyük seri olan Tank serisinden sipariş verdim (1 ay 12 gün önce -1649 TL alındı). Açıkça diğer özellikleri baz almadım sadece taşıma kapasitesine göre aldım.Bir de bacak açıldığında yanlara değip sıkışıp-sıkışmama durumlarını dikkate aldım.Bu arada kardeşimin ölçüleri 122 kg -176cm boy var.

    Gelelim Sorunlara

    1. Adore sitesinde satılan sandalyeler ürünün eski versiyonuymuş.(Kolluk kısmından bariz ayırt edilebilir)
    2.Ürünün sırtlığının sağ tarafında 1.2 cm civarı ufakta olsa bir yırtık vardı.Zaten kargo geldiğinde bayabi hırpalanmıştı.İlk geldiğinde yırtık için müşteri hizmetlerine mail attım bölgede internet kesintisi olduğundan öylece kaldı üstelemedik.
    3.Bunları bir tarafa bıraktım daha 2 ay dolmadan bu kadar dayanıklı malzeme kullanıldığı söylenen bir üründe fotograflarda görülen ufak eğilmeler meydana geldi.3 tarafta eğilme mevcut en belirgini resimde gösterildi.(Dikkat: kapasitesi 204 kg ,kardeşim 122 kg ve kullanım talimatlarına harfiyen uyup bunun dışında ürünün özelliği olan geriye yatırıp dinlenme durumu da ufak birkaç deneme hariç kesinlikle olmamıştır.Sadece kardeşim,ders çalışmak için kullanmaktadır)

    (Eğilme problemi önemli olduğu için işlevsel problem oluşturursa garanti süresi bitmeden parça değişim talep edeceğim sonucu buradan güncellerim.)



    Ürün,parça,gelen kargo,yırtık,sorunlu parça resimleri












    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daywalkerrrr -- 30 Aralık 2016; 19:46:49 >







  • Bu DX Racer aynı Razer gibi şişirme bir firma 1650 TL ye en kral ofis koltuğu alınır hemde eve getirip kurulum yapılır teslim edilir sırf görünüşü para ediyor bu koltukların.
  • bu fiyat çok fazla sırf görünüş için verilmez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReflexAction

    Bu DX Racer aynı Razer gibi şişirme bir firma 1650 TL ye en kral ofis koltuğu alınır hemde eve getirip kurulum yapılır teslim edilir sırf görünüşü para ediyor bu koltukların.

    Birkaç tane ofis koltuğu vardı hatta daha uygun fiyatlı lakin yan destek kısımlar bacakları sıkıştırır diye eledik.Diğer bir kriterimiz sağlam olmasıydı ama bu aldığımız tank modelinde resimde gösterdiğim hafif eğilmeler oldu sözde yüksek kalite endüstriyel çelik kullanılmış. Şuanlık kullanımı engellemediği için öyle kullanıyor.
    Artı yanı hareketlilik,bacaklarını rahat ettirmek isteyenler için ideal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daywalkerrrr -- 21 Aralık 2016; 23:58:8 >
  • daywalkerrrr D kullanıcısına yanıt
    hocam siz hatayı başta yapmışsınız ben 1650 TL ye ofis koltuğu alacağım kutu yırtık ürün hasarlı gelecek olduğu gibi geri gönderirdim kargoyu teslim almazdım bile.
  • Aynen haklısın,normalde hakikaten kutu içini bayabi korunaklı yapmışlardı artık kargoda ne yapmışlarsa ...bir de videolar ve kataloglarda öyle bir anlatılmışki dedik herhal yırtılmaz,yanmaz,eğilmez bir şey.
  • Merhaba konu ile ilgili gelişme varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • semizekrem S kullanıcısına yanıt
    Arkadaş öylece kullanmaya başlamış zaten tedbiri işlem yapmamış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam,yırtık öylece duruyor eğilmede ise çok ufak bir ilerleme var.Garanti bitmeden ilgili parçaları değiştirteceğiz nasipse.

    Alacaklar sağlık odaklıysa özel yaptırmalarını tavsiye ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daywalkerrrr -- 23 Kasım 2019; 1:34:6 >
  • Dün yaklaşık 2 yıldır kullanılan dxracer formula serisi bir koltuk gördüm iskeletin üstündeki malzeme ince gibi olmasına rağmen konforlu ve dayanıklı hissi uyandırdı bende altındaki bir parça bozulmuş parçanın yenisini alacak, yıpranma sol dizin arka tarafinin temas ettiği yerde küçük bir parça ve yastıklarında vardı o kadar ama bu kullanan arkadaş internet cafeci kilolu bir arkadaş ve bu süre zarfında üstünde yatıp sabahladigi çok geceler olmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-64EE39165 -- 28 Mart 2017; 18:19:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam tecrübe ettikçe DX RACER OYUNCU koltuklarının para tuzağı olduğunu malesef anlıyoruz . Sağlık diye en iyisini alalım dedik ama bu kadarda olmaz.Oturma yerinde deri pul pul dökülmüş dikişler patlamıştı artık estetiği kalmamış diye dedik süngeri saran deriyi veya komple deri kaplama süngeri değiştirelim. . Adamlar dalga geçer gibi basit bir şeye yedek parça yok diyip KOMPLE ALT AKSAMI DEĞİŞTİRMEM GEREKTİĞİNİ, söyledi. Komple alt aksam 579 TL. Yanlış duymadınız basit bir deri kılıf için sünger değil komple ALT AKSAM parçasını değiştirmemi söylediler.
  • daywalkerrrr D kullanıcısına yanıt

    Hocam aynı koltuğu almayı düşünüyorum, şuan koltuk ne durumda?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hüsnü008 H kullanıcısına yanıt

    Merhaba Hocam çok uzun zamandır siteye giriş yapmadığım için mesajınızı yeni gördüm. Eğer halen koltuğu almadıysanız iyi yapmışsınız çünkü şuan koltuğun sadece oturulan yeri değil bütün derisi pul pul dökülüyor artık dökülen şeyleri toplamaya yetişemiyoruz ayrıca oturulan süngeri, alttaki demir kestiği için artık sünger işlevini yitirmiş. Yedek parça olarak yaslanılan ve oturulan kısmı değiştirsem zaten sıfır parasına yakın birşey geliyor. Dolar bazlı bir ürün uzak durun derim. Şuanki tecrübem olsaydı bu koltuğu almak yerine saniyede bu koltukta kullanılan sünger cinsinden özel bir koltuk yaptırırdım. Zaten zaman bulduğumda yedek parça almak yerine onarımını sanayide yaptıracağım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daywalkerrrr -- 19 Ekim 2021; 8:15:14 >
  • daywalkerrrr D kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam, ben de calitte marka aldım araştırdıkdan sonra zaten şuanlık iyi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu görmem iyi oldu yıllar sonra kendime ağırlığı iyi taşıyan koltuk alıcaktım. 2. El 3000 e gelicekti ama çok gereksiz bir parça fiyatı olduğunu gördüm.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.