Şimdi Ara

düş güşler yüzünden Dolar ve Euro yeni tarihi rekorunu yaptı dolar 13.50 euro 14.47 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
3.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dedem berberdi. Annem dahil altı çocuk yetiştirdi. Sözüm bu kadar.

  • Reyiz dün "Ekonomik Kurtuluş Savaşındayız" dedi zaten. https://youtu.be/lOBeR4ykQdY




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 23 Kasım 2021; 11:57:19 >
  • @kerimcem gel buraya gel.


    3 dk içinde 11.70'ten 12.50 ye doların nasıl yükseldiğini, neden güzel bir şey olduğunu anlat bize ahlaksız partizan!

  • astegon kullanıcısına yanıt

    favoş da gelsin bi şey soracam onadüş güşler yüzünden Dolar ve Euro yeni tarihi rekorunu yaptı dolar 13.50 euro 14.47 düş güşler yüzünden Dolar ve Euro yeni tarihi rekorunu yaptı dolar 13.50 euro 14.47 

  • 10 kuruş düştü, şimdi gelirler nasıl da düştü derler, 999999 IQ düş güşler yüzünden Dolar ve Euro yeni tarihi rekorunu yaptı dolar 13.50 euro 14.47 düş güşler yüzünden Dolar ve Euro yeni tarihi rekorunu yaptı dolar 13.50 euro 14.47 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 23 Kasım 2021; 12:14:0 >
  • Reiz cuma gunu mujdeyi versin ozaman siz gorun dolar 2 tl olucak
    Yarim ekmek et doner ise 1 tl hemde et et

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • astegon kullanıcısına yanıt

    dur hocam o dolar çeviriyor şuanda düş güşler yüzünden Dolar ve Euro yeni tarihi rekorunu yaptı dolar 13.50 euro 14.47 

  • Kerimcem forumda gördüğüm en boş beleş adam. Bunun aklına uysalar dolar düşüyordu. düş güşler yüzünden Dolar ve Euro yeni tarihi rekorunu yaptı dolar 13.50 euro 14.47 

  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Zaten alayının şimdiki gençleri yani bizleri anlamamasının nedeni değindiğiniz konular.Hayatlarında hiçbir zaman zorluk çekmeyen gerçek şımarık nesil onlar ama bunun farkında bile değiller.Bunların yokluktan anladıkları kendi dönemlerinde var olmayan teknolojiler...Adamlar kendi gençliklerinde cep telefonunun, internetin, bilgisayarın vs olmamasını yokluk olarak değerlendiriyorlar ama o dönem de henüz bunlar icat edilmemişlerdi bile...Bunu bile düşünemiyorlar.Adamlar daha icat edilmemiş eşyaların var olmamasını 'yokluk' olarak değerlendirirken bugünkü gençlere 'nankör' demeleri midemi bulandırıyor.


    Onların gençliklerinde teknolojik imkanlar belki kısıtlıydı ama bugünküne oranla hayatları daha kolaydı.Söylediğiniz gibi çoğu 25 yaşına varmadan çoktan evlenmiş olurdu,bir yerde işleri hazır olurdu.Dahası lise bitirebilen herkes anında devlette memur olurdu.O nedenle ''okuma yazma bilenin memur olduğu nesil'' diye boşuna söylemiyorum.Mesela Hababam Sınıfı Sınıfta kaldı filminde Mahmut Hocanın gözde öğrencisi Ahmet Çamlıca Lisesini bitirir bitirmez anında öğretmen olarak işe başlıyordu.Üstelik 17-18 yaşındayken..Bugün ise üniversite bitiren üstüne yüksek lisans yapan hatta doktora yapan öğretmen adayları bile KPSS iletiyle boğuşup duruyor.30 yaşına geldiği halde hala daha babasının annesinin eline bakmak zorunda kalıyor.Ama zamanında sırf okuma yazma bildiği için devlette memur olabilen dayılar bu gençlere ''siz iş beğenmiyorsunuz'' diyebiliyor.Bunlar kadar şımarık ve cahil bir nesil sanırım Dünyanın hiçbir ülkesinde yoktur..


    Dahası dediğiniz gibi alayına miras olarak birşeyler kalmış vaziyette hayata başladılar.Bizler gibi dımdızlak vaziyette değil...Mesela benim dedeminde birçok bağı,bahçesi,tarlası vs varmış ama erken yaşta vefat edince dedemin kardeşleri dedemin mirasını kendi aralarında çar çur etmişler.Babam o yaşlarda çok küçük olduğu için (9 yaşında) mirasa sahip çıkamamış.Eğer dedem erken yaşta vefat etmeseydi babama da yüklü bir miras kalacaktı.Dahası anne tarafındaysa dedem evin tek çalışanı olduğu halde üç çocuk büyütmeyi başarmış.Üstelik bunu öğretmen maaşıyla yapmış.Annem hala anlatır;tek maaşla geçinirdik ama kimseye de muhtaç değildik diye.Bugün ise tek maaşla üç çocuk büyütmeyi geçtim karı-koca ay sonunu zor getirir.


