Şimdi Ara

Durum değerlendirmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar Cuma günü Allah’ın izniyle seri denemelere başlayacağım ayt’ye 1 ay kala hedefim ilk 2k
    Tyt netlerim 105-110 arası en son 111.25 yaptım.
    Ayt netlerim 60-70 arası limitte 75 yaptım töderde 70,25
    Ama genel olarak böyle her neyse forum çok olumsuz düşünüyor bazı şeyler için ama bence ayt bilgi olduğu için Allah’ın izniyle konuyu bitince net yükseliyor.
    Benim fiziğim eksikti bugün yarın bitiyor Allah’a şükür biyoloji ufak tekrar yaparak ondaki eksiklerimi de gidereceğim inşallah.
    Malum şu an 31 gün var programım gereği 1 günü bile hiçe saymıyorum o yüzden yuvarlamadım 1 ay full deneme ve Nihat bilgin sb çözerek sizce ilk 2 mümkün mü ?

    Not:Daha önceki hesabım ateşlikapı bilen bilir troll değilim bu yeni açmak zorunda kaldım.
    Herkese iyi sahurlar ve dersler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kalan zamanda var gücünüzle çalışın hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Peki durumum nasıl hocam? 1 ay full deneme için gayet iyi bir süre üstelik ayt adına çok fazla şey katar bilgi olduğu için ayt.O yüzden bence gayet oluru var durumumun ama yine başkasından duymak motive ediyor sizin fikriniz nedir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tyt için netlerin gayet yeterli.Aytye biraz daha abanman lazım günde en az 2 tane ayt genel denemesi çöz bence.Nihat bilgin sb den ziyade denemelerini çözsen daha iyi olur derim ben.Bu saatten sonra sb çözmek yerine deneme daha mantıklı hem seri deneme çözmeye biraz da geç başlamışsın gibi ondan dolayı sb ile vakit kaybetme.Çok eksik olduğun bir konu vardır onu çözersin ama tamamını falan çözmeye kalkma bence.Sendeki tek problem denemelere biraz geç geçmişsin ama o da bir sorun teşkil etmez senin için zira netlerin iyi.1 ay da yeterli bir süre ilk 2k olmaması için bir sebep yok.Seri denemelere geçtiğin zaman farkı göreceksin misal ben 1.5 hafta önce başladım branşlarla, 60-65 bandındaydım 65-70 e geldim yeterli değil halâ ama üstüne koyduğumu görmek güzel oluyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mimbulus_mimbletonia kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bölüm denemesi çözüyorum ama biyoloji,matematik ve kimya için fizik cumadan itibaren, seri derken o gün deneme dışında hiçbir şey yapmayıp sadece deneme çözmeyi kastetmiştim.Cumadan itibaren günde iki ayt -bir tyt gitmeyi planlıyorum.
    Bir de fiziğim eksikti yeni tamamladığım için seri deneme çözerken Nihat bilginden de soru çözerim diye düşündüm denemesini de çözeceğim zaten o yüzden her testini çözmem .
    Bir de geç başlamışsın derken hocam son bir ay full deneme için yeterli değil mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeterli bir süre tabiki ama ne kadar erken o kadar iyi lakin sen zaten branş da çözüyormuşsun öncesinde,hiç sıkıntı yok o zaman.Ben daha hiç branş da çözmedin sandım ondan dolayı da geç kalmışsın dedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.