Şimdi Ara

DÜZELDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DÜZELDİDÜZELDİDÜZELDİDÜZELDİDÜZELDİDÜZELDİDÜZELDİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 20 Ağustos 2019; 15:52:17 >



  • İnternet sorgulamaları gerçeği yansıtmıyor. Birbirinin tersi olan iki örnek vereyim;

    Arkadaş sorgulama yaptığında çoğu sorgulama servisi "0" gösterdi; aynı sorgu bitişik apartmanı "16-32" gösteriyordu. Telefon açtığında "8" verebiliriz dediler. Türknet ise "YAPA var 100'e kadar veririz" dedi, hemen işlemleri başlattı ama sonuç olarak 8'in üzerinde alamadı, upload hızı ise "0.05" e kadar düştüğü "0.6" yı ise geçmediği görüldü. Onlarca defa şikayet bırakmasına rağmen "çözüldü" mesajı aldı ama hiçbir şey çözülmedi. Telefonla ulaşabildiğin müşteri hizmetleri bile yok; sadece arıza kaydı bırakıyorsun, iki gün sonra "çözüldü" diye mesaj geliyor.

    Benim örneğimde ise Vodafone 90 mbit'e kadar veririz dedi; internetten sorgulama yaptığımda ise 80 mbit küsüratlı rakamlara ulaştım. Vodafone'a geçmeden önce Superonline 16'lık kullanıyordum, eşek yüküyle kopma oluyordu. Neyse, Vodafone ile 64'lük sözleşme yaptım, DL 22'yi UL 4'ü asla geçmedi. Birkaç kere şikayette bulundum ama hiçbir çözüm yoktu; sözleşmenin yarısını bile sağlayamadılar. Sözleşmem geçen sene bitti. Yeni sözleşme yapmak istediklerinde "8" verebiliriz diyorlar. İnternetten de adres ile sorgulama yapıyorum "8 ADSL" çıkıyor; ama ben "22 mbit VDSL2" kullanıyorum. 22 Kullanırken neden 8'e geçeyim ki, mal mıyım? Ayrıca 22 kullanabildiğim gerçeğini de kafaları basmıyor, ezberden "8 verebiliriz" diyorlar başka bir şey demiyorlar. Bir yıldır sözleşmesiz devam ediyorum; Onlar "8" veririz demeye devam ettikçe de sözleşmesiz kullanmaya devam edeceğim.

    Sonuç olarak, sorgulamalar da sözleşmeler de gerçeği yansıtmıyor. Bu servis sağlıyıcıların içerisinde işini bilen bir avuç mühendis var; onların dışındaki saha ekipleri, müşteri hizmetleri ve satış/destek vesaire, sürekli müşterileri başından savmaya çalışan ve ezbere konuşan çalışanlardan oluşuyor.

    Umarım çözüm bulursun. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.