Şimdi Ara

Duolingo ekibi yeni bir uygulama üzerinde çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Duolingo ekibi yeni bir uygulama üzerinde çalışıyor
    Popüler yabancı dil öğrenme uygulaması Duolingo'nun geliştiricileri yepyeni bir proje üzerinde çalışmaya başladı. TechCrunch'ın haberine göre Pittsburgh merkezli teknoloji şirketi müzik, vokal ve müzik aletleri çalmanın temellerini öğretecek bir uygulama hazırlıyor.



    Ayrıca Bkz.OnePlus'tan bir ilk: Mermer akıllı telefon geliyor



    Aktarılan bilgilere bakılırsa firmanın şu anda söz konusu müzik uygulaması üzerinde çalışan küçük bir ekibi var. Duolingo'nun kariyer sayfasındaki iş ilanında hem müzik okuryazarlığının teorik bilgisini, hem de pratik öğretim deneyimini birleştiren müzik eğitimi uzmanı arandığı yazıyor.



    Duolingo ekibi yeni bir uygulama üzerinde çalışıyor



    Duolingo kapsamı genişliyor



    Şirket ayrıca serbest çalışan müzik kompozisyonu ve müfredat danışmanına yönelik bir iş ilanı da yayınladı ancak artık bu pozisyon için başvuru kabul edilmiyor. İş tanımna göre uygulama popüler şarkıları ve öğretmenleri kullanarak müzik teorisindeki temel kavramları öğretecek.



    Duolingo uygulaması, basit dil öğrenme sistemi sayesinde tüm dünyada popüler hale geldi. Ancak proje yavaş yavaş birden fazla yardımcı uygulamayı kapsayacak şekilde genişliyor. Şirket geçtiğimiz yılın Ekim ayında bir matematik uygulaması olan Duolingo Math'i sundu.




    Kaynak:https://techcrunch.com/2023/03/20/duolingo-for-music-app/







  • harika olur.
  • Piyan çalmayı nasıl telefondan öğreneceğiz ya da klarnet

  • Shadow Temples kullanıcısına yanıt
    Piyano için Simply Piano öneririm.
  • Donanimous kullanıcısına yanıt

    Öğrenilebilir mi

  • Shadow Temples kullanıcısına yanıt
    Özel ders kadar faydası olmasa bile başlangıç seviyesinde öğrenebileceğinizi düşünüyorum. Zaten telefonda ki en faydalı uygulama bu ileri seviye gelişmek istiyorsanız özel dersler şart.
  • Donanimous kullanıcısına yanıt

    Sonuçta telefon ya o tıklama hissiyatı bambaşka olur diye düşünüyordum

  • Donanimous kullanıcısına yanıt

    Yıllık aile üyeliği aldım hiç tavsiye etmem. Yani bunların piyano çalmaktan kastettiği arkaplanda cıstak bir ritimle çalan pop müzik parçasına arada bir şuralara bas diyerek eşlik ettirip piyano çalıyormuş gibi yapmayı öğretmek🤣 Derslerdeki parçalar da o kadar zevksiz alakasız ki ne çalıyorum ben ya diye sürekli sıkılıp dersi bırakıyorum. Aslında çocuklar için almıştım oyun gibi öğrensinler diye ama tabi türkçe olmadığı ve cde notalarıyla anlatıldığı için onlar da bir yerden sonra sıkılıp bıraktı.


    İlla kendi kendine öğrenecekler youtube.dan caner başbuğa ve m. hür bakan derslerini takip etsin kesinlikle tavsiye ederim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.