    Ama sorsan en mağdur,en yokluk çeken nesil 50 yaş üstüler...


    Şöyle gelişmiş ülkelere bakıyorum o ülkelerde yaşlı insanlar gençlerin her daim en iyisine sahip olmalarını isterken Türkiye'de ki yaşlılar ise gençlerin her daim daha azına sahip olmasını istiyor...Bu ülkenin gerçekten prangası bu yaşlılardır...Adamlar resmen gençlerden nefret ediyor...Mutlu olmalarını,geleceğe umutla bakmalarını istemiyor...Hem cahiller hem benciller hem de şımarıklar..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 23 Kasım 2021; 12:38:13 >
  • Gılışdar SGK yı batırınca bir daha toparlanamadık işte‼️🤪

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günlerdir şu durum karşısında yorum yapmak istiyorum ama doğru kelimeleri bir türlü bir araya getiremiyorum. Bizi artık cümle bile kuramaz hale getirenleri Allah'a havale ediyor hakkımızda hayırlısını diliyorum.

  • dış güçler değil, dış minnaklar olacak o düş güşler yüzünden Dolar ve Euro yeni tarihi rekorunu yaptı dolar 13.50 euro 14.47 

  • Emeği geçenlerin leşlerini, toprak kabul etmesin !

  • star scream S kullanıcısına yanıt

    F5 bas, sayfayı yenile, site bug'a girmiştir, web tarayıcıyı kapat yeniden aç, bilgisayar kaç gündür açık? bir restart çek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D65A48858 -- 23 Kasım 2021; 14:6:13 >
  • R-3-Z-4-L-3-7.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dış güçler Türkiye'ye gelip Euro'yu doları mı kaçırıyor ne yapıyor? Yoksa bizim siyasiler mı yedi bitirdi dövizi?


    130 milyar doları faizi yükseltmemek için sattı


    60 milyar dolar Suriye mülteciye harcadı yok yere


    60 milyar kamu kurumunu yönetime hamallık diye sattı


    Kıçı kırık belediye başkanlarının altında milyonluk Audi A8 aldı , kendisinin halen 8-10 tane vip uçağı var ama orman yangınlarına müdahale edecek 2 uçağımız yoktu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halkbank çökün 12.79 döviz alışı kaçırmayın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • düş güşler yüzünden Dolar ve Euro yeni tarihi rekorunu yaptı dolar 13.50 euro 14.47
  • Beyler şu an an itibariyle kahvedeyim. Aldım pc yi kucağıma haberlere bakıyorum. Ama bir yandan da karşımdaki 8 kişilik 60+ yaş grubunu dinliyorum. Ses kaydı almayı düşünüyorum ama sıkıntı. Bir yandan da TV de haber kanalları açık. Adamlar öyle bir hipnoz olmuş ki kuracak cümle bulamıyorum ya.


    Biri dedi ki 'bizim zamanımızda tuvaletler bile köy arasındaydı şimdi her evde 2 tane tuvalet var.' WTF! Ciddi ciddi bunu dedi.


    Diğeri ise 'o bi şey mi hacım biz okula giderken çamurlu yollardan geçerdik. 5 sene okudum ama rezaletti. Başkan sağ olsun her öğrenciyi evinden servis alıp akşam da evine bırakıyor. Nerede bu hizmet bizim zamanımızda..' dedi.. İNANILMAZ.


    Sonra biraz daha genç biri dedi ki 'Vallaha şimdiki gençler ne şanslı. Hepsinin elinde son model telefon, altında en lük araba, en kaliteli daire, yollar tertemiz, köprüler var tüneller var daha ne olsun' SİNİR KRİZİ TAVAN !


    Bunları yazarken konuşan bir yaşlı var. Bu herhalde grubun lideri. 'Bizim zamanımızda doğalgaz yoktu odun kömür soba yakıyoduk. Şimdi her evde doğalgaz var her oda sıcak soğuk görmüyorlar' dedi. ARTIK YETER KALKIP GİDİYORUM KAHVEDEN.


    NOT: BU KAHVEYE SÜREKLİ GELİRİM ÇAYI GERÇEKTEN TAZE. AMA ZAM YAPMIŞ KAHVECİ DAYI 1,5 TL İDİ. 3 ÇAYA 7,5 TL VERDİM.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.