Şimdi Ara

Dursun Özbek, resmi siteden açıklama yaptı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galatasaray'ı Galatasaray yapan, Türkiye'nin en başarılı kulübü olmasını sağlayan temel unsur, camianın 112 yıllık köklü bir tarihten gelen değerler etrafında birleşebilmesidir.

    Galatasaraylılık hayatın her alanında etik olmak, etik davranmaktır. Dayanışmadır. Özveridir. Misyon yüklenmektir. Açık fikirliliktir. Aynı zamanda mizah duygusudur. Küçükleri korumak, büyüklere saygı göstermektir.

    Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak, 16 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilen Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı'nda yaşanan olayların tamamen bu bakış açısıyla ve Galatasaray değerleri çerçevesinde ele alınması gerektiği kanaatindeyiz.

    Şahsım ve yönetim kurulum adına Galatasaray Spor Kulübü'nün 36. başkanı olduğum ilk günden beri düzenlenen tüm Divan Kurulu Toplantıları'na iştirak ederek, Galatasaray'ın en üst düzeydeki temsil heyetinin fikirlerini aldım.

    O toplantılarda yapılan tüm eleştirileri can kulağıyla dinledim. Kürsü hürriyeti çerçevesinde yapılan her tenkidi, bana verilen bu kutsal emanetin bir şeref payesi olarak sahiplendim.

    Ancak bugün gerçekleşen Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı'nda özellikle bazı konuşmacıların sözlerini eleştiri kapsamında değerlendirebilmem mümkün değildir. Birkaç konuşmacının 'terbiye sınırlarını fazlasıyla aşan konuşması' olarak geçiştirmem de asla söz konusu olamaz.

    Yapılanlar Galatasaray Tarihi'ne sürülmüş kara bir leke, Ali Sami Yen'in emaneti olan makama yapılmış bir hakaret, Galatasaray'a zarar vermek için gerçekleştirilmiş büyük ve açık bir provokasyondur.

    Bu provokasyona imza atanlar Galatasaray Tarihi'nde layık oldukları yeri alacaktır.

    Herkes şunu çok iyi bilsin: Doğru bildiğimiz yoldan asla geri adım atmayacağız. Büyük Galatasaray Ailesi'nden aldığımız güçle ve her geçen gün daha da kenetlenerek 21. şampiyonluk hedefine yürüyeceğiz.

    Saygılarımla

    Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek


    Kaynak :http://www.galatasaray.org/haber/kulup/kamuoyunun-bilgisine/36210



    Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in resmi internet sitesinden yaptığı bu açıklamanın ardından Galatasaray eki yöneticisi Levent Nazifoğlu katıldığı canlı yayında Dursun Özbek’e cevap verdi.

    İşte Levent Nazifoğlu’nun verdiği cevap…

    ‘Terbiyesiz birine bakmak istiyorsa hemen sol tarafına bakacak, orada terbiyesiz diyen adamları görecek. Böyle bir şey olur mu? Ben başkandan şunun cevabını isterdim. Benim orada çıkardığım tablolar için hayır öyle değil, böyle demesi lazım. Banka borçlarını kapatacağım diyordu. Bir kısmını kapattı ama sonra hemen kredi alınmış. Sen oradan kapattın, bir yerden kredi alıyorsun. Ne anladık bu işten? Dursun Özbek'in bana Galatasaraylılığı öğretecek bilgisi yok. Ne etiği ya? Galatasaray etiği nedir ya? İftira mı atılmış, yalan mı söylenmiş? Laf kalabalığı yapıyorlar, oradan yeniden yürümeye çalışıyorlar. Dursun Özbek Galatasaray tarihini falan bilmez. Bana Galatasaraylığı öğretemez.’
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • galatarasay tarihinin kara lekesi sensin dursun
  • İkisi de bu kulübün görmüş olduğu en kötü insanlardır!

    Nazioğlu ihraç edilmeli, Dursun Özbek de seçimden sonra gitmelidir!
  • İkisi de defolsun gitsin bu kulüpten. Bu kulübün görüp görebileceği en büyük lekelerdir onlar.
  • Nazioğlu gerçekleri konuştu adama helal olsun

    Jeton köşeli olduğu için bazıları 2 yıl sonra anlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yenerbalcı

    Nazioğlu gerçekleri konuştu adama helal olsun

    Jeton köşeli olduğu için bazıları 2 yıl sonra anlar



    Açtığın konuda ayarları yiyince sürekli batacağız imasında bulunmanı da anlıyorum.
  • Nazifoğlu için ilk zamanlarında olumlu düşünüyordum. İfşa ediyorum kendimi. Çıkıyor açık açık her şeyi söylüyor diyordum. Meğer adam hepsinden betermiş. Çok pis ters köşe etti beni. "Galatasaray etiği nedir" ne demek ulan! Senelerdir o camiada hiç mi bir şey öğrenmedin be adam. Yazıklar olsun.

    Dursun Özbek ayrı mesele, istifasını 4 gözle bekliyorum. 2 senedir çektirdiklerini 3-5 iyi transferle affedecek değiliz.
  • Bugün olanlarla birlikte Fatih terim 'in kulübe girişi açıldı, Arda Turan'ın kapandı.. hayırlısı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan çapsız dursun bile mağdurları oynuyor sanki çok sorumluluk sahibi gib.. Bir ton başarısızlığa ahmaklığa imza atmamış gibi Gs değerleri vs. üste çıkmaya çalışıyor.Ulan GS'ı temmuzun ilk haftası avrupadan eleten sensin hıyar ne GS geleneğinden bahsediyorsun. Geçen sene başında beraber kulübü belliyordunuz Cavanda'ya beraber kefil oldunuz sakat olan sigdursun'u bilinçli aldınız. İkisi de lağam faresidir benim gözümde.
  • Levent Nefissizoğlu nu görevdeyken bir hatırlayın hergün bir yayına bağlanıp kendini överdi , bu medya maymunu istifa ettikten sonra alıştığı popülerliği kaybedince gündeme gelmek adına yönetime sallayıp duruyor olan biten bundan ibaret . Başkan ihraç isteminde bulunmalıdır.
  • Burada da bazıları Nazifoğlu gibi herşey de Dursun'a sallayarak popülerlik peşinde. Çok mu zor 21.şampiyonluk için takımınıza destek vermek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yenerbalcı kullanıcısına yanıt
    Evet zumki haklisin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uwais

    Burada da bazıları Nazifoğlu gibi herşey de Dursun'a sallayarak popülerlik peşinde. Çok mu zor 21.şampiyonluk için takımınıza destek vermek

    Mesele sampiyonluk degil hocam gs oyle ya da boyle 2-3 yilda bir sampiyon olur. Elimizde 2-3 tane degerli arazi vardi onlari da yok pahasina satip hemen kredi cekip oyunculara para sactilar. Kulübün gelecegini satan adam olarak tarihe gecti yagli surat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.