Şimdi Ara

DVR Cihazi ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Asagidaki linkteki kamera elimde mevcut. Bir adette avenir marka hibrit model kayit cihazim var. Bu kayit cihazina asagidaki linkteki kamerayi yani cloud izlenebilen kamerayi dvr cihazima ekleyebilir miyim? Kayit izleme icin?


    C4U Akıllı Güvenlik Kamerası 360 Derece Dönebilen Kızılötesi Gece Görüşlü IP Kamera HD 1080p - 637JBU

    https://www.hepsiburada.com/c4u-akilli-guvenlik-kamerasi-360-derece-donebilen-kizilotesi-gece-goruslu-ip-kamera-hd-1080p---637jbu-p-HBV00000P3T84?magaza=Hepsiburada








  • Merhaba, hybrid kayıt cihazları modeline göre 1 veya 2 kanal ip kamera destekliyor. Kameranızı modeme bağladıysanız aynı modeme dvr cihazınızı da bağlayıp ağ üzerinden ekleyebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Makrotek

    Merhaba, hybrid kayıt cihazları modeline göre 1 veya 2 kanal ip kamera destekliyor. Kameranızı modeme bağladıysanız aynı modeme dvr cihazınızı da bağlayıp ağ üzerinden ekleyebilirsiniz.

    bulut kamera ama bu? Ayni aga bagli kamera bir turlu baglayamadim. Baglanamadim. Bilgileri manul giriyorum ama olmuyor

  • Merhabalar,


    Bende iki adet internet hattı var birinde bilgisayarlar bağlı, diğer hatta sadece dvr kayıt cihazı bağlı yani dvr kayıt cihazı tekbaşına ttneti kullanmakda ip adresi 192.168.1.1 diğer hat superonline o ise 192.168.2.1 ve bilgisayarlar 192.168.2.1 e bağlı ve bu bilgisayarların birinden dvr kayıt cihazını izlemek istiyorum cms de yeni cihaz eklerden tarattır dediğim zaman 192.168.1.1 modemine bağlı dvr cihazını buluyor fakat ekle dediğim zaman eklemiyor ama cihazı taramada buluyor.

  • bypascal B kullanıcısına yanıt

    Yerel tarama yapmak yerine cms programında p2p üzerinden id ile izlemeyi seçin

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.