Şimdi Ara

Düzce’de aşı olan gençlere çekilişle bisiklet ve birçok hediye verildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt

    CSB yazmayan adam bana aşı karşıtlarını eleştirdiğim için şizofren mi diyor? Aşı olmayan aşı olanlara çip takıldığına, insanları öldürdüğüne ve insan soyunu azalttığına inanan sen değil de biz mi şizofreniz? Bence CSB yani Canını Sahibine Bağışlayan adamların yani sizlerin biz bilime inananlar ile alakası yok. Asıl şizofreniyi yaşayan bizzat aynada kendin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 9 Ekim 2021; 17:39:19 >
  • Consiecould C kullanıcısına yanıt

    cami demişsin de hiç minare yok la fotodaNormalde 5-6 tane olması lazım

  • Geçmiş olsun.
    Savunsunlar da fakat karşılarındaki kişilere hakaret etmeden savunamıyorlar.
    İşin acı tarafı nestle ve marlboro firmalarınında ilaç firması satın almaları.
    Pfizer'ın geçmişini araştırmadım , bir abd firması, başında (sözde) Türkler'in olduğu , 2008 de kurulmuş biontech ile ortaklık yapması bana mantıklı gelmiyor.
    Pfizer bu ülkeye 1957 de gelmiş , 1960 lar da bozuk süt tozu ve kısırlık , çocuk felci gibi konularda dönüyor .
    O dönemlerde ilkokula gidenlere sordum içtiklerini söylediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • raunk kullanıcısına yanıt

    Onu begenmis zaten. Ulke bu durumda olunca toplumca espri anlama kapasitemiz dusmus. Düzce’de aşı olan gençlere çekilişle bisiklet ve birçok hediye verildi 

  • monacomen kullanıcısına yanıt

    Ben aşının ilahi bir şey olduğuna inanmıyorum. Bir şey çalışıyorsa(bağışıklık sistemi) fazla kurcalama (zırt bırt aşı olma ilaç alma) felsefesine inanıyorum. Bir yerim kırılsa kesilse doktora giderim tabi.


    Ayrıca aşı karşıtları kimden niçin para alsın? Bundan kimin ne çıkarı olabilir? Aşırı mantıksız. Aşı karşıtı olan doktorlar genelde fakir oluyor zaten.

  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt

    Bir şey çalışıyor ise bozmamak için aşı olmamalı diyorsun. Ama ortada öldürücü virüs tehlikesi var iken aşı tedbiri almamak saçma. Çocukken hepimiz sağlıklı doğuyoruz ama ilerideki hastalıklara karşı 12 önemli aşıyı oluyoruz. O zaman bu aşıları da çocuklarınıza yaptırmayın ve şansınız deneyin.


    Trafik boşken ve 60 km gidersen emniyet kemeri takmamanı anlarız, ama trafik yoğun ve akıcı iken ve o yolda çok fazla trafik kazası oluyor ve ölümler fazla ise emniyet kemeri takmamak tamamen ahmaklıktır.

  • TheDanışma kullanıcısına yanıt

    bunların kendisi a$ısız zaten. toplum %90 falan a$ı olsun biz olmayalım arada kaynar gideriz hastalık da biter derdindeler.

  • monacomen kullanıcısına yanıt
    Yav bak hepiniz aynı şeyi söylüyorsunuz. 3 aydır millete aşı olun diye söyleniyorsunuz, kimse olmuyor. Ölüm sayısı aynı gidiyor. Kışa doğru güya artırırlar ooo covid öldürüyor bilmem ne. Saçmalık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt

    Manipülatörler. Yok virüs yalan yok aşı masal, aşı olmayın ölüm yok filan fistan diye kandıranlar. Sizin peşinizden giden gençlere acıyorum, kim ki bu yazarlar, bunlara inanıp aşı olmuyorsunuz, şunların evine gidin bakın bakalım nerenin bayrağı flaması çıkar. Türkleri ve Türkiye'yi gerçekten bu vatanı seven biri böyle ikna çabaları ile binlerce insanın canına kast etmez.

  • monacomen kullanıcısına yanıt

    Aşağıdaki fotoyu incele bi. Adamlar kendileri üretiyor yine FDA'den kendi adamları sayesinde onay alıyorlar. Medyada da adamları var biri terso yaparsa anında sansür.


    Türklerden gireceksen madem, elin Almanının ürettiği aşıyı ben niye olayım? Adam başka ülkelere farklı bize farklı gönderiyorsa? Bunu inceleyemiyorsun da. Aşının içeriğini adamlar söylüyor sen inceleyemiyorsun, yasak. Türkmüş nah Türk. Baştakiler de Türk tabi güya ama işte. Almancının teki işte.

    Düzce’de aşı olan gençlere çekilişle bisiklet ve birçok hediye verildi
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt

    Bu kadar gayretli ve boş provokatör az bulunur helal olsun ama pes etmiyorsun işinin hakkını veriyorsun maşallah. Neymiş Alman malı aşıyı niye oluyum muş. Almanlar bize farklı aşı yollayıp bizi öldürerek topraklarımızı ele geçireceklermiş. Bu gün mü geldi aklına bu. Bu kadar yıldır Alman malı ilaç, kozmetik, yiyecek, içecek, beyaz eşya, elektronik ve ev temizliği malzemesini satın al, bütün evinde barkında kullan, onlardan zehirlenme ama aşıdan zehirlenip öldüreceklerine inan. Vay be. Ama sorarlarsa çok Türksün çok milliyetçisin aslında Türk insanının sağlığını düşünüyorsun. Yemezler. Sen önce evindeki Alman ürünlerinden yiyecek içecek ve ilacından vaz geç sonra burada enayileri aşı olmamaya ikna edersin, Almanlardan korkuyorsan Çin aşısını kullan, Rus aşısını kullan veya Turkovac kullan hatta gönüllü ol ne duruyorsun.


    Bir de bu boş provokatörer hep ayın şeyi yapıyor bir resim koyuyor ama illa İngilizce olmalı ki herkes farklı tercüme etsin anlaşılamasın ama sanki önemli bir şeymiş gibi sansın. Bir de link veremezler, bom boş içeriklerle adam kafalama derdindeler sana söyleyeyim artık bu trollüklere ilkokul çocukları bile düşmüyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 15 Ekim 2021; 12:8:38 >
  • bisiklet verirler de a$ı olduktan sonra sürebilir misin?

  • monacomen kullanıcısına yanıt
    İlk paragrafa da hiç cevap vermemişsin bakıyorum. Veremedin mi yoksa?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt

    Seni akıl sağlığından dolayı ciddiye almamayı tercih etmiş olabilirim hatta tam olarak öyle. Kuyruğunu kovalayan tilki gibi davranma ve beni kovalamayı bırak yazamayan adam. Çünkü bir gerçeğin yok.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.